לילה טוב אירופה, וּתְהִיָה לפתרון
שלום לכם, כעת לילה, אבל אצלי עדיין אמצע יום העבודה. לפנַי עוד כמה וכמה עבודות מרתקות לבדיקה. היום אולי היה סוער בצ'אט (איני?) אבל נראה שהפורום היה די ראדומסק. מלבד יציאות מיותרות של הצעירונים (שקיבלו את ההערה שלהם, שאני מקווה שתתקבל בכבוד וברצינות הראויה) - הכל נראה סביר והפורום בקונטרול. רבים מחברי הפורום הגיעו אמש ונטלו חלק בהרצאה המרתקת בעניני שימוש בניילונים. גאווה וכבוד לעדתנו, הצוברת ניילונים במשך עשרות שנים, ורק כעת מותר לפרסם את המטרה הנעלמה שלשמהּ עשינו כל זאת -
אנחנו מתכוונים לאטום! לא נהיה אדישים! אנחנו מתכוונים להיות אטומים בצורה הרמטית, אטומים אפילו יותר מהממשלה והאוצר. ולשאר הזוטות - מרוץ הגמלים יערך מחר בכל תנאי מזג אוויר. זאת, בעיקר משום שמזג האוויר הנגב אינו משתנה שינוי של ממש במשך כל חודשי השנה: לרוב חם, לפעמים אביך (ולעתים רחוקות אימך. סתם
) - זה הכל. הגמלים ירוצו בכל מקרה. רק אני מאוד מבקש לא לגרום לי לבושות ולא לשתות מהדבשות של הגמלים, אלא רק מהקוּלֶרים שיפוזרו באזור. אפשר ורצוי לעודד. עוד מחוויות היום החולף: להפתעתי לא זכיתי לתגובות נלהבות על נאומי החוצב, למרות שהשקעתי בו לפחות 47 שניות עבודה. לא יפה. לשם כך אני מנסה לתרום משלי, ולהעלות בעיה קשה מחיי בעת האחרונה:
אז ככה: החתול שלנו, הלא הוא פנתרון, קורע לאחרונה את הספה. הנה מה שניסינו לעשות עד כה: 1. לקנות לו את הצעצוע הזה מחבלים שהם סורטים. לא השתין לכיוון. 2. לקנות לו צעצועים שונים. כרגע זה בלתי אפשרי כי שואב-האבק הלברדור שלנו אוכל לו הכל. 3. לגזור לו ציפורנים - לא עוזר. 4. להוריד לו לגמרי את הציפורנים - האפשרות עלתה אך נפסלה; יש גבול להתעללות. אז מה לעשות? לכסות את כל כל כל הריהוט כל יום לפני שאנחנו נוסעים? יש איזה רעיון לעבדוּת קלה יותר? אשמח לשמוע. שיהיה לכם יום יפה ומוצלח! בברכה, א.מ.