בדיחותתתתתתת

אנדי 43

New member
בדיחותתתתתתת../images/Emo26.gif

יום אחד פולני ופרסי ניפגשים. אומר הפולני לפרסי:"ניסיתי למכור את האוטו שלי,ואף אחד לא התקשר." חשב (וזה בילתי אפשרי במציאות שפרסי יחשוב) ואמר:"מה כתבת במודעה?" ענה לו הפולני:"שיש לי אוטו למכירה,עם דלתות שבורות,חלונות מנופצים,בלי מזגן, ובקיצור,את האמת." "?!?!?!?!?!??!?!??"אמר הפרסי לפולני. תיכתוב שיש לך אוטו למכירה יפה,עם מזגן, חלום של פיקאסו,בונבוניירה!" תוך שבוע שניהם ניפגשו ואמר הפרסי לפולני:"נו מכרת?" אמר הפולני:"השתגעת?!?!?!?!? אוטו במצב כזה אני אמכור.?
שתי שוטרים כורדים רואים שתי מטעני חבלה הם החליטו להעמיס אותם על הניידת באמצע הדרך כורדי 1 שואל את כורדי 2 מה נעשה אם מטען אחד יתפוצץ בניידת??? אז הכורדי השני עונה נגיד שמצאנו אחד . ערבי ישראלי ואנגלי התערבו מי יכול להשאר בחדר סגור עם חזיר הרבה זמן.... הישראלי נכנס אחרי 5 דקות יוצא ואומר "אני לא יכול יותר" האנגלי נכנס אחרי 10 דקות יוצא ואומר "אני לא יכול יותר" הערבי נכנס אחרי שעתיים החזיר יוצא ואומר "אני לא יכול יותר" אלוהים יורד מהשמיים, הוא רואה פיל בוכה. אלוהים שואל אותו: למה אתה בוכה? הפיל אומר לו: כי אני לא יודע מי אני. יש לך אוזניים גדולות? כן. אתה אפור? כן.אז אתה פיל. אלוהים מתחיל ללכת, הוא ראה כלב בוכה. אלוהים שואל אותו: למה אתה בוכה? הכלב אומר לו: כי אני לא יודע מי אני. אתה נובח? כן. יש לך 4 רגליים? כן. אז אתה כלב. אלוהים המשיך ללכת,הוא ראה בת יענה בוכה. אלוהים שואל אותה: למה את בוכה? הבת יענה אומרת לו: כי אני לא יודעת מי אני. יש לך תחת גדול? כן. יש לך ראש קטן? כן. אז את תימניה. חטפו לפרסי אחד את הבן.. אז החוטפים מתקשרי לנהל משא ומתן. הפרסי שואל: "הוא אוכל?" החוטפים: "כן" הפרסי: "הוא ישן?" החוטפים: "כן" הפרסי: "פגעתם בו?" החוטפים: "לא" הפרסי: "אז בואו קחו גם את השני!!" בלונדינית מגיעה באיחור לתחנת אוטובוס ואמרת: אוף האוטובוס ברחה לי. איש ששומע אומר לה: גברתי אוטובוס זה זכר לא נקבה הבלונדינית: תגיד לי מה אתה מטומטם, כל כך מהרתי- לא הספקתי להסתכל לאוטובוס בין הגלגלים. פרסי אחד נוחת בארץ עם אשתו הפרסייה, עוצר מונית ספיישל ושואל את הנהג: "כמה עולה מפה לתל- אביב?" אז הנהג עונה לו: "200 שקל." והפרסי אומר לו: "ועם אשתי?!" אז הנהג אומר לו: "אותו הדבר..." אז הפרסי אומר לאשתו: "אמרתי לך שאת לו שווה כלום!!!". מרוקאי וכורדי הולכים ביער ופתאום הם רואים אריה. המרוקאי זורק על האריה אבן, פתאום האריה מתחיל להשתולל ולרדוף אחריהם. המרוקאי רץ רץ רץ ועלה על העץ, המרוקאי אומר לכורדי : "יא אדיוט!!! תעלה מהר על העץ!!!" הכורדי אומר: "למה, אני זרקתי עליו את האבן?!"

אנדי 43

New member
בדיחת השנה../images/Emo26.gif

מי שפותח את ההודעה ראשון מכין לי כוס תה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אנדי 43

New member
כורדי ../images/Emo26.gif

מודיעים לכורדי שאמו בת השמונים נפטרה. ברגע שהוא שומע את הבשורה הוא פורץ בבכי ואף אחד לא מצליח להרגיע אותו. אחרי יום שלם של בכי ללא הפסקה הכורדי נרגע, ואפילו אומר לסובבים כי אמו היתה חולה ועדיף שהיא נפטרה - כך תסבול פחות. לפתע מתקבלת שיחת טלפון. הכורדי עונה וכשהוא מנתק הוא פורץ בבכי מר בשנית. שואלים אותו: "מה קרה עכשיו? למה אתה שוב בוכה?". עונה הכורדי: "אח שלי התקשר... גם אמא שלו נפטרה".

