בדיחות

ליליוש

New member
בדיחות ../images/Emo26.gif

מה זה סומלי אם 10 אגורות על הראש שלו????....... נעץ
איך הגיע הסומלי הראשון לירח???...... הוא שיחק עם גומיה
מה שרים בהלוויה של סומלי????........ "רק בגלל הרוח..."
מה זה אתיופית זקנה????........ מקופלת
מה זה אתיופית בהריון????....... ביצת KINDER
מה זה אתיופי אם כיפה לבנה על הראש????......... קרמבו נגוס
מה ההבדל בין מעלית שבסומליה למעלית של ישראל??? במעלית של ישראל כתוב 4 אנשים עד 350 קילו במעלית שבסומליה כתוב 350 אנשים עד 4 קילו
שולחים מחבל כורדי להתאבד בתל אביב. הכורדי מגיע לדיזינגוף, מצלצל ושואל: "יש מסביבי 100 איש, להתאבד?" - אז הם אומרים לו: "לא, זה מעט, אל תתאבד". מגיע לבנייני עזריאלי, מצלצל ושואל: "יש מסביבי 1000 איש. להתאבד?" "כן, כן, תתאבד! זה הרבה אנשים!". טיק טק מוציא הכורדי אקדח, ויורה לעצמו בראש!!!
נרקומן ומצורע יושבים באותו תא בכלא. פתאום נופל למצורע האף, אז הוא תופס אותו וזורק מחוץ לתא. פתאום נופלת לו האוזן, אז הוא תופס אותה וזורק אותה מחוץ לתא. ופתאום נופלת לו כף הרגל, אז הוא זורק מחוץ לתא. הנרקומן מסתכל עליו ואומר:"אני קולט אותך אחי, אתה בורח, הא?"
שלושה אנשים הולכים לבית חולים כי הנשים של שניים מהם אמורות ללדת והשלישי בא כחבר תומך. אחרי זמן מה, הרופא קורא לאחד מהם כי אשתו יולדת... אחרי איזה חצי שעה הוא חוזר ומספר לחברים שלו בהתרגשות: "אתם לא תאמינו! נולדה לי רביעיה, ואני גר בקריית ארבע!". כעבור עשרים דקות קוראים לשני, ואומרים לו שאשתו יולדת... אחרי זמן לא רב הוא חוזר ואומר בהתרגשות: "אתם לא תאמינו!!! נולדה לי שמינייה, ואני גר בקריית שמונה!" אז השלישי אומר: "שיט!!!" השניים המופתעים שאלו למה הוא אומר "שיט", והוא עונה: "כי אני גר ב"אלפי מנשה"!!!"
מה אמר הבקבוק לפקק?????????..... אני כ"כ סתום
מה אמר הסמרטוט לדלי??????............ אני סחוט
איך מרגיש מסמר בתוך קרש????????..... תקוע!!!

חחחח...בראסמי מסכנים הסומלים....

כל הזמן יורדים עליהם...חחחח אבל בדיחות טובות, מצחיקות..חחחח ביוש, דרוש.

