בדיחה שאלה: "מה פרסי רושם על הדלת שלו?" תשובה: "מי שבא ברוך הבא מי שלא בא ברוך השם..."
L love4101 New member 3/3/06 #1 בדיחה שאלה: "מה פרסי רושם על הדלת שלו?" תשובה: "מי שבא ברוך הבא מי שלא בא ברוך השם..."
ס ס ו מ ס ו מ י ה New member 3/3/06 #3 אני יודעת.... נראה לי... כדי שהוא יוכל לראות מה יש במקרר (או מה אין במקרה הזה) מבלי לבזבז חשמל בפתיחת הדלת ? ממממממממ........ יכול להיות שזו התשובה?
אני יודעת.... נראה לי... כדי שהוא יוכל לראות מה יש במקרר (או מה אין במקרה הזה) מבלי לבזבז חשמל בפתיחת הדלת ? ממממממממ........ יכול להיות שזו התשובה?
R ron68 New member 4/3/06 #11 אגב אורז האם אכלתם פעם שיפודי אורז?????? כדאי לכם להזמין במיוחד במסעדות מזרחיות. מומלץ בכל פה.
ו ויהי נועם ויהי אור New member 5/3/06 #13 מסתבר שיחסית הלכתי על קטן משמע הפרסים פחות קמצנים ממה שאומרים.אגב יש לי חברים פרסים,הכל שטויות וסטיגמות כי הם אנשים מקסימים
מסתבר שיחסית הלכתי על קטן משמע הפרסים פחות קמצנים ממה שאומרים.אגב יש לי חברים פרסים,הכל שטויות וסטיגמות כי הם אנשים מקסימים
B Bavmorda New member 5/3/06 #14 הזוג חברים שלי שהתחתן שבוע שעבר הוא פרסי ומקסים... גם לי אין דבר נגדם, פשוט אחלה בדיחות . BAV.