בדיחה.

קונדסון

New member
בדיחה.

חבורה של אצילים בריטים ישבו במועדון הסגור והיוקרתי שלהםוסיפרו סיפורים מחופשתם האחרונה. אחד הדוברים היותר בולטים בחדר פתח בסיפור ממסע הצייד האחרון שלו: ``אחרי כמה שעות הייתי כבר עמוק בתוך היער ,כל רחש קטן ממש הקפיץ אותי והייתי דרוך כמו קפיץ. לפתע...`` המשיך הדובר כשסביבודממה מוחלטת ומתח ניראה על פניהם של הסובבים ``...לפתע שמעתי רחש מאחוריי. איך שהסתובבתי אני רואה מולי דב ענק ואימתני שואג בכל מפחיד. הוא הפיל לי את הרובה מהיידים , שם רגל אחת כאן , על כתף שמאל שלי, רגל אחת כאן , על כתף ימין שלי, ו...`` במצב זה נכנס לחדר אחד המשרתים והודיע למספר הסיפור שמבקשים אותו לטלפון. הבחור קם ממקומו מתנצל בפניי הנוכחים וניגש לטלפון. כעבור כמה דקות, הבחור חוזר מתיישב בכורסא ושואל :``נו? איפה הייתי?`` אז החברה חסרי הסבלנות ענו בכל אחד :``רגל אחת על כתף שמאל ורגל אחת על כתף ימין``. אז הבחור ממשיך :`` אה כן, ואז תפסתי לה בכתפיים העדינות שלה , ואני אומר לכם , זה היה אחד הזיונים הכי טובים שהיו לי איי פעם!...``.

gilit

New member
לקונדסון-

לקונדסון, מצחיק נורא חחחחחחחחחחחחח הצחוק יפה לבריאות, ספר עוד...

:0)))))))))

lol . חחחחח . צחקתי . יפה . מצחיק . חיוך רחב היתפשט על פני ברגע שהבנתי את הבדיחה . (אחרי שניה וחצי). .

למעלה