בדיחה...

בז אדום

New member
בדיחה...

ג´ון הזמין את אימו לארוחת ערב. תוך כדי הארוחה, האם לא יכלה שלא לשים לב כמה יפה הייתה השותפה שלו לדירה. היה לה מזמן חשד לגבי היחסים בין ג´ון לשותפה וזה רק עשה אותה יותר סקרנית וחשדנית. במהלך הערב היא צפתה בהם מדברים והיא תהתה האם הקשר בינהם הוא יותר מאשר שותפות לדירה. ג´ון קרא את מחשבותיה של אימו ואמר: "אני יודע מה את בטח חושבת, אבל אני מבטיח לך שג´ולי ואני רק שותפים לדירה." בערך שבוע לאחר מכן ג´ולי באה אל ג´ון ואמרה לו: "אני לא מוצאת את המצקת היפה שהיתה לנו. אתה לא חושב שאימך לקחה אותה, נכון?" ג´ון ענה: "קשה לי להאמין אבל, בכל מקרה, אכתוב לה מכתב." אז הוא ישב וכתב לה: " אמא יקרה, אני לא אומר שאת כן לקחת את המצקת, ואני לא אומר שאת לא לקחת את המצקת, אבל העובדה היא שמאז שביקרת אצלי היא נעלמה." כמה ימים לאחר מכן ג´ון קיבל מכתב תשובה מאימו: "בן יקר, אני לא אומרת שאתה כן שוכב עם ג´ולי ואני לא אומרת שאתה לא שוכב עם ג´ולי, אבל העובדה היא שלו היא הייתה ישנה במיטה שלה היא הייתה כבר מזמן מוצאת את המצקת... באהבה, אמא".

נהיה פילוסופים לרגע...

אחלה בדיחה שבעולם אבל אלוהים כמה זה מזכיר את אמא שלי ושלך ושל כולכם לא? ה"אמא הפולנית" הזו, שנדחפת לכל חור וחושבת שזו זכותה. ואתם יודעים משהו חבריה?! אם הכל אבל הכל אצל האמא הפולנית הזו זה מאהבה, אני צנצנת. הבדיחה הזו רק מדגישה את זה: כל דבר מעניין אותן. ולמה אני כועס? כי יש דברים שאפילו אמא, מולידתי וזו שגדלה אותי לתפארת מדינת ישראל צריכה להעיף את האף (חרוז, אה?!). ומשום מה הן אף פעם לא מבינות את זה לבד.

DIZEL XXX

New member
../images/Emo93.gif

ואני לתומי חשבתי........ שכבר לא משתמשים יותר - בידית של המצקת הים יש "ידיות"עם רטט וראשים מתחלפים ממש לפי מצב ה"חשק"

ארנבי

New member
שוטרת את שובבה

אני לא אומר שאת מאמינה בזה ואני לא אומר שאת לא מאמינה בזה אבל אם את כל כך צוחקת מזה, את אוהבת את זה!!

ארנבי

New member
חבל ../images/Emo4.gif

חשבתי שאכפת לך קצת קצת יותר ממני... אבל שוטרת, אני הולך עוד שעה מכאן ונפגש עוד שבוע אני כבר מתגעגע

למעלה