בדיחות על סקס

BabaTheBuba

New member
עוד

שני מקבצי נדבות, סעיד וחמיד, יושבים זה מול זה באחד הפרברים של לונדון ואוחזים בשלט עשוי קרטון. סעיד חי בעוני רב ומצליח לגרד כל יום 4-5 יורו, בעוד חמיד מיליונר החוזר כל יום הביתה עם מאות יורו בתיק... יום אחד שואל סעיד את חמיד: "תגיד, איך זה שכולם תורמים לך בנדיבות, ואילו ממני מתעלמים?" "מה כתוב בשלט שלך?", שואל חמיד. "כתוב שאני מובטל עם שישה ילדים רעבים לאוכל", השיב סעיד, "ומה כתוב בשלט שלך?" "תלמד ממני", צוחק חמיד ומציג את השלט שלו, ובו כתוב: "חסרים לי רק 10 יורו לחזור לפקיסטאן!"

BabaTheBuba

New member
זאתי הרסה אותי

פולני אחד החל לשכנע את חברו הרווק להתחתן: "כשאתה רווק אתה חוזר לבית ריק, עצוב לך ומשעמם... אבל כשאתה נשוי, הבית תמיד חם, נקי, מסודר, יש אוכל חם וטרי, אשתך מקבלת אותך בזרועות פתוחות, יש עם מי לשוחח... אתה שואל אותה שאלה והיא עונה, היא שואלת אותך שאלה ואתה עונה, ואז היא שואלת עוד שאלה, ואז עוד שאלה, ואז מבקשת שתעשה ככה וככה, ושואלת שוב למה לא עשית, ואז היא תגיד עוד משהו ועוד משהו, ולא תפסיק לבלבל לך את המוח עד הבוקר!!!"

BabaTheBuba

New member
עוד אחת 2

אחד נכנס למרפאת שיניים ומתלונן על כאבים עזים. הרופא בודק ומבשר לו שצריך לעקור את השן. "אתן לך זריקת הרדמה מקומית", אומר הרופא. "בשום אופן!", זועק הפציינט, "אני מפחד ממחטים!" "בסדר", משיב הרופא, "אז נשתמש בגז צחוק". "לא!", זועק הפציינט, "גז עושה לי בחילה!" הרופא חושב רגע, יוצא מהחדר וחוזר עם כוס מים וכדור ויאגרה. "מה פתאום ויאגרה?", שואל הפציינט, "זה ישכך את הכאב?" "לא", משיב הרופא, "אבל לפחות יהיה לך במה להחזיק בזמן שאני עושה לך עקירה ללא הרדמה".

BabaTheBuba

New member
עוד

אשה מלווה בחמשת ילדיה הקטנים נכנסת בסערה למשרדו של עורך דין ידוע, ומבקשת לתבוע גט מבעלה ואבי ילדיה. "מה הסיבה שאת רוצה להתגרש?", שואל עורך הדין. "הוא ברח ממני לפני שש שנים", משיבה האשה, "כבר שבוע לאחר חתונתנו הוא בגד בי עם מזכירתו, ועזב את הבית!" "אני לא מבין", תמה עורך הדין, "אם הוא נטש לפני שש שנים, איך יש לכם חמישה ילדים?" "כי פעם בשנה הוא היה מגיע להתנצל", משיבה האשה...

BabaTheBuba

New member
עוד

במחקר על מחלת האלצהיימר, מושקעים כיום בעולם כמה מיליוני דולרים בלבד. בהגדלת חזה ובשוק הוויאגרה, לעומת זאת, מושקעים מיליארדים רבים. התוצאה: בעוד 20 שנה יחיו כאן המוני קשישות עם שדיים זקורים, והמוני קשישים עם זקפה ענקית, שלא יהיו מסוגלים לזכור מה לעשות עם זה!

BabaTheBuba

New member
....

פולני אחד אושפז בבית החולים עקב לחצים בחזה. הרופא מבקש לשוחח ביחידות עם אשתו ולהסביר לה על מצבו. "תשמעי גברתי", אומר הרופא, "בעלך סובל ממתחים ולחצים שעלולים להרוג אותו בהתקף לב תוך מקסימום שנה. גם התזונה שלו מאוד לקויה ועלולה להרוג אותו!" "יש משהו שיכול להציל אותו?", שואלת הפולניה. "בהחלט", משיב הרופא, "אבל זה ידרוש ממך הרבה הקרבה בשנה הקרובה: את צריכה להתחיל לבשל לו ארוחות בריאות מיוחדות, שלוש פעמים ביום. בנוסף, את צריכה להעניק לו המון חום ואהבה, 24 שעות ביממה, ולא לעשות כלום שירגיז אותו. בנוסף, מומלץ מאוד שתקיימי איתו יחסי מין כל יום! זה בריא וזה ירגיע אותו... אם תבצעי את כל אלה, תוך שנה בעלך יבריא. אם לא, הוא ימות מהתקף לב!". הפולניה מודה לרופא וניגשת אל בעלה. "נו?", שואל הפולני, "מה הרופא אמר?" "שאין מה לעשות", השיבה אשתו, "אתה הולך למות!"

