בדיחה...

ניקולי

New member
בדיחה...

איש אחד הלך לקבל מהרופא את התשובות של אישתו (בדיקת דם).. נכנס לרופא ושאל: "מהן תוצאות של גב´ מכלוף?" ענה הרופא : "אני אומר לך מה יש לי שתיי בדיקות שהתערבבו לי, אחת של אישתך ואחת של מישהי אחרת" האיש: "נו.. ו.." הרופא: "אני לא יודע מה שייך לאישתך, תראה: אחת יש לה איידס והשניה איצהיימר" האיש: "אויייי, מה אני אמור לעשות ע"מ לדעת?" הרופא : "אני אגיד לך יש לי רעיון..קח אותה לאיזה גן רחוק מהבית.. אם היא תחזור הביתה בשלום.. אל תשכב איתה יותר"

ניקולי

New member
עוד אחד..

איש אחד הלך לחפש עבודה.. הגיע למפעל נכנס למנהל המפעל לראיון עבודה.. בחן שאל ולבסוף החליט (המנהל).. "יופי עכשיו תכנס לבפנים ותשאל את החברה מה הם עושים ותלמד" הלך האיש ופגש את העובד הראשון (רוסי)..שאל : "סליחה מה אתה עושה?" ענה לו הרוסי : "אני מזיין מתים" מההההההההההההההה שאל בתמיהה האיש חזר הרוסי ואמר : "אני מזיין מתים" מיד רץ האיש למנהל כמתלונן ואמר : "תגיד לי מה זה העבודה הזאת מה זה מזיין מתים???, אני לא מוכן לעבודה כזאת" ענה לו המנהל ברגיעה : "חכה רגע..." מיד התקשר בטלפון הפנימי וביקש את סשה..וכך אמר : "סשה תגיד לי כמה פעמים אני צריך להסביר לך?? אתה לא מזיין מתים אתה ממיין זיתים"

mariana

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif

אהבתיייייייייייייי את הבדיחה השנייה את הראשונה לא הבנתי

ניקולי

New member
למה תמיד

צריך להסביר לך נופר?? גם בדיחות את לא מבינה??? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ממש ה-מ-ו-מ-ה

למעלה