Netta79

New member
טוב... טוב... כמה סוכר?

רק תודיעו לי , כמה זמן נמשכת הטירונות בפורום ? בואו נסגור על טירונות 02 אחרי שבועיים של פז''מ זהו , ואז אני אכין לכם תה עם נענע כי בא לי לא כי אני חדשה
תה חזק או חלש ? אגב , זה בא עם הספינג'

אנדי 43

New member
מכל העדות ../images/Emo26.gif

***** תימניה אחת עבדה כעוזרת אצל אשכנזיה. יום אחד, כשהלכה לנקות את חדר השינה מצאה שם קונדום. "מה זה?", שאלה התימניה את האשכנזיה. "מה, אצלכם לא מקיימים יחסי מין?", התפלאה האשכנזייה. "מקיימים, בטח שמקיימים", אמרה התימניה, "אבל לא עד שהעור מתקלף". ***** שתי גרוזיניות עובדות בשדה גזרים. פתאום מרימה אחת מהן גזר ענק ומראה לחברתה: "תראי, כזה יש לבעלי!". "כזה גדול?", שואלת החברה. "לא. כזה מלוכלך!", עונה הראשונה. ***** מרוקאי אחד יושב בבר ושותה לו להנאתו. פתאום נכנס מישהו וצועק לו: "חיים, אשתך בוגדת בך!". המרוקאי, בלי לחשוב, לוקח מייד סכין ורץ הביתה במהירות. בדרך פוגעת בו מכונית ואמבולנס מפנה אותו לבית חולים. המרוקאי שוכב באמבולנס וחושב לעצמו: "אני חייב להיות יותר רגוע. אני חייב לא להיות כל כך עצבני... אני בכלל רווק ולא קוראים לי חיים...". ***** הבעל מבקש מאשתו הפולניה מין אוראלי. "אני עייפה", היא עונה לו, "תאונן, תגמור בכוס. אני כבר אשתה את זה בבוקר". ***** איך אומרים בתולה ברוסית? אין מילה כזאת. ***** מה זה 6 מרוקאים בשורה? סט סכינים. ***** מה הדבר הכי מגעיל שיש לגמל על הגב? ערבי. ***** איך קוראים לגרוזיני שמפוצצים אותו במכות? הריבוע הכחול. ***** איך קוראים לאתיופית בהריון? ביצת קינדר. ***** איך אומרים בעברית "מפגש הקמצנים"? תימניאדה. ***** מה ההבדל בין רומני לסוללה? בסוללה יש צד חיובי. ***** איך מנקים בית של ערבי? עם מג"ב. ***** לאיפה הולכת משפחה אירית בחופשה? לפאב אחר. ***** איך תגדירו איטלקי עם יד אחת קצרה יותר מיד אחרת? איש עם בעיות דיבור. ***** מה מתקבל כשמערבבים אתיופי וגרוזיני? קוביית שוקולד . ***** מה זה כושי עם הרבה פצעים? פררו רושה

אנדי 43

New member
../images/Emo73.gif אננננננננ אנננננננננ אננננננ

פיפפפפפפפפ פיפפפפפפפפ נסעתייייייי ,אני יחזור יותר מאוחר .. להתראותתתתתתת

טאKילה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כולם אחת אחת מגניבות אבל הכי הכי אהבתי את הפררו רושה

אלמרה

New member
את מוצאת חן לי נטע....

אם ראית את הספינג' שלי ורוצה ממש לעשות לי את הכיף טוטאלי... אז את התה תביאי עם "בראד" כזה... צוללם בעיר איפראן שבמרוקו בקיץ האחרון בבית תקפה קסום עם העוגיות הכי הכי...

Netta79

New member
../images/Emo142.gifתודה רבה אלמרה

אבל עם כל הביטחון העצמי שלי ... שום דבר שבעולם לא יגרום לי להאמין שאני מסוגלת להכין כאלה עוגיות של " מקצוענים " עדיין מסתבכת עם הצמיגות של הבצק מהספינג'
לאט לאט ... עוד כמה זמן איתך פה בפורום אולי יצא ממני משהו
תודה ~נטע

הרס אותייייייייייייייי

(חחחחחחחחחחחחחחחחח) רק מה... חיפשתי בדיחה על עיראקים... לא מצאתי! גדול אנדי דו!

אלמרה

New member
Once הגעת לפה - הלך עלייך

את פה For good איתי כמובן... מה עוד? צמיגות אמרנו? נתגבר? תה עם נענע ושיבה? עלי! בעצם הכל עלי ודי...

למעלה