BabaTheBuba

New member
עוד...

פולניה זקנה הלכה לגניקולוג בפעם הראשונה בחייה. הוא ביקש ממנה להתפשט ולהניח רגליה בכסא הטיפולים. "דוקטור, אני רוצה לשאול אותך משהו", אמרה הפולניה. "בבקשה", ענה הרופא. "תאמר לי בחור צעיר", שאלה, "אמא שלך יודעת שמזה אתה מתפרנס???"

BabaTheBuba

New member
עוד...

אדם הסתובב לו בגן עדן משועמם וחש בודד. פנה אליו השם ושאל: "האם תרצה שאקח ממך איבר ואצור לך אשה?" "בוודאי!" השיב אדם, "אבל מה זה בדיוק אשה?" "אשה", הסביר השם, "היא יצור יפה שתדאג לך תמיד. היא תדאג שיהיה לך אוכל, היא תדאג שיהיו לך בגדים נקיים. היא תעשה כל מה שתבקש ממנה, כולל לספק את כל התשוקות שלך, ולעולם לא תאמר לך לא... היא תסכים עם כל דבר שתאמר, ותהלל ותשבח אותך יום ולילה. היא תביא לך ילדים, וגם תדאג לטפל בהם לבדה מבלי להטריח אותך. בקיצור, היא תפנק אותך תמיד ואתה לא תצטרך לעשות כלום!". "מדהים!!!", התפעל אדם, "ומה אני צריך לתת מגופי כדי ליצור אחת מושלמת כזו?" "את יד ימין שלך", אמר השם. "אוי", עונה אדם, "ומה תוכל לתת לי במחיר של צלע?"...

BabaTheBuba

New member
עוד

דקות לאחר שהתקבלה לעבודה, קמו הבוס והמזכירה מהספה במשרד והחלו להתלבש... "אני רוצה להתוודות", אומרת המזכירה בעודה מרימה את מכנסיה, "ואני מקווה שזה לא יפגע ביחסים בינינו לאחר מה שקרה כעת על הספה. אבל אני בעצם לא מקלידה כל כך מהר כמו שאמרתי בראיון"... "זה בסדר", משיב לה הבוס החדש, "גם אני רוצה להתוודות, ואני מקווה שזה לא יפגע ביחסים בינינו. אני בכלל לא הבוס כאן, אני רק נער שליח..."

BabaTheBuba

New member
פולניות או לא להיות...

שתי פולניות זקנות יושבת בפארק. "את חייבת לעשות משהו עם בעלך", אומרת האחת, "יש שמועות שהוא רודף אחרי נשים, והוא כבר בן 80, הלא כן?" "שירדוף כמה שהוא רוצה", משיבה השניה באדישות. "הוא כבר בן 82. גם כלבים רודפים אחרי מכוניות. אבל אם ישיגו, הם יכולים לנהוג בהן?..."

BabaTheBuba

New member
עוד

רופא ואשתו רבו בוקר אחד. לפני צאתו לעבודה, הטיח הגבר באשה: "וגם במיטה את לא משהו בכלל!" בהפסקת צהריים החליט הרופא לפייס את אשתו, וצלצל לביתו להתנצל. להפתעתו אשתו ענתה רק לאחר 20 צלצולים. "מה לקח לך כל כך הרבה זמן לענות?", שאל הדוקטור. "הייתי במיטה", השיבה האשה. "מה קרה?", נבהל, "את לא מרגישה טוב?" "דווקא מרגישה מעולה", השיבה לו, "פשוט רציתי לקבל חוות דעת מרופא נוסף"...

BabaTheBuba

New member
עוד

אשה אחת נכנסת לבית מרקחת ושואלת: "סליחה, אתם מוכרים כאן קונדומים במידה אקסטרה-לארג?" "בהחלט", משיב הרוקח, "כמה את צריכה?" "כרגע אף אחד", משיבה לו, "אבל איכפת לך אם אחכה פה עד שמישהו יקנה?"...

amirjob

New member
אחת משלי

אישה או פנינה? בישיבה מעורבת של צעירים ומבוגרים, שאל הרבי את תלמידיו: "מה ההבדל בין אישה לפנינה?" השיב אחד התלמידים: "פנינה היא תמיד עגולה, ואישה לא תמיד". אמר הרב: "אני מתכוון מבחינה מעשית". אף אחד לא השיב. אמר הרב: "ההבדל הוא שלפנינה אפשר להיכנס משני הצדדים, אך לאישה אפשר להיכנס רק מצד אחד". ניגש תלמיד תימני לא צעיר לרב, ואמר לו: "אבל רבי, לאישתי אני ניכנס מקדימה, אני תוקע אותה מאחורה, ולפעמים, כשבא לי, אני משתמש גם בחור השלישי שלה, והיא מוצצת לי. אז למה אתה אומר שלאישה אפשר להיכנס רק מצד אחד?" חיבק הרבי את התלמיד וענה לו: "ידידי, אישה יש לך ? פנינה יש לך !!"

למעלה