בדיחות

syrus

New member
בדיחות../images/Emo6.gif

שיכור אחד עומד במסדר זיהוי במשטרה כחשוד באונס. הבחורה נכנסת לחדר ומתחילה להסתכל על החשודים. השידור, שרואה את הבחורה, מתחיל פתאום לצעוק: "זו היא... זו היא..." ----------------------------------------- אם מכשפה רגילה עפה על מטאטא, על מה עפה מכשפה עשירה? תשובה: שואב אבק... ----------------------------------------- שיחה בין עיוור לצולע: העיוור: איך הולך? הצולע: כמו שאתה רואה... ----------------------------------------- זוג צעיר שזה עתה התחתן מגיע לביקור אצל זוג חברים ותיקים. שתי הנשים הולכות למטבח ואילו הגברים נשארים בסלון לפטפט. "שמע...", אומר אחד מהם, "לפני יומיים היינו במסעדה מצויינת". "באמת?" שואל הגבר המארח, "איך קוראים למסעדה?" הצעיר מהרהר כדקה ואז שואל: "איך קוראים לפרח שאתה נותן לבחורה בפגישה הראשונה?" "כלנית?" משיב לו המארח. "לא לא, האחר", "רקפת?" ניסה המארח שוב. "נו לא זה, אדום כזה". "אה, ורד", "בינגו!" אומר הבחור וצועק לכיוון המטבח, "ורד מותק, איך קוראים למסעדה שהיינו בה לפני יומיים?". ----------------------------------------- איש אחד מספר לחברו: "ביום אחד הצלחתי להוריד מעלי 70 קילו". שואל החבר כיצד עשה זאת. עונה הראשון: "התגרשתי".

syrus

New member
עוד בדיחה

איש אחד התלבט רבות בבחירת שם לבנו הצעיר. בהתחלה הוא חשב לקרוא לילד על שם הבבא סאלי אבל לאחר פטירתו של הרב כדורי הוא רצה לקרוא לו גם על שמו. בסוף הוא קרא לו כדור-סלי!

SuPerliNuX

New member
עוד בדיחה.....

דיאטה למביני עניין איש שמן אחד הלך לבית זונות ואמר לסרסור: אני רוצה לרדת 20 קילו. אמר לו הסרסור: תעלה לקומה הראשונה. עלה השמן לקומה הראשונה וראה זונה, הזונה אומרת לו אם אתה תופס אותי אתה מזיין אותי.. הם רצים רצים עד שהוא תפס אותה וזיין אותה. למחרת בא השמן לסרסור ואמר לו: אני רוצה לרדת עוד 20 קילו. אמר לו הסרסור תעלה לקומה השניה. עולה האיש השמן לקומה השניה ורואה זונה, הזונה אומרת לו אם אתה תופס אותי אתה מזיין אותי הם רצים רצים תפס אותה, זיין אותה ויצא מבסוט. למחרת בא השמן לסרסור ואמר לו: אני רוצה להוריד 30 קילו אחרונים אמר לו הסרסור תעלה לקומה השלישית עולה השמן לקומה השלישית ורואה כושי ענק. הכושי אומר לו אם אני תופס אותך אני מזיין אותך!

X ר ת ו ר

New member
לא נמאס לכם מהבדיחה עם ורד ?

כבר 4 פעמים הבאתם אותה, איל,זאת הפעם ה-2 שאתה מביא אותה. אולי תקרא את הבדיחות שלך לפני שאתה שולח?

חחחחחחחחח ענק ועוד בדיחה על הדרך

שתי צפוניות מחליטות לצאת לקמפינג. הן יוצאות לאזור הביצות, מאובזרות במותגים מכף רגל ועד ראש: נעליים של גוצ'י, תרמילים של פראדה, חליפת ספארי של ורסצ'ה וכולי. בלילה הן מקימות אוהל (של איב סן לורן) והולכות לישון. אחת קמה באמצע הלילה, מתה מחום ומחליטה לישון מחוץ לאוהל. איך שהיא נרדמת, בא תנין וטורף אותה. אלא מה? היא גבוהה, אז הראש שלה נשאר תקוע לו בין הלסתות. בבוקר קמה החברה שלה, יוצאת החוצה ורואה אותה בתוך התנין. אז היא אומרת לה: "יא זונה, לא אמרת לי שקנית שק שינה של לקוסט"!!!

למעלה