בדיחות ישיבתיות.

mikel 23

New member
חברונער ותפרחניק נפגשו...

סיפר התפרחניק בגאוה לחברונער תפסו אצלינו בחור עם רדיו.אמר לו החברונער מה?בשבת?

mikel 23

New member
שמעתי את הבדיחה הזאת לפני 10 שנים

והיום כבר אפשר לשדרג אותה למחשב נייד.

Koket

New member
שלא נדע...

אתם לא קצת נסחפים? זאת מציאות קיימת? לפחות כשוליים אם בטח שלא תופעה? מתקשה להאמין. אני פתיה? או, שלא מספיק מכירה את הנעשה לאחרונה בעולם הישיבות?

השיסער

New member
שוליים שבשוליים, אבל קיים.

במו-עיני חזיתי בכך בשני מקרים שונים.

Koket

New member
עצוב ומצער

לקרוא את זה. ואח``כ יש עוד עזות לסחוט את השווער... מי יודע? מי יגיד? את זה בבירורים אף אחד לא יגיד.. כמובן כמובן.

השיסער

New member
אני ראיתי חילול שבת,

בשני מקרים שונים. שניהם אגב, לא בישיבה שלי. אחד מהם כשהייתי בנופש בצפון, ועוד אחד במקרה אחר. שניהם ע``י `בחורי-ישיבה`.

השיסער

New member
הבהרה:

אם השתמע מתגובתי שראיתי בחורים מחברון מחללי-שבת, הרי שלא כן הוא. הבחורים הנ``ל לא למדו בחברון. ואם למישהו היה עוד ספק, אזי אומר מפורשות שמדובר בשולי השוליים של מי שקוראים לעצמם `בחורי ישיבות`. שוליים שבטלים במיליון כנגדם. כלומר, לא מדובר ח``ו בתופעה או משהו שמתקרב לזה. (למעשה, חבל שכתבתי דבר שממנו יכול להשתמע דופי כלפי בחורי הישיבות. קחו את הדברים בפרופורציה הראוייה.)

mikel 23

New member
בסלקום אתה חייל בבנק אתה סטונדט..

מי שמכיר את כל הבדיחה שיכתוב.

hatam

New member
אולי - ובשביל הצבא אתה בחור ישיבה

שתורתו אומנותו?

נו ע ם

New member
ללא נושא

טוב שלא כתבת שמי שמכיר את ההמשך שיצחק..., נו באמת תהיה קצת רציני בבדיחות שלך...

hatam

New member
ושוב- תפרחניק

תפרחניק גילה שהוא גוי, אז בשבת הוא טלטל, כי גוי ששומר שבת חייב מיתה, אמרו לו: אבל יש כאן עירוב אז הוא אמר: כן, אבל אני לא סומך עליו.

hatam

New member
על אותו סגנון -

שלושה אחים חברונער בית מתת`ניק ותפרחניק נודע להם יום אחד שהם אינם יהודים, ואסור להם לשמור שבת כהלכתה, כי גוי ששומר שבת חייב מיתה, אז החברונער השתולל עם רכב, הבית מתתניק קנה אוכל וכו' והתפרחניק פתח בקבוק קולה.

mikel 23

New member
גירסה נוספת

אחד הלך להשכיר רכב השני לקנות סיגריות והתפרחניק לקנות קוקה קולה...

למעלה