בדיחה ...

סאני42

New member
ומי תמיד

נופל מחדש בפח של שלושתן? תימני...חחח אפשר גם בדיחה??? לחנות ל"חלקי חילוף" אנושיים נכנס אדם שביקש לקנות מוח לחבר שלו. המוכר הראה לו 2 אחד של גבר ואחד של אישה. "מה המחירים?" שאל, 2000 עבור הגברי 100 עבור הנשי ענה המוכר וואלה? ענה הקונה (תימני...
) כ"כ הרבה שווה המח הגברי? לא ענה המוכר הם בני אותו מודל רק שהנשי היה הרבה יותר בשימוש...

חה חה חה ... מסכנה סאני ...ניחומי!

מרוקאית ופולניה מאכילות את ילדיהן ... המ` אומרת , או שאתה אוכל או שאהרוג אותך ... והפו` אומרת , או שתאכל או שאמות ... חה חה חה ושכחתי , והתימניה אומרת , או שתאכל או שאכניס סחוג לפיך ... חה חה חה

לא חביבתי ... לא ראיתי כזה דבר ...

אני מההיי סוסייטי ... אבי ז``ל ראה ברוח קדשו מה שהולך שמה ... גדלתי `פתוח ונאור` ... זה היה נס גלוי בתקופה של פעם ... לא הייתי במחנות ולא בריכוזים ולא בשאר מקומות צרים ומיצרים ... ב``ה ... ראי לאיזו דיאלקטיקה של שפה ירדנו ... יאללה , תתחילי לעלות ... (אני עצם בלתי מזוהה בחברה הישראלית-דתית)

הייתי פעם `סרוג`, הציונות גם היתה!

אני הייתי כ 3 ח` בפנסלבניה ... וכשנחתתי בערב ראש השנה , כמו נשבעתי שלא אצא עוד ... והיום ... אין לנו מדינה ולא ממשלה ... רק ארץ שוממה , מבלי `אדם` ... ``שריה סוררים כולם חברי גנבים`` ... אהה ה` ! עד מתי בניך ביד צר ? `מרכז הרב` כבר התפכח ,גם מפוני קטיף ... אבל אני מהמתפכחים בגוש החרדי ... וכבר מאז שנה , איני מקטלג את עצמי לאיזה זרם ... שיזרמו להם ... איני בוחר , לממשלה או לעיריה ... הם לעולם לא יהיו השליחים שלי ... רק אני לבדי !

סאני42

New member
וואלה!!!??? לאחרונה הרביתי "לפנטז" על זה

אפילו שאלתי את ילדי ששללו במידי! אני לא עצמאית לגמרי...
הייתי יורדת לאוסטרליה...

ותשחק

New member
טוב

אוסטרליה זה משהו אחר.. סתאאם!!!!!!!!!!! ה- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוקדש בשבילך סאני.. זה לא ממני..

ציפי81

New member
../images/Emo31.gifלאאאאאאאא

היו לי מספר הזדמנויות בחיים לרדת מהארץ למען איכות חיים. אפ'פם לא הסכמתי. היתה אפילו פעם אחת שזה הגיע לפסים מעשיים מאוד ולשמחתי לא יצא לפועל. אין כמו ארץ ישראל, והקדושה של הארץ תמיד תהיה לה, לא משנה איך מתנהגים יושביה - ויותר מכך, כשיושביה מתנהגים גרוע, היא דוחה ומקיאה אותם.

למעלה