בדיחות מגעילות

snoopytush

New member
בדיחות מגעילות

הלכתי עם בחורה לראות סרט. הסרט היה אמור להיות מצחיק. הוא כלל הרבה בדיחות על איבר המין בגברי ( מה שלא הצחיק אותי ואפילו הגעיל), וראו שם לפרקים אנשים ערומים ( למרות שלא היו סצינות מיניות). 2 הדברים האילו הגעילו אותי ונראו לי מיותרים בסרט אבל הבחורה טענה שזה מצחיק

אנשים מיניים צוחקים מבדיחות מיניות..

וזו הסיבה שרוב הקומדיות הן דביליות ודוחות. כי הכל עוסק בבדיחות 'קקי פפי' ועוד במובן מיני...

Berethor

New member
עם שם כזה למה ציפית? ../images/Emo3.gif

חוץ מזה בתקציר כתוב שזה על מסיבת רווקים או משהו, אז ברור שזה יהיה מלא במין, פלוס זה מתרחש בתיאלנד, וכולם יודעים טוב מאוד למה ישראלים רבים נוסעים לשם(למרות שזה לא סרט ישראלי). פעם הבאה אני מציע לך לחשוב על השם של הסרט שאת מתכוונת לראות, ולחפש תתקציר שלו באינטרנט..

snoopytush

New member
זה לא היה מלא במין

לפחות בחלק שהייתי ערה ( נרדמתי חצי מהסרט בגלל חוסר בשינה לפני)... אבל היו בדיחות על איבר המין הגברי... גם בלי שהם התפשטו... ת'אכלס

Berethor

New member
אוקיי

איבר המין הגברי זה לא דבר כזה נורא כמו שעושים ממנו, תאמיני לי, אז ווטאבר..

snoopytush

New member
כן... אבל אני לא רוצה לשמוע עליו כל שנייה

יש עוד דברים מצחיקים בעולם לא?

avi1283

New member
ראיתי את הסרט הקודם (זה ההמשך)

גרוע לדעתי למרות שהרבה אומרים שזאת קומדיה מעולה
בסרטים אין קומדיות טובות.

יש הרבה קומדיות טובות - צריך פשוט לחפש

זה נכון שהרוב דביליות, אבל זה לא יפה ככה להשמיץ את כולן... בתור חובבת קומדיות אני יודעת שיש גם טובות.

avi1283

New member
לא יצא לי לראות

אני אהבתי את "באה בקלות" ישנם סרטים נחמדים עם בדיחות מצחיקות פה ושם אבל החלק הקומי שולי בעניין. סרטים שבעיקר קומיים אני כמעט ולא מוצא כאלו שאני אוהב.

סרטים הם לא סטנד אפ / מערכון

אז ברור שלעלילה ורמת הבדיחות יש את המשמעות הכי גדולה. אם העלילה שלך היא חבורה של צעירים בני 20 חרמנים במכללה (אמריקן פאי...) וכל העלילה היא סביב ה- מי עשה את זה עם מי וכמה, אז ברור שגם הבדיחות בהתאם ואין שום דבר מעניין באמת בספור. אבל קומדיות שמבוססות על עלילה משמעותית ובדיחות ברמה - לא חסר. ואז אתה נהנה גם מהעלילה וגם מהבדיחות. פשוט צריך לדעת לחפש. יש סרטי אקשן עם בדיחות טובות ויש סרטים רומנטיים מוצלחים עם בדיחות טובות ויש דרמות עם הומור משובח!

avi1283

New member
נכון

העלילה תמיד חשובה, אבל ואני משווה אותם לסדרות ולא למערכון. למשל בבנות גילמור ובהאוס יש קטעים מצחיקים אבל אי אפשר להגיד שזה קומדיה, לעומת סטיקומים כמו חברים, סיינפלד, והמפץ הגדול שהעלילה שם חשובה אבל זה קודם כל קומדיה. כך שיש הבדל בין סרט שרובו קומי לסרט אקשן/דרמה עם כמה קטעים מצחיקים.

אממ...

אין סרט שהוא ~רק~ קומדיה. סרט הוא תמיד משהו+קומדיה. קומדיה רומנטית, תהיה עלילה של רומן + באווירה מצחיקה. אקשן קומי - יהיה סרט אקשן מצחיק כמו אינדיאנה ג'נס וגברים בשחור. אין שם ~כמה~ קטעים מצחיקים. כל הסרט מצחיק! כמות הפעלולים והבדיחות לא שונה. אפילו בטרגדיה-קומדיה (כן, יש גם תחום כזה) כמות הטרגדיות והמצבים הקומים לא שונה (בגדול, כן..) לדעתי סתם יצא שם רע לקומדיות בגלל הומור גברי נחות שהיו בחלקם. יש מספיק קומדיות מצחיקות ושנונות.

Berethor

New member
לא ממש אוהב הומור כזה

הוא פשוט זול, רדוד ומזלזל. לדעתי המיניים יורים לעצמם ברגל עם ההומור המטומטם הזה, כי מרבית ההומור המיני רק יוצר זילזול וגועל למיניות לדעתי. חוץ ממקרים שיש הומור מיני שהוא מתוחכם ושנון, הוא פשוט טיפשי. אם כבר עושים אנלוגיה, אז עדיף שיעשו אנלוגיה של משהו מיני למשהו לא מיני, מאשר של משהו לא מיני למשהו מיני, ככה לפחות מורידים חלק מהאנטיגניזם שיש לדבריים מיניים(אפילו אצל המיניים), ושמה אותו במקום של עוד דבר בחיים, עוד משהו ששייך לזוגיות מינית. אני באופן אישי לא רואה אוטומטית בעירום/חשיפה משהו מיני, על כן לא היה אכפת לי אם היו שם אנשים בצורתם הטבעית, זה לא מגעיל אותי, מה שכן בגלל ההווירה המינית שאת מתארת, זה כנראה כן היה עירום בשביל לשדר משהו מיני. בכל אופן לא חסר סרטי קומדיה עם הומור רדוד, לכן למרות שאני אוהב הומור, קומדיה זה לא הג'אנר האהוב עליי, סרטי קומדיה טובים זה דבר שקשר למצוא. לא יודע באיזה סרט מדובר, אבל לא נראה שהייתי אוהב אותו, למרות שאני לא לוקח דברים מיניים כל כך קשה.

snoopytush

New member
אעפשר לעשות הקבלה של משהו לא מיני למשהו מיני

אבל צריך לעשות דברים בטעם.יותר מידי בדיחות על איברים מיניים נותנו לי תחושה של חספוס ואלימות אפילו. לא יודעת וגם תחושה של להקיא קצת. וגם היו יותר מידי כאילו מילא אם היו מסתפקים בשתיים שלוש וכן האמת שגם בעינ אם הם היו עושים אנלוגיה של משהו מיני למשהו לא מיני זה היה יותר מצחיק כי היה נכנס גורם ההפתעה.

למעלה