בדיחה

בדיחה

נהג משאית נוהג לתומו, כשלפתע עוצר אותו גמד אדום, אומר לו הגמד: "אני גמד מניאק אדום, אם לא תחבק אותי לא תוכל להמשיך בנהיגה" חושב הנהג לעצמו, למה להסתכסך בגלל חיבוק, מחבק את הגמד וממשיך בדרכו, כשלפתע עוצר אותו גמד צהוב ואומר לו: "אני גמד מניאק צהוב, אם לא תיתן לי בננה לא אתן לך להמשיך" ונהגנו המתורגל מוסר לגמד הצהוב בננה וממשיך בדרכו כשלפתע עוצר אותו גמד כחול, אומר לו הנהג:"אני כבר יודע, אתה גמד מניאק כחול, מה אתה רוצה?" עונה לו הגמד:"רשיונות בבקשה"

חניבעל.

New member
אתה לא צריך אפילו לבקש....

שיהיה לך יום נהדר.

אני מהבדיחה הזאת למדתי 2 דברים:

שחניבעל מעדיף גמדים צהובים, ופנטום מעדיף את הגמדים שלו אדומים.... ואני לעומת זאת מעדיפה אותם מעל מטר שמונים...

צודק אבל...

לא אני המצאתי את הבדיחה הזאת. תתלונן אצל היוצר המקורי (אנונימי למיטב ידיעתי) בוקר טוב כחול נחמד.

סנדי32

New member
למה ? אתה בעל מדים כחולים?../images/Emo104.gif

אומנם הם עושים את עבודתם על צד הטוב ביותר אבל אל תשכח שזאת עבודתם כמו שאתה עושה את עבודתך על הצד הטוב ביותר ומניאק במדים כחולים נישאר מניאק חחחחחחחחחחחחחחחח אל תיקח ל-

לא לוקח ללב דבר

רק יש דברים שאפשר להגיד אותם גם אם זה בצחוק בצורה יותר יפה את יכולה לחשוב על לובשי הכחולים מה שאת רוצה זה זכותך אבל את דעתי אף אחד לא ישנה יום נעים לך

אתה כבר רגיל, הא ?

זכור לי שפעמיים חטפתי רפורטים והתקשרתי לקלל את ידידי השוטר. סתם להתפרק. בתקוה שיבטל לי את הרפורט - אבל הוא לא... אז גם אם אני חושבת שסנדי קצת הגזימה.... כל השוטרים מניאקים !!!

למעלה