בדיחות על סקס

BabaTheBuba

New member
בדיחות על סקס

שמעתי שאבשלום קור הוא מומחה ללשון... פעם אחת שאל אותו מישהו איך מנקדים אנס, הוא ענה: חטף פתח..... פעם אחרת בא אליו מישהו אומר לו: אבשלום תעזור לי, שמעתי אתה מומחה ללשון. כבר שנים אני יורד לאשתי וזה לא עובד, לא עושה לה כלום. אבשלום קור השיב לו: זה בגלל שאתה לא משתמש בלשון נקיה! אנשים נוהגים להתלונן על איך החיים שלהם חרא. אני דווקא מבסוט, למה? כי אני זכיתי במקום עבודה עם מלא זיונים - כל היום הלקוחות מזיינים לי בשכל, מצאת החמה עד צאת הנשמה...:)

BabaTheBuba

New member
עוד אחת

ימאי אחד חוזר לביתו אחרי חצי שנה ומספר לחברו: "אל תשאל איזה פאדיחה קרתה לי אתמול! כשהגעתי הביתה עשיתי אהבה עם אשתי כל הלילה. בבוקר התעוררתי מסטול, שכחתי שאני בבית, ומתוך הרגל הוצאתי שטר של 100 דולר ונתתי לה"... "וואי וואי, בטח עשתה לך סצינה...", נבהל החבר. "לא ממש", משיב הימאי. "מתוך הרגל, היא החזירה לי 50 דולר עודף!"

BabaTheBuba

New member
עוד

זקן ערירי גר בחווה ענקית ומבודדת, ובקצה החווה אגם פסטורלי. יום אחד, בעודו קוטף פירות מהעצים בחוותו, שמע הזקן קולות צחקוקים מכיוון האגם. הוא נטל את דלי הפירות ומיהר למקום. כשהגיע לאגם הופתע לראות קבוצת בחורות צעירות רוחצות בעירום במים, וכל בגדיהן נותרו על החוף. כשראו את הזקן, נבוכו הבנות ומיהרו להסתיר את מערומיהן במים... "שלום גבירותיי", חייך הזקן, "הייתי שמח לראות אתכן יוצאות מהאגם שלי"... "מה פתאום!", צעקו הבנות, "לא נצא מהמים עד שתעזוב!" "לא באתי להציץ לכן", צחק הזקן כשהוא מרים את דלי הפירות ומתקרב למים, "בסך הכל באתי להאכיל את התנין..."

BabaTheBuba

New member
עוד

מרוקאי אחד חוזר מהעבודה ומוצא את אשתו בוכיה. "אל תשאל", אמרה לו, "חשבנו שהבת הגדולה שלנו תמימה, אבל היא סוטה. מצאתי מתחת למיטה שלה אזיקים, שוט ענקי, שרשראות, מגזיני פורנו של סאדו-מאזו... אוי ואבוי... מה נעשה איתה?" "ובכן", משיב הבעל, "אני מניח שמכות לא באות בחשבון!"

BabaTheBuba

New member
עוד

דיפלומט ישראלי נסע עם אשתו לשליחות בשוודיה. כעבור כשנה ילדה אשתו תינוק בלונדיני. מכיוון שאין בלונדינים במשפחה, התפלא ושאל את אשתו איך זה יכול להיות? "אתה כל היום בעבודה", משיבה אשתו, "ואני יושבת במרפסת ורואה המון בלונדינים. התחשק לי, וכך נולד לי תינוק בלונדיני". הבעל השתכנע. כעבור תקופה הועבר הדיפלומט עם משפחתו לאפריקה. לא חלפה שנה, ואשתו ילדה תינוק כושי. הבעל פנה אל אשתו בתמיהה ושאל איך זה יכול להיות? "אתה כל היום בעבודה", משיבה אשתו, "ואני יושבת במרפסת ורואה המון כושים. התחשק לי, וכך נולד לי תינוק שחור". הבעל השתכנע. בתום השליחות חזרה המשפחה לישראל. אמו של הדיפלומט רואה לראשונה את נכדיה החדשים, ושואלת את בנה איך ייתכן שנולדו לו ילד בלונדיני וילד כושי? הדיפלומט מספר לאמו בשיא הטבעיות את שאמרה לו אשתו. "אתה מזכיר לי את אבא שלך", משיבה האם. "הוא היה משאיר אותי לבד כל היום בחווה, כל הזמן ראיתי המון חמורים. התחשק לי, וכך נולדת אתה"...

BabaTheBuba

New member
עוד

אשה נשואה אחת נסעה לחופשה בקאריביים. על החוף פגשה בגבר שחור, שפיתה אותה לבלות עימו ערב סוער בחדרו. כשסיימו, שאלה אותו האשה לשמו, אך הוא סירב לגלות בנימוק שהיא תצחק עליו. בערב למחרת נפגשו השניים שוב, בילו עוד ערב סוער, ושוב סירב הגבר לגלות לה את שמו, בנימוק שהיא תצחק עליו. כך זה נמשך בכל ערב משבוע החופשה. בערב האחרון, הפצירה בו האשה שיגלה לה לפני הפרידה את שמו. לבסוף הגבר התרצה, והסכים לגלות לה ששמו הוא "שלג". האשה פרצה בצחוק רם, והגבר נעלב ואמר: "את רואה, ידעתי שתצחקי מהשם שלי"... "לא מהשם שלך אני צוחקת", השיבה האשה, "אני רק חושבת מה בעלי יגיד, כשאספר לו שבכל יום בקאריביים היה לי 30 ס"מ של שלג"...

