בדיחה

flowr..

New member
בדיחה

בדיחה

איש אחד הולך למכולת, ואומר למוכר: ``תן לי 2 חלב, 2 ביצים ו-2 גבינה צהובה``. המוכר מביא לו 2 חלב, 2 ביצים, אבל אין גבינה צהובה, נגמר, יש רק גבינה לבנה. אז האיש אומר: ``אבל יש לי בחוץ טוסטר!`` זאת הבדיחה, אם אני זוכרת אותה טוב. בכל מקרה, אני לא הבנתי אותה, גם לא כשזה שסיפר לי אותה צחק ואמר: ``נו, טוסטר! טוסטר!``, אז יעניין אותי לדעת, מישהו פה הבין את ה?

פחחח

למרות שלא נהוג להסביר בדיחות, אני אעשה זאת. הבדיחה הזו לא בנויה על לוגיקה פורמלית- יעני , הפאנץ` ליין הוא לא הגיוני. שזה הקטע של סוג הבדיחות האלה- שהפאנץ` ליין מגיע פתאום, הוא מוזר, לא שייך, ומטורף. זה מן הומור כזה של אנשים מסוממים. ואף פעם אי אפדר להסביר אותו. מכיוון שאי אפשר להסביר למה זה מצחיק שמישהו נופל מבננה. ועוד אחת: איש אחד הולך ברחוב ורואה ילד קטן. האיש שואל את הילד:`` ילד, מה השעה?`` הילד עונה:`` אני לא ילד אני תות``. הבנת? תות!! . הבדיחה הכי גדולה מהסוג הזה. ואל תגרמו לי לספר בדיחות שואה.

החוש הומור שלי לוקה בחסר...

אבל לא הבנתי.. נ.ב. בדיחות על השואה לפעמים מצחיקות. כמו זאת עם הבטריות.

themeandi83

New member
לא

לא

זאת בדיחה עם משמעות עמוקה. הטוסטר מסמל את המקום אילו הגבינה צריכה להגיעה. אם שמים אותה בחוץ על הטוסטר. עכשיו מה מצחיק פה? -זה שהאיש מחפש משהו לעשות עם הטוסטר ולא עם הגבינה. וזה לא מצחיק. התות כן מצחיק אני מת על הבדיחה הזאת וכל הבדיחות של הפלייר: איש הולך ברחוב- פלייר שני אנשים הולכים ברחוב -שני פליירים אלף אנשים הוליכים ברחוב -אלף פליירים. משעשעות עם אתה עייף או מסומם או במצב כפית. ``די לימות`` ובדיחות שוא הם הדבר הכי מגניב בעולם

איזה שיר נהגו לשיר בגטו? (שקט קורט, דונט קול מי גולדי, איים ג`אסט קידינג)

חשמל זורם בכפות ידיך...

themeandi83

New member
איך עושים זיקוקים בגטו?

קופצים על הגדרות. איך אומרים ילד קטן? ילדון. ואז? ילדון. איך אומרים אבא של אבא? סבא. ואז? סבון. גרמני בא לשני ילדים ואומר להם :``מה תרצו להיות שתיהיו גדולים? ילד א: ``רופא כמו אבא`` ילד ב: ``עו``ד כמו אבא`` הגרמני : ``לא לא או סבון או ארנק``. אתם רוצים עוד?

חשבתי לכתוב את זו עם הסבא והסבון,

כי זו אישית הכי הצחיקה אותי... יש גם את זו ששני ילדים מחכים בתור לקחת לחם, ואז בא אחד, גונב ובורח ילד א: שיו אחי בוא נרדוף אחריו ילד ב: עזוב אותך, רשמתי מספר אבל האמת, בדיחות שוביניסטיות יותר משעשעות אותי: למה לנשים יש רגליים? (יש שתי גרסאות) 1. כדי שלא ישאירו שביל חלזון מהשירותים למטבח 2. כדי שלא יעשו צליל של פומפה כשהן יורדות במדרגות... :cool: :cool: :cool:

themeandi83

New member
שובניסטיות?

