בדיחונת

• פותח הנושא Kps
  • פורסם בתאריך

Kps

New member
בדיחונת

עכבר אחד חוזר הביתה ורואה את אישתו ערומה במיטה. הוא שואל אותה מה היא עושה ומה קרה ואם הכל בסדר, והיא מיתממת ואומרת ששום דבר, היה לה חם וכאלה. הוא מתחיל לפש בבית, פותח ארונות ופתאום מוצא באחד ארונות חדר השינה עטלף. הוא נשבר לגמרי ומתחיל לבכות: "איך יכול לעשות לי את זה?! אחרי 20 שנות נישואין את בוגדת בי, ועוד עם המכוער הזה?!" והיא עונה בשלווה, "מכוער מכוער, אבל טייס!"

אסִי

New member
../images/Emo6.gif + יש לי בדיחה דומה:

בנאדם אחד מגיע הביתה ורואה את אישתו ערומה בסלון מגהצת וכל המיטה מבולגנת. הוא שואל אותה: "מה קרה? אין לך בגדים?" הוא הולך לארון בגדים איתה "תראי כמה בגדים יש לך! תלבשי משהו! הנה חולצה, חצאית, חולצה, חולצה, מיכנס, משה, מיכנס... רגע, משה אחי מה קורה?". אישתו מתלבשת וכך מסתיים היום. יום אחרי זה הוא מגיע ושוב רואה את אישתו ערומה בסלון מגהצת וכל המיטה מבולגת. שוב הולך איתה לארון ואומר לה "תלבשי משהו, יש לך פה חולצה יפה, חצאית, עוד חולצה, חולצה, מיכנס, משה, מיכנס... רגע, עוד פעם משה? מה קורה גבר?". אשיתו מתלבשת וכך נגמר היום. יום אחרי זה שוב הוא מוצא את משה בארון הבגדים ויום לאחר מכן הוא שואל את חבר שלו בעבודה "תגיד, איך זה יכול להיות שכל יום שאני חוזר אישתי ערומה מגהצת בגדים בסלום והכל המיטה מבולגנת?", חבר שלו עונה לו "תגיד מה אתה מטומטם? היא בוגדת בך!" הבנאדם נזכר במשה שהתחבא בארון, שמח כולו הולך לתפוס את אישתו בוגדת בו עם משה! חוזר הבית, שוב אישתו ערומה מגהצת! "אני הולך לתפוס את משה!" הולך לארון רואה חולצה, מיכנס, חצאית, חולצה, חולצה, מיכנס, דויד, חולצה... "הא דויד, מה קורה? תגיד, ראית את משה? אני צריך לדבר איתו" בדיחה לא ממש מוצלחת, אבל היא בסדר פחות או יותר...

dark dumb

New member
הבדיחה המקורית לא בידיוק כזאת

כשהוא מגיע הביתה ורואה את אשתו ערומה הוא שואל אותה: "למה את ערומה?" והיא אומרת לו שאין לה מה ללבוש. הוא פותח את הארון ומתחיל לעבור על הבגדים: הנה שמלה, הנה שמלה, הנה שמלה, הנה שמלה, אהלן משה! הנה שמלה, הנה שמלה. ובסוף כשהוא רואה את דוד בארון הוא אומר לו: "בוא'נה איתה את משה? תגיד לו אם אני רואה אותו אני קורע אותו פותח את האמאמא שלו!!!!!!" אבל בעיקרון זה אותו דבר, פשוט הנימה שונה קצת.

Wake Up Trix

New member
בדיחה אחרת :]

היי מצחיקה אותי כל הזמן מחדש איך יודעים שבלונדינית הייתה ליד המחשב? תשובה: יש גבינה צהובה ליד העכבר

dan the man

New member
חחח

כשקראתי את התחלה חשבתי שזו בדיחה אחרת איך רואים שבלונדינית השתמשה בוורד? רואים סימני טיפקס על המסך

