בדיחות

בדיחות../images/Emo6.gif

* בחור עולה לאוטובוס, ואיך שהוא נעמד מול הנהג תוקפת אותו בחילה חזקה הוא לא מצליח להתאפק ובווווווווואאאאאאאההה מקיא על הנהג הוא כולו נגעל לגמרי, מסתכל על הבחור ואומר לו: "איכס מגעיל !" אז אומר לו הבחור הצעיר :" אני מגעיל? תראה איך שאתה נראה !" *למלך אחד היה סוס שכל היום היה אדיש לסובבים אותו , המלך שאהב אתגרים ומשחקים פנה לפשוטי העם והבטיח שק מטבעות כסף למי שיצליח להצחיק את הסוס, ניסו חכמים וטובים במשך הרבה מאוד זמן ולא הצליחו ,יום אחד הגיע בחור צעיר ניגש לסוס לחש לו משהו באוזנו הסוס התחיל לצחוק האיש לקח את הכסף והלך הסוס המשיך והמשיך לצחוק וגרם למבוכה בארמון המלך התעצבן וביקש שמישהו יגרום לסוס להפסיק לצחוק ויגרום לסוס לבכות שוב הגיע אותו הבחור נכנס לארווה ואחרי 2 דקות יצא משם והסוס בוכה המלך שראה את זה ניגש לבחור ושאל אותו מה עשית לו? ענה לו הבחור: "פעם שעברה באתי אליו ואמרתי לו שיש לי זין יותר גדול משלו והוא צחק היום הראיתי לו !!" *זקן עולה לאוטובוס עמוס ואין לו מקום לשבת, הוא נעמד ליד בחור צעיר שיושב עם החברים שלו, במשך הנסיעה המקל הליכה נתקע כל הזמן בכיסא של הבחור הצעיר, הצעיר מתעצבן ואומר לזקן בלעג: "אם היית שם חתיכת גומי בקצה המקל זה לא היה עושה כל כך הרבה רעש !" אז הזקן אומר לו: " אם אבא שלך היה שם גומי, לא היית פה והיה לי מקום לשבת !!"

למעלה