בדיחה

V e n e r a

New member
בדיחה

לזוג אחד נולד תינוק, הזוג המאושר בדרכם הבייתה מבית החולים נזכרים ששכחו לשקול את התינוק. האבא:" אל תדאגי יש לי חבר קצב, ישקול לנו אותו בשמחה" טוב מגיעים לקצב עם הבקשה לשקול את הנולד הקצב בהתלהבות: "בטח, בשבילכם הכל" הולך לשקול, חוזר אחרי כמה דקות עם שקית בידיו ומוסר בגאווה: "2.5 קילו, בלי עצמות"

gedrehter Fick

New member
חדש, מרענן, טוב לנשמה.

הפיתרון הסופי 2 במחנה הפליטים הקרוב לביתכם.

דר דרעק

New member
חח נחמד..

פעם ראשונה מזה הרבה זמן שאני רואה פה בדיחה שאני לא מכיר.

kutu

New member
נצלש, לא יודע אם אתם מכירים

40 שנה אחרי השואה קבוצת יהודים עושים מסע שורשים וחוזרים לאשוויץ. הם נוחתים בגרמניה ועולים על האוטובוס. אחרי שעתיים של נסיעה האוטובוס נתתע. הנהג יורד ומנסה לתקן, לא מצליח. הוא הולך לדלת של שכן ודופק על הדלת השכן פותח הנהג אומר לו "תשמע יש לי פה 40 יהודים בדרך לאשווית והאוטובוס נתקע, אתה יכול לעזור לי?" אז השכן אעונה לו "מצטער, יש לי רק מיקרוגל"

זה הולך בכלל ככה....

40 שנה אחרי השואה קבוצת יהודים עושים מסע שורשים וחוזרים לאשוויץ. הם נוחתים בגרמניה ועולים על האוטובוס. אחרי שעתיים של נסיעה האוטובוס נתתע. הנהג יורד ומנסה לתקן, לא מצליח. הוא הולך לדלת של שכן ודופק על הדלת השכן פותח הנהג אומר לו "תשמע יש לי פה 40 יהודים בדרך לאשווית והאוטובוס נתקע, אתה יכול לעזור לי?" אז השכן עונה לו "סבבה, אשתי מכונאית רכב, אני כבר קורא לה".

../images/Emo6.gif מצחיק

אבל לא חוכמה להיות מצחיק אחרי 8 כוסות וודקה. תוכיחי את עצמך כשאת שפויה ונקייה מאלכוהול.

למעלה