../images/Emo68.gif

* ומה זה צהוב וחלול? ראש של בלונדינית. * איך בלונדינית מנסה להרוג דג? מטביעה אותו... *בלונדינית אחת ניגשת למכונת משקאות, מכניסה כסף, לוחצת על כפתור ופחית קולה יוצאת. הבלונדינית המומה לכמה שניות ורצה אחוזת התרגשות. היא חוזרת לאחר כמה דקות כשידיה וכיסיה מלאים בכסף. היא מכניסה מטבעות ולוחצת על הכפתורים וכמובן, המכונה פולטת פחיות. לאחר חצי שעה מצטבר תור אחרי הבלונדינית וכאשר המצב נעשה בלתי נסבל פונה האיש שעומד מאחורי הבלונדינית ואומר "סליחה, יש פה עוד אנשים." הבלונדינית נעצרת לרגע וצורחת: "לכו להזדיין, אתם לא רואים שאני זוכה !"

עוד ../images/Emo68.gif

* בלונדינית אחת באה לעבודה עם בגט בתחת. שואלת חברתה "לשם מה יש לך בגט בתחת ?" עונה הבלונדינית: "עשיתי סתימה אצל רופא השיניים והוא הורה לי לאכול מהצד השני." ... * אדם יושב בחצר ביתו וקורא ספר. לפתע הוא רואה את שכנתו הבלונדינית יוצאת מהבית, ניגשת אל תיבת הדואר, פותחת אותה וסוגרת בכעס. הוא ממשיך בקריאה, וכעבור דקה שוב החתיכה יוצאת מהבית, ניגשת אל תיבת הדואר, פותחת אותה ושוב סוגרת בכעס. לאחר שזה קורה בפעם השלישית, הוא לא מתאפק ושואל אותה אם יש בעיה. "בטח שיש בעייה", היא עונה, "המחשב המטומטם לא מפסיק להודיע לי שיש לי דואר". * בלונדינית יושבת בביתה עם חבריה וצופה בטלויזיה. לפתע, גנב בורח עם המכונית שלה. הבלונדינית רצה לחלון ומביטה עליו. כשהיא חוזרת לחבריה הם שואלים אותה "נו, הצלחת לראות את פני הגנב?" היא מנפנפת בדף בגאווה ועונה "לא! אבל רשמתי את המספר של המכונית!" ...

ועוד ../images/Emo68.gif

*בלונדינית אחת נוסעת בכביש 6. לפתע היא מבחינה בבלונדינית אחרת היושבת בקייאק בשולי הדרך ועושה תנועות של חתירה. הבלונדינית עוצרת את המכונית בחריקה, יוצאת מהאוטו וצועקת לבלונדינית בקייאק: "בלונדינית מטומטמת! בגלל בלונדיניות כמוך יוצא לנו שם רע! אם רק הייתי יודעת לשחות, הייתי מכניסה לך מכות רצח." * שאלה: איך בלונדינית אומרת את האלף בית? תשובה: א' ב' ג ' ד' ה' ו'... אה... נו איך קוראים לזה? זה יושב לי על קצה הלשון. ... * בלונדינית אחת נהגה במהירות של 90 קמ"ש באיזור עירוני, שבו המהירות המוגבלת היא 50 קמ"ש. ניידת משטרה עוצרת אותה, ומתוך הניידת יוצאת שוטרת, בלונדינית אף היא. השוטרת מבקשת לראות את רישיון הנהיגה של הנהגת. הנהגת מחפשת בקדחתנות בארנקה ולא מוצאת את הרישיון. לבסוף היא שואלת את השוטרת: "תגידי, איך הרישיון אמור להיראות?". השוטרת הבלונדה עונה בחוסר סבלנות: "יא מטומטמת, יש עליו את התמונה שלך!". הנהגת הבלונדינית שוב מחפשת ומחפשת בארנק, כשידיה נוחתות לפתע על מראת איפור קטנה. היא החזיקה את המראה בידיה וכשראתה את השתקפותה בפנים אמרה: "אה, זה בטח זה!", והגישה אותה לשוטרת. השוטרת הביטה במראה, החזירה אותה לנהגת ואמרה לה: "אוקיי, את חופשייה לנסוע, ואם היית אומרת לי מלכתחילה שגם את שוטרת היינו יכולים להימנע מהעיכוב הזה...".

למעלה