בדיחות לשבת

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
בדיחות לשבת ../images/Emo6.gif

פועל רומני עובד באתר בנייה ובסיום יום העבודה יוצא עם מריצה עמוסה בנסורת. שואל השומר: "מה זה?" עונה הרומני: "אני לוקח נסורת הביתה לרפד את הרצפה של לול התרנגולות שבניתי". שופך השומר את הפסולת על הרצפה ובודק אם יש בפנים משהו. אומר לרומני: "שמע, אמנם אין כלום חוץ מנסורת אבל אתה רומני ובטח אתה גונב משהו. גלה לי". אומר הרומני: "אני לא גונב כלום" והולך. כך היה במשך שלושה חודשים עד שהסתיימה העבודה באתר. ביום האחרון שואל השומר את הרומני: "מחר אתה חוזר לרומניה. לפחות גלה מה אתה גונב". עונה לו הרומני: "אני גונב מריצות".

עוד אחת...

הנהג:" לא בקשה תוותר לי" השוטר:"אני לא יכול חייב לתת לך דוח" הנהג:"אתה חייב לוותר לי" טוב בסוף השוטר אומר לו אני אשאל אותך שאלה אם תדע אני אוותר לך.. טוב עונה הנהג. השוטר:"אתה נוסע בכביש החוף רואה מולך שני אורות מה זה?" הנהג:" זה אוטו!" השוטר:"כן אבל איזה אוטו ,פיאט, מזדה, סובארו" אין מה לעשות אני חייב לתת לך דוח. הנהג:"לא בקשה עוד שאלה אחת" השוטר:"טוב, אתה נוסע בכביש החוף אתה רואה אור מולך מה זה?" הנהג:"זה אופנוע" השוטר:"כן אבל איזה אופנוע, סוזוקי,..." טוב השוטר רושם לו דוח. הנהג:"אני גם יכול לשאול אותך שאלה?" השוטר:"כן בטח" הנהג:"אתה נוסע בכביש החוף רואה בחורה חצי עירומה, מנענעת את הישבן ימינה ושמאלה והולכת במרכז הכביש מי זו?" השוטר:"זו זונה" הנהג:" כן אבל מי? אמא שלך, סבתא שלך, אחותך

ועוד בדיחה...

שלושה אנשים הגיעו לגן עדן. המלאך גבריאל אומר שיש מקום רק לאיש אחד. בעל הסיפור העצוב ביותר ייכנס!!! הראשון:"חשבתי שאישתי בוגדת בי, אז החלטתי לחזור מוקדם הביתה. שמעתי את אישתי מתקלחת וחיפשתי בבית וראיתי שבמרפסת איש ניתלה לי על המעקה!... קפצתי לו על האצבעות, קפצתי וקפצתי...לא נפל!. הלכתי להביא פטיש, דפקתי לו על האצבעות עד שנפל. למזלו היו שיחים למטה... אז לקחתי את המקרר, וזרקתי עליו. לא יכולתי לחיות עם עצמי לאחר המקרה וקפצתי אל מותי." השני:"אני גר בקומה 27 והשקיתי את העציצים שלי, לפתע המעקה נפל ונפלתי גם, עד לקומה ה-12 ונאחזתי במעקה. פתאום, משוגע קופץ לי על האצבעות, אבל לא נפלתי. למזלי הוא הלך אך חזר עם פטיש ביד, ודפק לי על האצבעות עד שנשברו ונפלתי... למזלי היו שיחים למטה אז ניצלתי. אז המשוגע זרק עלי מקרר. ונמעכתי." השלישי:"אתה יודע מזה ליפול 12 קומות בתוך מקרר, מתחבא מבעלה של אהובתי??"

ועוד אחת...

ברמן פנה לרוסי אחד שישב על הבר ושאל: - "תגיד, אתה יכול לשתות כוס שלמה של וודקה?" הרוסי: - "בטח. אני אוכל אחרי זה מלפפון חמוץ וכאילו כלום". הברמן: - "ושתי כוסות וודקה?" הרוסי: - "בטח. אני אוכל אחרי זה שני מלפפונים חמוצים וכאילו כלום". הברמן: - "ושלוש כוסות וודקה?" הרוסי: - "בטח. אני אוכל אחרי זה שלושה מלפפונים חמוצים וכאילו כלום". הברמן: - "ושישים כוסות וודקה?" הרוסי: - "השתגעת?! איך אני אגמור כל כך הרבה חמוצים?

שכחתי להוסיף...

אחרי "השתגעת?! איך אני אגמור כל כך הרבה חמוצים?" את המילה "בלעט"...

למעלה