מה האשה עושה בסלון? הרצועה שלה הייתה ארוכה מדי. נהג משאית שיכור טס במהירות של 78 קמ``ש בשטח עירוני ופוגע באישה שהולכת על המדרכה ,מי אשם? האשה מה היא עשתה מחוץ למטבח? נהג טרקטור שיכור פוגע באישה במהירות של 23 קמ``ש מי אשם? הטרקטור -מה הוא עשה במטבח? אשה היא כמו בית למטה חדר עבודה. בבטן חדר הילדים. בחזה חדר המשחקים. ובראש החדר האטום.

N0

New member
בדיחות שחורות זה אחלה.

גם בדיחות שוביניסטיות מצויינות (ומה עם בדיחות פילים ? ) אבל בכלל N0 לא מבין איך בדיחה יכולה להיות רעה כל עוד היא בדיחה (וכל עוד היא מצחיקה כמובן ). היטלר לוקח קבוצה של יהודים ומעמיד אותם בשורה בקצה צוק גבוהה. בא לראשון אומר לו תרים ידיים, וזורק אותו למטה. בא לשני אומר לו תרים ידיים לצדדים, וזורק אותו למטה. בא לשלישי אומר לו תתקופף, וזורק אותו למטה. פתאום רץ אליו אחד הגנרלים, וצועק לו היטלר היטלר יש לך טלפון ! אז היטלר צועק עליו - ``יחתיכת אידיוט, כמה פעמים אמרתי לך לא להפריע לי כשאני משחק טטריס!`` ויש גם את הפרסומות למזואין השואה בלונדון (ורק שתבינו הפרסומות האלה מסתובבות להן בכל לונדון ) ``פעם בכמה זמן מישהו ממציא המצאה שמשנה חיי אדם - צ`יקלון B `` כמה גברים צריך כדי להחליף נורה במטבח ? 0 שתבשל בחושך. ידעתם שבבירה יש גנים נשיים ? זה בדוק, אחרי עשר פחיות בירה אני נוהג גרוע ומדבר שטויות. N0

flowr..

New member
בדיחות שואה זה לא.

איך העם שהכי סבל מהשואה יכול להתבדח על זה?

N0

New member
יכול גם יכול

בכלל מחקרים מויחים שבדיחות שחורות יכולות להקל על ההתמודדות ( אם אני לא טועה יהודים בשואה סיפרו בדיחות שחורות אבל אני לא בטוח ). אבל זה בדיחה והעובדה שאפשר לצחוק על זה מוכיחה שאנחנו במצב יותר טוב (לפחות לדעתו של N0 ). והנה עוד אחת - מה כתוב על הכניסה למקלחות הגזים ? זהירות מדרגה! N0

Black Star

New member
בדיחות נהדרות למצב כפית

היתרון בטובות שבהן הוא, שהן יכולות גם להביא אותך למצב כפית אם אתה כבר במצב של חירפון, אפילו קל שבקלים, ויש מסביב אנשים מתאימים. בעצם, אפילו בלי אנשים מתאימים...

על מצב כפית ותותים אחרים

ילד הולך ברחוב ובוכה- אישה באה אליו ושואלת- ``ילד למה אתה בוכה?``- הילד עונה-``אני לא ילד, אני תות!`` כל כך התאכזבתי לדעת שהבדיחה הזאת רק עברה שיפוץ ע``י ענת, ושאף אחד שאני מכירה לא היה קשור להבאתה לאויר העולם. ומצב כפית- למקרה שעדיין יש מי שלא יודע- ``כשאפשר להגיד לך כפית וליגרום לך להיתפוצץ מצחוק``- גם, רציתי להאמין שזה מושג שנוצר בתקופת האנקט והזדרובל, עוד מושג גאוני מבית היוצר ``אנשים שיצאו עם זרגיג לזיו ביום שישי בע``מ``. אך זה לא, זהו מושג בינלאומי ובינקובצותחברים, וחבל שכך, דברים עם ששבי גאונות יש להפיץ רק בין אנשים שמתאימים למידע מסוג זה- למרות שזה נורא מפתה להפיץ.

למעלה