בדיחות בלונדיניות.......

קסומה

New member
בדיחות בלונדיניות.......

שאלה: למה בלונדינית מניחה ליד המיטה לפני השינה כוס מים וכוס ריקה? תשובה: אולי היא תהיה צמאה ואולי לא

קסומה

New member
עוד....

בלונדינית אחת שמעה שרוב הפשעים מתרחשים ליד הבית, אז היא עברה דירה

קסומה

New member
ועוד אחת...............

בלונדינית אחת נוסעת במכונית שכרגע קנתה, חותכת משאית וכמעט גורמת לה ליפול מצוק. נהג המשאית המעוצבן מורה לה לעצור והיא עוצרת. הוא משרטט עיגול ואומר לה לעמוד בפנים ולא לצאת. הוא מוציא סכין וקורע לה את מושבי העור במכונית הוא מסתובב ורואה שהיא מחייכת. הוא חוזר למשאית, לוקח מחבט בייסבול ומנפץ את החלונות של המכונית. הוא מסתובב והוא רואה שהיא צוחקת. עכשיו הוא ממש מעוצבן... שוב הוא לוקח את הסכין ומפנצ´ר את הצמיגים של המכונית. הוא מסתובב והוא רואה שהיא נשפכת מצחוק! "מה כל-כך מצחיק??" הוא שואל. אז היא עונה: "בכל פעם שלא הסתכלת, יצאתי מהעיגול!"

רעה ... אותך למישל...../images/Emo25.gif

מישל צוחקים עלייךךךךךךךךךך חחח קסמי לט מי קיס יו בק....

איזה כיף לי שאני בלונדינית......|בל

נה נ ה נ ה נ נ ה נ ה נ ה נ ה עומדת ברמזור......ומכוניות נעצרות.....צריכה להגיע לרחוב יונה ? אולי לרחוב גורשביץ ? אפשר לעזור לך ????? מחפשת משהו ??? כולם מציעים עזרה. כולם דואגים לי. כל יום מנסים להתחיל איתי.....אז מה אם אני נשואה...מנסים בכל זאת...... נהג האוטובוס תמיד מחייך אלי. והשכן תמיד שואל מה שלומי. רק אחד מתרגז.....תמיד......שכולם מסובבים את הראש......אחרי שאני עוזבת מקום מסויים....... ורק אחד מתרגז....... ב ע לי ...............הקינאה אוכלת אותו........ תצבעי כבר לשחור ???? לאדום אולי ????? אפילו דינה, רינה ושרה צבעו כבר מזמן......... חחחחחחח נננננננננננננננננננננננ לא מחליפה את הצבע

קסומה

New member
אל דאגה פנטי........

אני אהיה בלונדינית עם עבר שחור. לא טוב?

למעלה