בדיחה

• פותח הנושא syrus
  • פורסם בתאריך

syrus

New member
בדיחה

ערב אחד יצאו זוג צעיר לטייל במכונית . בעודם נוסעים בכביש החוף, שואל הבחור את הבחורה "אם ארביץ 150 קמ"ש, תתפשטי?" הבחורה מסכימה והבחור מתחיל להאיץ. כאשר המחוג מראה 150 קמ"ש מתחילה הבחורה להתפשט. לא עובר זמן רב והיא ערומה לגמרי. הבחור, שעיניו נעוצות בגופה העירום של הבחורה, לא שם לב לדרך והמכונית סוטה מהכביש ומתהפכת לשוליים. הבחורה מועפת החוצה והבחור והבגדים שלה נשארים במכונית. "לכי להזעיק עזרה." זועק הבחור מהמכונית ההפוכה. "אני לא יכולה, אני ערומה לגמרי." עונה הבחורה. הבחור מצביע בקושי על הנעל שלו שעפה החוצה בהתהפכות "כסי את המפשעה בנעל ולכי להזעיק עזרה." היא לוקחת את הנעל, מכסה את עצמה ורצה לעבר תחנת דלק. כאשר היא מגיעה לתחנת הדלק היא מתחילה לצרוח בפראות "הצילו! הצילו! החבר שלי תקוע!" הפועל בתחנת הדלק מעיף מבט בנעל המכסה את מיפשעתה ואומר "אני מצטער גברת, לא אוכל לעזור לך, הוא יותר מדי בפנים." שבוע נפלא לכולם

syrus

New member
בדיחה 2

חייל בזמן ההתנתקות מטפס על גג בית מתנחלים במטרה לפנות אותם מהבתים. פתאום איזה דתי מתקרב כדי לשפוך עליו נוזל מוזר מדלי. החייל נבהל ואומר: לא.... זאת אקונומיקה.." עונה הדתי: תרגע זו קלייה

SuPerliNuX

New member
:-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifD

חחח יפה והנה עוד בדיחה

אישה אחת מגיעה לגניקולוג ואומרת, "דוקטור, הכנסתי ויברטור ועכשיו אני לא יכולה להוציא אותו!" "יש לי שתי בשורות", אומר לה הגינקולוג אחרי שהוא בוחן אותה, "אחת טובה אחת רעה." "ספר את הרעה קודם", אומרת האישה. הגינקולוג מספר, "אני לא יכול להוציא את הויברטור." "ומה הבשורה הטובה", היא שואלת. משיב לה הגינקולוג, "אבל אני יכול להחליף לך את הסוללות...

הנה עוד אחת

מורה הטילה על תלמידיה משימה לבוא לכיתה עם סיפור שיש בו מוסר השכל. "המשפחה שלי מגדלת תרנגולות ומוכרת ביצים בשוק", סיפר דורון. "פעם אחת נסענו לשוק ובדרך הסל התהפך וכל הביצים נשברו". "ומה מוסר ההשכל" שאלה המורה? "לעולם אל תשים את כל הביצים בסל אחד" אמר דורון. המורה היתה מאוד מרוצה וביקשה ממיכל לספר את הסיפור שלה. "גם אנחנו מגדלים תרנגולות", סיפרה מיכל, "ונוסעים למכור אותם בשוק העופות. פעם בקעו מעשר ביצים רק שמונה אפרוחים, ואבא אמר שמוסר ההשכל הוא שאסור לספור את התרנגולות לפני שהם בקעו". "נהדר" התמוגגה המורה ופנתה אל משה . "אבא שלי סיפר דווקא על דודתי רותי" הוא אמר. "היא היתה מהנדסת מוצנחת במלחמת המפרץ. יום אחד המטוס שלה הופל. היא ידעה שהיא עומדת לצנוח בשטח אויב, וכל מה שהיה לה זה בקבוק וויסקי, עוזי מקוצר ומצ'טה. בדרך לקרקע היא שתתה את כל הוויסקי כדי שלא ישבר בנחיתה. היא צנחה ישר לתוך מחנה אויב ששהו בו 100 חיילים. 70 היא הרגה עם העוזי, 20 עם המצ'טה ולעוד עשרה היא שברה את המפרקת ביידים". "זוועה" צעקה המורה, "על איזה מוסר השכל אבא שלך חשב כשהוא סיפר לך את זה?" "להתרחק מדודה רותי כשהיא שיכורה".

בדיחה 3 חחח

אחד נוסע לאמריקה אחרי שחבר אמר לו איפה עובדת הזונה הכי טובה בעולם. האיש מגיע לבית זונות ונכנס לזונה המדוברת. "כמה עולה מציצה?", הוא שואל. "500 דולר", עונה הזונה. "כל כך יקר?", שואל האיש. "בוא, בוא לחלון", אומרת הזונה. "אתה רואה את המרצדס המפוארת הזאת שחונה למטה?". "כן", הוא עונה. "כל זה מהפה שלי", אומרת הזונה. האיש חושב לעצמו שאם זה מהפה שלה, כנראה שיש מצב למציצה טובה. "אוקיי", הוא אומר לה, "תתחילי". אחרי מציצה של החיים, הבנאדם מבסוט ושואל את הזונה כמה זה בתחת. "אלף דולר", עונה הזונה. "כל כך יקר?", שואל האיש. "בוא, בוא לחלון", אומרת הזונה. "רואה את הגורד שחקים הזה ממול?". "כן", הוא עונה. "כל זה מהתחת שלי", אומרת הזונה. "טוב", אומר הבחור, "קדימה". אחרי זיון של החיים, הבנאדם מבסוט ושואל את הזונה כמה זה מקדימה. "50 דולר", עונה הזונה. "כל כך זול?", שואל הבחור. "בוא, בוא לחלון", אומרת הזונה. "אתה רואה את המרכז קניות המפואר ממול?". "כן", הוא עונה בהתלהבות. "אתה רואה את הגשרים האלה, הענקיים?", היא שואלת. "בטח!", הוא עונה בעוד יותר התלהבות. "ואתה רואה את המטוסים שחונים בשדה התעופה?". "כן, כן, כן!", הוא עונה וכבר מזיל ריר. "כל זה והרבה יותר היה יכול להיות שלי", אומרת הזונה, "אם רק הייתי נולד אישה..."

D Smiley

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרועיםםםם!#$@%

למעלה