ובפעם השנייה היום אני משתמש במילה נעליים. וזאת ההזדמנות לרענן כמה מכללי הפורום: *פרסומות - נמחקות מייד. *הודעות הכוללות הפרת זכויות יוצרים - ילכו בדרך כל בשר גם כן. *קללות - נמחקות מייד. *קללות חוזרות ונשנות מאותו המשתמש- המשתמש יחסם. רגוע פה ויפה פה, ואם מישהו גרם למקסימוווווווווווווש שלי שפעילה בשני הפורומים שלי ואפילו מפלרטטת בחוצות העיר עם אחד מחברי הפורום ההוא לכתוב את מה שהיא כתבה, אז נצטרך לרדת לעומקו של העניין. והרשו לי לסכם את הדיון הזה כאן. מקווה שלא נצטרך להגיע לחדימות נוספות מעבר למי שכבר חסום (יש אחד כזה, בשמונה ניקים שונים, ואומרים שהוא עושה הרבה רוח בבית... אם אתם מבינים למה אני מתכוון...)
מי דיבר על עונש? גם על נעליים לא דברתי.. בסה"כ דברתי על חגיגה ספונטנית שתפרוץ כאן אם רק יינתן האות אבל הבנתי שהוא לא ניתן... או שכן? בקיצור - לא הבנתי אותך עדיף שנדבר על זה בערב כי מרוב נעליים אתה נשמע לי עצבני... גפן
וגם לא יהיו דיבורים הערב. יניב חולה, מרגיש רעעעעעע, חולם על המיטה, אבל מלמד עד 20:15, מגיע הבייתה ב-21:00, מקלחת תגלחת והמרק תירס המ-ע-ו-ל-ה שהכנתי (אמיתי, עם הקורנפלור, ביצה, אטריות, וכמובן - תירס), סקראבס ב-NBC (מעולה!!!) ולמיטה.