בדיחה:

בדיחה:

ילד שואל את אמו: "אמא, זוכרת שהבטחת לי מאה שקל אם אקבל מאה בחשבון?" האם: "כן, חמודי" הילד: "אז תביאי לי חמישים"

a 90s Noah

New member
מזכיר את

"אמא יש לי מאה בתנ"ך ובמדעים" "באמת כל הכבוד!!!!" "כן! 50 בתנ"ך 50 במדעים" הזמנתי רכב ל12:00...מה הסיכוי שהוא כבר שם ואני יכול ללכת כבר לקחת אותו? אם החניה לא הית כ"כ רחוקה...

MsUnderstood

New member
זה נחשב מתקדם?

יש לנו פה את זה כמה שנים

moranka

New member
אוי זה נהדר

בהרבה קיבוצים כבר יש, וישכילו הקיבוצים שעדיין אין להם ויחברו את עצמם למערכת הזאת

זה אחלה רעיון.

אני רק מקווה שהקיבוצים שעובדים בשיטה הזאת דואגים לעדכן את זה הכי מהר שאפשר, ושאם יש בעיות ברשת אז יש להם תמיד את האלטרנטיבה לבדוק גם פיזית בלוח המודעות.

MsUnderstood

New member
לבדוק בלוח מודעות../images/Emo6.gif

אם יש בעיה,הולכים לסדרני רכב והם עוזרים... כמו שאתמול לתדהמת אחותי היא גילתה שהיא הזמינה רכב ליום אחר..אז סידרו קצת דברים והביאו לנו רכב שניסע בכל זאת...

אבל אם רוצים להזמין רכב לשעה מסויימת,

ואין את הרשימה באינטרנט, חייבים לגשת לחד"א ולבדוק את זה. הסדרן לא תמיד זמין.

MsUnderstood

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאתה הורג אותי פה..

אתם באמת מזמינים רכבים בלוח מודעות? התוכנה היא באינטרנט...מארה"ב הזמנתי לי רכב... נראה לך שאפשר לעשות ככה רשימה ל80+רכבים?

באמת.

ועובדה שהזמינו אצלכם רכבים דרך הלוח\מחשב לפני שהכנסתם את הקטע עם ה'אינטרטנט'. מארה"ב הזמנת? אני מקווה שלא שילמת על זה מס :)

MsUnderstood

New member
זה לא היה בלוח מודעות..

היינו מתקשרים,מדברים עם הסדרן או משאירים הודעה.. זה לא שיש פה 100 אנשים שנוהגים....יש פה הרבה יותר...

ואם הסדרן לא נמצא איך ידעתם אם קיבלתם רכב

או לא? צילצלצתם שוב? ואם הוא שוב לא ענה?. מה שאני מנסה להגיד שזה היה מאוד לא מתקדם, אפילו שאתם קיבוץ גדול עם הרבה נהגים.

MsUnderstood

New member
ברור שזה היה לא מתקדם...בגלל זה שינו

והיו יותר מ2 סדרנים...והיו שעות פתיחה ככה שלא הייתה בעיה..

ק י ש ט ה

New member
יש משרד רכב שפתוח תמיד ושם יש מחשב

ושם מזמינים אם באים אחרי שעות העבודה גם אם אין אינטרנט.

shahf

New member
גם לנו

והגיעו מזדה 3 חדשות... וכבר דפקו אחת... אבל עם המחירים של היום, אני מפחד אפילו להסתכל על האוטו של הקיבוץ.

shahf

New member
גם לנו

והגיעו מזדה 3 חדשות... וכבר דפקו אחת... אבל עם המחירים של היום, אני מפחד אפילו להסתכל על האוטו של הקיבוץ.

נחמד

הנה עוד אחת, די מוכרת: ילד: "אבא, תראה ת'תעודה שלי". בתעודה כתוב 50 בחשבון, 100 בזימרה. האבא מעיף סטירה לילד. כשהבן שאל למה הוא סטר לו, ענה לו האב: "קיבלת 50 בחשבון, ואתה עוד מעיז לשיר?"

למעלה