בדיחותתתתתתת../images/Emo26.gif
יום אחד פולני ופרסי ניפגשים. אומר הפולני לפרסי:"ניסיתי למכור את האוטו שלי,ואף אחד לא התקשר." חשב (וזה בילתי אפשרי במציאות שפרסי יחשוב) ואמר:"מה כתבת במודעה?" ענה לו הפולני:"שיש לי אוטו למכירה,עם דלתות שבורות,חלונות מנופצים,בלי מזגן, ובקיצור,את האמת." "?!?!?!?!?!??!?!??"אמר הפרסי לפולני. תיכתוב שיש לך אוטו למכירה יפה,עם מזגן, חלום של פיקאסו,בונבוניירה!" תוך שבוע שניהם ניפגשו ואמר הפרסי לפולני:"נו מכרת?" אמר הפולני:"השתגעת?!?!?!?!? אוטו במצב כזה אני אמכור.?
שתי שוטרים כורדים רואים שתי מטעני חבלה הם החליטו להעמיס אותם על הניידת באמצע הדרך כורדי 1 שואל את כורדי 2 מה נעשה אם מטען אחד יתפוצץ בניידת??? אז הכורדי השני עונה נגיד שמצאנו אחד . ערבי ישראלי ואנגלי התערבו מי יכול להשאר בחדר סגור עם חזיר הרבה זמן.... הישראלי נכנס אחרי 5 דקות יוצא ואומר "אני לא יכול יותר" האנגלי נכנס אחרי 10 דקות יוצא ואומר "אני לא יכול יותר" הערבי נכנס אחרי שעתיים החזיר יוצא ואומר "אני לא יכול יותר" אלוהים יורד מהשמיים, הוא רואה פיל בוכה. אלוהים שואל אותו: למה אתה בוכה? הפיל אומר לו: כי אני לא יודע מי אני. יש לך אוזניים גדולות? כן. אתה אפור? כן.אז אתה פיל. אלוהים מתחיל ללכת, הוא ראה כלב בוכה. אלוהים שואל אותו: למה אתה בוכה? הכלב אומר לו: כי אני לא יודע מי אני. אתה נובח? כן. יש לך 4 רגליים? כן. אז אתה כלב. אלוהים המשיך ללכת,הוא ראה בת יענה בוכה. אלוהים שואל אותה: למה את בוכה? הבת יענה אומרת לו: כי אני לא יודעת מי אני. יש לך תחת גדול? כן. יש לך ראש קטן? כן. אז את תימניה. חטפו לפרסי אחד את הבן.. אז החוטפים מתקשרי לנהל משא ומתן. הפרסי שואל: "הוא אוכל?" החוטפים: "כן" הפרסי: "הוא ישן?" החוטפים: "כן" הפרסי: "פגעתם בו?" החוטפים: "לא" הפרסי: "אז בואו קחו גם את השני!!" בלונדינית מגיעה באיחור לתחנת אוטובוס ואמרת: אוף האוטובוס ברחה לי. איש ששומע אומר לה: גברתי אוטובוס זה זכר לא נקבה הבלונדינית: תגיד לי מה אתה מטומטם, כל כך מהרתי- לא הספקתי להסתכל לאוטובוס בין הגלגלים. פרסי אחד נוחת בארץ עם אשתו הפרסייה, עוצר מונית ספיישל ושואל את הנהג: "כמה עולה מפה לתל- אביב?" אז הנהג עונה לו: "200 שקל." והפרסי אומר לו: "ועם אשתי?!" אז הנהג אומר לו: "אותו הדבר..." אז הפרסי אומר לאשתו: "אמרתי לך שאת לו שווה כלום!!!". מרוקאי וכורדי הולכים ביער ופתאום הם רואים אריה. המרוקאי זורק על האריה אבן, פתאום האריה מתחיל להשתולל ולרדוף אחריהם. המרוקאי רץ רץ רץ ועלה על העץ, המרוקאי אומר לכורדי : "יא אדיוט!!! תעלה מהר על העץ!!!" הכורדי אומר: "למה, אני זרקתי עליו את האבן?!"
יום אחד פולני ופרסי ניפגשים. אומר הפולני לפרסי:"ניסיתי למכור את האוטו שלי,ואף אחד לא התקשר." חשב (וזה בילתי אפשרי במציאות שפרסי יחשוב) ואמר:"מה כתבת במודעה?" ענה לו הפולני:"שיש לי אוטו למכירה,עם דלתות שבורות,חלונות מנופצים,בלי מזגן, ובקיצור,את האמת." "?!?!?!?!?!??!?!??"אמר הפרסי לפולני. תיכתוב שיש לך אוטו למכירה יפה,עם מזגן, חלום של פיקאסו,בונבוניירה!" תוך שבוע שניהם ניפגשו ואמר הפרסי לפולני:"נו מכרת?" אמר הפולני:"השתגעת?!?!?!?!? אוטו במצב כזה אני אמכור.?