בדיחה...

בדיחה...

מסומם ומצורע אסורים בתא אחד, בבית הסוהר. פתאום [כרגיל], למצורע נושרת אצבע. הוא משליך אותה, אחר כבוד, דרך החלון החוצה. ושוב, פתאום, נושרת לו עוד אצבע והוא שוב משליך גם אותה מהחלון. עד שאחרי מספר אצבעות, אף אחד ואוזן, המסומם שעוקב בפליאה אחר מעשיו, עושה פרצוף של אחד שנפל לו האסימון ואומר למצורע: "קלטתי אותך... אתה מנסה לברוח, מה?!"

לילה טוב אירופה, וּתְהִיָה לפתרון

שלום לכם, כעת לילה, אבל אצלי עדיין אמצע יום העבודה. לפנַי עוד כמה וכמה עבודות מרתקות לבדיקה. היום אולי היה סוער בצ'אט (איני?) אבל נראה שהפורום היה די ראדומסק. מלבד יציאות מיותרות של הצעירונים (שקיבלו את ההערה שלהם, שאני מקווה שתתקבל בכבוד וברצינות הראויה) - הכל נראה סביר והפורום בקונטרול. רבים מחברי הפורום הגיעו אמש ונטלו חלק בהרצאה המרתקת בעניני שימוש בניילונים. גאווה וכבוד לעדתנו, הצוברת ניילונים במשך עשרות שנים, ורק כעת מותר לפרסם את המטרה הנעלמה שלשמהּ עשינו כל זאת - אנחנו מתכוונים לאטום! לא נהיה אדישים! אנחנו מתכוונים להיות אטומים בצורה הרמטית, אטומים אפילו יותר מהממשלה והאוצר. ולשאר הזוטות - מרוץ הגמלים יערך מחר בכל תנאי מזג אוויר. זאת, בעיקר משום שמזג האוויר הנגב אינו משתנה שינוי של ממש במשך כל חודשי השנה: לרוב חם, לפעמים אביך (ולעתים רחוקות אימך. סתם
) - זה הכל. הגמלים ירוצו בכל מקרה. רק אני מאוד מבקש לא לגרום לי לבושות ולא לשתות מהדבשות של הגמלים, אלא רק מהקוּלֶרים שיפוזרו באזור. אפשר ורצוי לעודד. עוד מחוויות היום החולף: להפתעתי לא זכיתי לתגובות נלהבות על נאומי החוצב, למרות שהשקעתי בו לפחות 47 שניות עבודה. לא יפה. לשם כך אני מנסה לתרום משלי, ולהעלות בעיה קשה מחיי בעת האחרונה: אז ככה: החתול שלנו, הלא הוא פנתרון, קורע לאחרונה את הספה. הנה מה שניסינו לעשות עד כה: 1. לקנות לו את הצעצוע הזה מחבלים שהם סורטים. לא השתין לכיוון. 2. לקנות לו צעצועים שונים. כרגע זה בלתי אפשרי כי שואב-האבק הלברדור שלנו אוכל לו הכל. 3. לגזור לו ציפורנים - לא עוזר. 4. להוריד לו לגמרי את הציפורנים - האפשרות עלתה אך נפסלה; יש גבול להתעללות. אז מה לעשות? לכסות את כל כל כל הריהוט כל יום לפני שאנחנו נוסעים? יש איזה רעיון לעבדוּת קלה יותר? אשמח לשמוע. שיהיה לכם יום יפה ומוצלח! בברכה, א.מ.

dana2909

New member
אין לך מה לעשות

יש לך חתול אנרכיסט שעושה מה שבא לו. אתה תצטרך לתת לו להרוס את כל הרהיטים וכשהם יהרסו לגמרי, לקנות לו חדשים להרוס (אחרת זה לא כיף). עד כמה שאני יודעת, זה לא כל כך עובר להם, הם משחיזים על זה את הציפורנים או משהו כזה. אין לך ברירה אלא ללמוד לחיות עם זה..

zimes

New member
קרטוני ביצים.

אלה של ה - 12. מה? אתם זורקים אותם??? לא יכול להיות. לא אמרת שאלה בן לעדה האוגרת? אצלינו, הקרטונים נאספים מסיבה לא ברורה, אבל החתולים כ"כ נהנים לחרס אותם, שזאת כנראה הסיבה. והיא סיבה מצוינת! פזר 2-3 קרטונים באקראי על רצפת המטבח, וצא לעבודה בשקט ורוגע.

adidas^

New member
חוץ מהרעיון הטוב של צימעס

אני בכלל חושבת שאתם צריכים לבשל את החתול
.

Idan91

New member
איכס, אחד, ../images/Emo187.gif

בדבשות הגמלים נאגר שומן. (די להבחיל)

De-Panther

New member
פנתרון זה לא שם יפה... הסיפור על...

פנתרון
היו היה פורום בתפוז לקהילה תלת מימדית הנקראת אייסיטי באייסיטי היה אחד מושלם שקראו לו די-פנתר או בקיצור פנתר כולם הכירו את פנתר וחלק סגדו לו(זה סיפור אז מותר להוסיף פרטים שונים ולא חשובים) ברבות הימים הגיע לקהילה ולפורום אחד בשם סגל סגל היה אחד שאנשים לא סבלו אבל איכשהו הצליחו לסרוד הוא נהג לחשוב(אם זה אפשרי כמובן שהוא מסוגל לחשוב או היה מסוגל לחשוב) שהוא מצחיק אבל לא הבין שאנשים צוחקים בעיקר עליו לכן לאחר שמועות שלפנתר יש מישהי הוא החליט שהוא יהיה הבן של פנתר וכך הוא קרא לעצמו פנתרון כולם חשבו שפנתר הוא בעצם פנתרון אבל כל אלה שהכירו את פנתר יותר מ10 מילים בערך 1000 או 2000 חלק גם 9999999999999 מילים אבל בסופו של דבר הבינו שזה לא באמת פנתר ואז במשך הזמן התגלה שזהו סגל ואממממ זהו

shellyland

New member
וואי וואי וואי עליך

אני מקווה בשבילך שהאנשים הקטנים של אפי יבואו וישרשרו אותך לשירשור הלילה טוב לפני שאפי תראה שפתחת הודעת אופטופיק חדשה. דרך אלגנטית להתחמק מזה היא להגיד שבעצם הבדיחה שלך היא מטאפורה לבעייה שלך. אז הנה אני עוזרת: קלטתי אותך, אישחדלבד. אתה מנסה לברוח, מה?

למעלה