בדיחות.

שירקאן12

New member
בדיחות.

אישה חוזרת לבית, ניגשת לבעלה ואומרת לו, מעכשיו כל פעם שתרצה סקס תמשוך לי בפטמה הימנית ונעשה ובכל פעם שתחזור עייף מהעבודה תמשוך לי בשמאלית ונלך לישון, אומר לה הבעל, גם לי יש רעיון, בכל פעם שיתחשק לך לעשות סקס תמשכי לי באיבר המין פעם אחת, ובכל פעם שלא יתחשק לך תמשכי בו 100 פעמים !
זקנה מגיע לבית אבות חדש, מתיישבת לה בכיסא ולפתע רואים המשגיחות במקום שהיא מתחילה לנטות עם הגוף לצד שמאל, ישר באים מחברים לה כרית עם מעקה בצד שמאל, לאחר מכן היא מתחילה לנטות לצד ימין ואז רצים אליה מהר ושוב מחברים לה ככה עם כרית שהיא לא תיפול, לאחר חצי שעה מתקשר אליה הבן שלה ושואל אותה נו איך זה בבית האבות החדש ? אומרת לו, האמת יפה כאן מאוד, אבל לא נותנים לי להפליץ !
שלושה ציידים יוצאים למסע צייד ביחד עם הכלבים שלהם וכל אחד מהם מנסה להשוויץ בכלב שלו, הראשון מספר שיום אחד הוא שכח את הכדורים בבית נתן לכלב להריח את הרובה, והכלב חזר כעבור זמן קצר עם הכדורים, השני מספר שהוא שכח את הרובה בבית נתן לכלב להריח כדורים, והכלב חזר עם הרובה, השלישי אמר להם, על מה אתם מדברים, אני ואשתי נסענו לסוף שבוע על חוף הים ושכחנו את הבגד ים תחתון של אשתי בבית אז הכנסתי לאשתי שתי אצבעות לכוס נתתי לו להריח, ולאחר כמה שעות הוא חזר עם הביצים של השכן.
האיברים בגוף של האדם מתחילים להתווכח בניהם למי יותר רע, אומרת היד, אני כל היום עובדת, בכל דבר נוגעת, אני סובלת הכי הרבה, אומרת כף הרגל : על מה אתה מדברת יד ? אני כל היום בתוך גרב בלי אוויר בלי אור, מסריח לי וחנוק וכל הזמן דורכים עליי, פתאום קם הזין ואמר : חברה אתם כולכם טועים, אני הכי סובל, כל היום אני אוכל מכות מהרגליים בום טראח בום טראח, מסריח לי וחנוק ואין לי אור, ובלילה כשאני רוצה לנוח מכניסים אותו לתוך מקום מסריח ולחוץ מלא בריר מכניסים אותי ומוציאים בלי הפסקה עד שאני כבר לא יכול יותר ומקיא את המעיים !
שתי נשים נכנסות לסופר עם התינוק שלהן, אחת אתיופית והשנייה רוסיה, הן הולכות ולוקחות מצרכים ופתאום התינוק של האתיופית מתחיל לבכות, אז האתיופית מניקה אותו והוא נרגה, אחרי זה התינוק של הרוסייה מתחיל לבכות, היא מניקה אותו ומנסה הכל אבל הוא לא מפסיק לבכות, אז היא שואלת אותו : מה יש ? אז התינוק מצביעה על האתיופית ואומר : אני רוצה שוקו

66Amiram

New member
מסתבר שהפורומים השונים הם מקור אדיר

לבדיחות בחלקן טובות וחלקן קצת פחות . המשך בבקשה ,הצחקת לי את הבוקר .

למעלה