בדיחות בהונגרית.

בדיחות בהונגרית.../images/Emo151.gif

כטומי גם אני מבלה לאחרונה בשהייה ליד דודתי בבי"ח. האם תוכלו לציין אתרים בהם ניתן למצוא בדיחות בהונגרית? אני אשבור את שיני ואשפר את ההונגרית שלי,הדודה תסתלבט עלי(הצחוק יפה לבריאות)וכך אכניס קצת עליצות לאוירה הקודרת . בריאות לאמא של טומי ולכולנו. תודה רחל

kropacsek

New member
מצאתי משהו...

לפי מה ששמעתי, בדיחות על שוטרים היו ומן הסתם עדיין מאוד פופולריות בהונגריה. A rendõrök továbbképzésen vesznek részt Moszkvában. A Vörös téren kifogy a benzin a kocsiból. Egyikük elmegy a kannával benzinkutat keresni. A másik másfél napig vár rá. Visszaérkezik a rendõr de üres a kanna. - Mi van Józsi, nincs benzin? - Képzeld komám! Egy helyen ki volt írva hogy: Mauzóleum. Ez majdnem olyan mint a petróelum. Hosszú sor állt és beálltam a végére. Képzeld, mire sorra kerültem meghalt a kutas!

B T1

New member
בחיי מצחיק, אבל אי אפשר.....

לרגם א רובם, כי יש הרבה משחק מילים.

טומי*

New member
2 אתרי בדיחות בהונגרית כמובן.....

בוקר טוב והחלמה לדודה לתרגם בדיחות? ממש בלתי אפשרי בגלל משחקי מילים, כפי שבי טי כתב

טומי*

New member
בדיחה שקל לתרגם......./images/Emo9.gif

בליל הכלולות שואלת האשה את הבעל....תגיד עם כמה נשים שכבת לפניי??? את תכעסי אם אומר לך ....תגיד.....תגיד... אחת,שתיים,שלושה,ארבעה,חמישה,שישה,את,שבעה,שמונה,תשעה

לטומי,גם לך תודה מקרב../images/Emo23.gif

שמחה שחזרת אלינו ומקווה שזה סימן שאמך מחלימה. תודה.

orlu

New member
רחל ויטלסון,ישנו אתר בדיחות הונגרי

שראיתי בבית הורי משהו כמו XXXXX משהו מכירה? אם עדיין את מעוניינת אמרי אברר לך

וגם ל-ORLU תודה מקרב ../images/Emo23.gif

אני עדיין מפגרת בעניני קישורים. לכשאתפנה אצור עמך קשר שתעזרי לי.

B T1

New member
זוכר את LUDAS MATYI

המוטו שלהם היה (בתרגום חופשי) אין בדיחות ישנות, רק אנשים זקנים. לתינוק בן יומו כל בדיחה חדשה.

טומי*

New member
ה:Ludas Matyi ז"ל

היה השבועון האולטימטיבי של הונגריה. כל שנה היה יוצא ספר מין שנתון שכזה. העיתון נסגר לפני כמה שנים, כנראה שהסיבה היתה כלכלית

sabajakov

New member
העיתון היה אחד ממעוזי הבקורת

הפוליטית,גם בתקופה הפשיסטית, וגם בתקופה הקומוניסטית. יתכן שעם האפשרות הבלתי מוגבלת למתוח ביקורת, גם העניין בעיתון פחת.

למעלה