BabaTheBuba

New member
עוד

צעירה יפהפיה נוקשת על דלת השכן שלה ואומרת: "יש לי חשק מטורף לבלות, להשתכר ולעשות אהבה כל הלילה... האם אתה עסוק הערב?" השכן מזדקף, מנפח חזהו, מחייך מאוזן לאוזן ומשיב: "עסוק? מה פתאום! אני פנוי!!!" "יופי", מחייכת הצעירה ומלטפת את לחיו, "אז... תוכל לשמור לי על הכלב?"

BabaTheBuba

New member
עוד

בלונדינית יפהפיה נכנסה לקזינו וקנתה אסימונים בעשרת אלפים דולר לרולטה. היא שמה את כל האסימונים על מספר 10, ואז אמרה לדילרים: "אם לא אכפת לכם, אני ברת מזל יותר כשאני עירומה". פשטה הבלונדינית את כל בגדיה, עמדה עירומה כביום היוולדה, סובבה את הרולטה ולחשה: "תן לי מספר 10 מותק, אמא צריכה בגדים חדשים!". כשהרולטה נעצרה, קפצה הבלונדינית מעלה-מטה בהתרגשות וצווחה: "יששששש!!!!!!". היא זינקה על הדילרים, חיבקה ונישקה אותם, ואז גרפה את כל הכסף ואת בגדיה, ונעלמה מבעד לדלת. הדילרים הביטו זה בזה בהלם. לפתע התעשת אחד מהם ושאל את חברו: "מה היה המספר שעליו נעצרה הרולטה?". "אין לי מושג", השיב השני. "חשבתי שאתה מסתכל"...

BabaTheBuba

New member
עוד

אחד פונה לפסיכולוג ומספר: "דוקטור, חסר לי ריגושים בחיים. כבר עשיתי הכל: צנחתי צניחה חופשית, קפצתי באנגי, טיפסתי על הרים, צללתי באוקיינוסים... אפילו התחתנתי והבאתי ילדים, וכל הזמן משהו חסר לי!" "תגיד", שואל הפסיכולוג, "ניסית למצוא מאהבת?" "בחייך דוקטור", משיב הבחור, "יש לי שלוש מאהבות וזה עדיין לא מרגש אותי". "מצוין", אומר הפסיכולוג, "עכשיו לך ספר עליהן לאשתך!"

BabaTheBuba

New member
עוד

כללי איש אחד מתיישב במסעדה ומבקש מהמלצר: "אני רוצה עוף שלם, אבל רק עוף ירושלמי, ולא שום סוג עוף אחר!" המלצר מהנהן, וחוזר אחרי עשר דקות עם עוף בצלחת. הסועד תופס את העוף ברגליים, תוקע לו אצבע מאחורה ואז אומר: "זה לא עוף ירושלמי! זה עוף מאבו גוש, ממשפחת סלאח ברחוב הראשי. אני רוצה בבקשה עוף ירושלמי!" המלצר מתנצל וחוזר אחרי עשר דקות עם עוף חדש בצלחת. הסועד תופס את העוף ברגליו, מחדיר לו אצבע מאחור ואז אומר: "זה לא עוף ירושלמי! העוף הזה גדל ברחוב הרצל ברמלה. אני רוצה רק עוף ירושלמי!" המלצר שוב מתנצל, וחוזר אחרי עשר דקות עם עוף נוסף. הסועד שוב אוחז את העוף ברגליו, דוחף אצבע באחוריו ואז אומר בחיוך: "נהדר! זה עוף משובח שגדל אצל משפחת בנאי ברחוב זכאי בירושלים!" הסועד מסיים את הארוחה, משלם ופונה לצאת, כשלפתע פונה אליו גבר שיכור כלוט שגמע שש כוסות בבר המסעדה. "תעשה לי טובה", אומר השיכור, "שמעתי מה שאמרת למלצר ואיך ידעת מאיפה כל עוף הגיע..." "כן", משיב הסועד, "מה אוכל לעזור לך?" "זהו", אומר השיכור, "שתיתי די הרבה ואני לא זוכר איפה אני גר"..

seelinewoman

New member
את זאת אהבתי

leonlev

New member
אברך צעיר מגיע אל הרב

ואומר לו: כבוד הרב אני נשוי שנתיים ועדיין לא הצלחתי לספק את אשתי.מה עושים? עונה הרב: לך הבייתה ותלקק לה איפה שהיא עושה פיפי ואז תשוב לעדכן ומשם נמשיך הלאה. יוצא האברך וחוזר אחריי 2 דקות כבוד הרב לא הבנתי מה בדיוק אני צריך ללקק? מספיק את האסלה או שצריך גם את החרסינה מסביב?

Jake Speed

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פתחתם לי ת'יום עם חיוך ג'ייק, שמבטיח לחייך כל היום. ואולי גם בלילה

BabaTheBuba

New member
אוקי אחת שלא קשורה לסקס....

זוג פולנים מטייל לו בחו"ל, כשלפתע נתקל באחד הגנים בבאר משאלות. הגבר ממהר להתכופף לבאר, מטיל מטבע ומביע משאלה. האשה ממהרת בעקבותיו גם היא לשלוף מטבע, מתכופפת אל הבאר, אך לפתע מאבדת שיווי משקל וצונחת פנימה... הגבר ההמום מביט לשמים וצועק: "אלוהים! זה עובד!!!!"

למעלה