ליליוש

New member
../images/Emo140.gif עוד בדיחות ../images/Emo26.gif

איך מתחיל ספר בישול של מרוקאי? -קודם כל להרגע
איך מתחיל ספר בישול של רומני? -קודם כל לגנוב 2 בצים
שיכור ופוזל התנגשו ונפלו. הפוזל: "אולי תסתכל לאן שאתה הולך?!" השיכור: "אולי תלך לאן שאתה מסתכל?!"
2 פולניות נפגשות, לאחת פרצוף נפול (הכוונה מעבר לרגיל אצלן). שואלת סוניה: אניצ'קה, מה קרה לפנים שלך? עונה אניצ'קה: בן שלי מתחתן מחר... סוניה: אוי, זה נהדר! אניצ'קה: ...עם חבר שלו... סוניה: אוי, זה נורא! אניצ'קה: שהוא דוקטור! סוניה: אוי, זה נהדר... אניצ'קה: דוקטור שקשוקה!
נרקומן מתקשר לתמיכה טכנית: א-תמיכה טכנית,מה אפשר לעזור? ב-המחשב מבקש ממני להכניס שם משתמש?!?!?!?!?!
היה איכר עם שתי פרות, אחת לבנה אחת חומה. ניגש אליו חבר ושואל : "מה ההבדל בין הפרה הלבנה לחומה ? " איכר : "הלבנה נותנת 2 דליים של חלב כל יום" חבר : "והחומה ?" איכר : "גם" חבר : "אז מה ההבדל בין הלבנה לחומה ??" איכר : "הלבנה שקטה רגועה לא מפריעה בשעת החליבה בעלת מזג טוב" חבר : "והחומה ? " איכר : "גם" חבר : "אז מה בכל זאת ההבדל בין הלבנה לחומה ???" איכר : "הלבנה מסתפקת במועט אוכלת דלי חציר ליום" חבר : "והחומה ? " איכר : "גם" חבר : "אז מה בכל זאת ההבדל בין הלבנה לחומה ???" איכר : "הלבנה ממליטה 3 ולדות בשנה" חבר : "והחומה ? " איכר : "גם" חבר : "אז מה בכל זאת ההבדל בין הלבנה לחומה ????" איכר : "הלבנה באה משושלת יוחסים ארוכה ומכובדת" חבר : "והחומה ? " איכר : "גם" חבר : "נו אז מה בכל זאת ההבדל בין הלבנה לחומה ?????" איכר : "הלבנה בריאה כל השנה אף פעם לא חולה" חבר : "והחומה ? " איכר : "גם" חבר : "נו אז מה בכל זאת ההבדל בין הלבנה לחומה ??????" איכר : "התוצרת חלב של הלבנה משובחת ביותר" חבר : "והחומה ? " איכר : "גם" חבר : "נו אז מה בכל זאת ההבדל בין הלבנה לחומה ???????" איכר : "הלבנה צעירה" חבר : "והחומה ? " איכר : "גם" חבר : "נו אז מה בכל זאת ההבדל בין הלבנה לחומה ????????????????????" איכר : "אההההה הלבנה שלי" חבר : "והחומה ? " איכר : "גם"
שאלה: "מה ההבדל בין שיפוצניק לרופא?" תשובה: "שיפוצניק מכסה את הטעויות שלו בבטון, רופא מכסה באדמה..."
שאלה: למה משפחה של פרסים מתרחצת ביחד? תשובה: כי רשום על השמפו אריזה משפחתית (בדיחה אולי היא מוכרת אבל אותי היא מצחיקה)
אבא ובן הולכים לכנסיה. באמצע התפילה הבן נרדם. הכומר רואה את הבן ישן, ומחליט לשאול אותו שאלה: מי ברא את העולם? האבא דוקר את הבן בצלעות בעיפרון שהיה בכיסו, והבן מתעורר וקורא: אלוהים אדירים! הכומר ממשיך, והבן חוזר לישון. הכומר רואה שהבן נרדם שוב, ושואל אותו: מי הבן של אלוהים? האבא שוב דוקר את הבן עם העיפרון. הבן מתעורר וצועק: Jesus christ!!! לאחר מכן שוב נרדם הבן. הכומר מתעצבן ואומר לו: טו, אם אתה חושב שאתה כזה חכם, בוא תגיד לי מה אמרה חווה לאדם אחרי שילדה את ילדם העשירי! האב, בפעם השלישית, דוחף את העיפרון לצלעות של הבן כדי להעיר אותו. הבן קם עצבני ואומר: זאת הפעם האחרונה שאתה תוקע בי את הדבר הזה!!!

baracooda

New member
אחותי יפההה

סוף סוף מישהו עם ראש על הכתפיים הבדיחות שלךל יפות!...למרות שלא כולם ביחות אבל חפיף יפה..:)

למעלה