בדיחות

soofgania

New member
בדיחות../images/Emo6.gif

חמישה מנתחים נפגשו בכנס רפואי ושוחחו ביניהם בלובי המרכזי...... הכי אני אוהב לנתח רואי-חשבון", סיפר המנתח הראשון, "כי אצלם כל האיברים ממוספרים ומסודרים ". אני דווקא מעדיף ספרנים", אמר השני, "בגלל שהאיברים שלהם מקוטלגים לפי הא"ב ". חשמלאים הם הנוחים ביותר לניתוח", הוסיף המנתח השלישי, "מכיוון שאצלם כל איבר מסומן בצבע מוגדר מראש ". יותר טוב לנתח פועלים שמרכיבים מכונות", אמר המנתח הרביעי,"כי הם אף פעם לא מתרגשים אם נשארים כמה איברים מיותרים שאני זורק לפח בסוף ". " כולכם טועים"!, אמר החמישי, "הכי קל ונוח לנתח פוליטיקאים. הרי אין להם לב, הם חסרי עמוד שידרה, ובכלל ניתן להחליף בין הראש והתחת שלהם ואיש לא ירגיש... קשיש כבד שמיעה הלך לרופא והלה הצליח להתאים לו זוג מכשירי שמיעה מעולים אשר הצליחו להחזיר לו את שמיעתו לחלוטין. כעבור חודש הוא חזר לבקורת ורופא קבע:"שמיעתך בסדר גמור,אני מניח כי משפחתך מאד שבעת רצון". "אומר לך את האמת" ענה הקשיש "עדיין לא אמרתי להם,אני סתם יושב ומאזין לשיחתם..כבר שיניתי את הצוואה שלי שלוש פעמים"...

soofgania

New member
../images/Emo18.gifהכסא החדש שלי

לשי[ח]דורי הבלוג
<הגדילו ת'תמונה>

soofgania

New member
חכם דויד כנס...

הנה משדרת מהבלוג שכינויה "חרמנית לוהטת בפעולה" שהסכימה לחשוף פנים בשידור חי...

soofgania

New member
ולסיום...משפט חזק../images/Emo70.gif

"אם שותים לא נוהגים ה
עלולה להישפך"

soofgania

New member
גמאני אהבתי ת'כסא../images/Emo8.gif

אפשר להבין את אנג'ל דין עושה עבודה טובה היא לא צריכה כסא

soofgania

New member
אותי דוקא סיקרן למה 5000

ניסית מ-1 עד 5000 עד שרשמו לך -השם פנוי?

soofgania

New member
../images/Emo18.gifפיייי ישן../images/Emo199.gif

תצטרך להתאמץ יותר מאמי חדש לי

soofgania

New member
גאס בשבילך../images/Emo9.gif

האם אתה תמיד נחמד? האם אתה תמיד מסתדר ללא גלולת מרץ? האם אתה מתחיל את היום ללא קופאין? האם אתה נמנע מלהתלונן ולשעמם אנשים בבעיות הקטנות שלך? האם אתה אוכל כל יום את אותו אוכל ואף מודה על כך? האם אתה מבין את אהוביך כאשר הם עסוקים ואין להם זמן בשבילך? האם אתה סולח לחבר על חוסר התחשבות? האם אתה מתעלם מכעס אהוביך גם כשאתה לא אשם? האם אתה מקבל ביקורת והאשמות גם בלי להעלב? האם אתה מתעלם מחוסר החינוך שך חברך ואינך מתקן אותו? האם אתה מתייחס לחבר עני כמו לחבר עשיר? האם אתה נרגע ללא עזרת תרופות? האם אתה חופשי גם ללא אלכוהול? האם אתה נרדם ללא עזרת גלולות שינה? האם אתה יודע שאינך דן אנשים בשל אמונה,צבע,דת או דיעה פוליטית? האם אתה מתלהב מאנשים<ממני
>בכל פעם מחדש כאילו זו הפגישה הראשונה? אם כן המצב..אתה נהדר
כמעט כמו הכלב שלך...

j a s t i n

New member
../images/Emo163.gifפיי קטן!!!!!!!

סופגי מה זה הצימוקים האלה !? פחות מ Z זה לא תופס קפיש ?

למעלה