בדיחה..

ben 911

New member
בדיחה..../images/Emo70.gif

לאירי אחד היו שני סוסים אצילים. (מישכיני ונרוצה?) חשב מה לעשות כדי שידע להבדיל בינהם והחליט שיוריד לסוס אחד אוזן לאחר מספר ימים נתקל הסוס השני בשער וגם אוזנו נתלשה החליט האירי להוריד לאחד הסוסים גם את האוזן השניה לאחר מספר ימים נתקל הסוס השני בשער וגם אוזנו השניה נתלשה החליט האירי לחתוך לסוס את זנבו לאחר מספר ימים נתקל הסוס השני בשער וגם זנבו נחתך כשפנה האירי למומחים כדי שיתנו לו פתרון כיצד יבדיל בין סוסיו אמרו לו כי עליו למדוד את גובהם של הסוסים וכי יתכן שיש הבדל בגבהים ואכן האירי מדד את גובהם של סוסיו והשתכנע שהסוס הלבן גבוה בעשרים סנטימטרים מהסוס השחור. --------------------------------------------------------------- אישה אומרת לבעלה: "אני יוצאת לרכב, אחזור בעוד שעתיים". "אני יודע!" עונה הבעל "הסוס התקשר כבר פעמיים..."

ben 911

New member
אע"פ שאינני נוהג להשקיע בבורסה

התנודות שם גורמות לי חלחלה...
כי איכשהו זה מקרין על כולנו.

ben 911

New member
אממי את לא חייבת לרשום כל פעם מחדש ben911

בן יספיק... 9 זה מספר הנשים שהיו נשואות לי במשך חיי 11 זה מה שנשאר לי בעו"ש לאחר כל מערכות הגירושין.

ואני לתומי חשבתי שמדובר ב...

911 כלומר nine one one וזאת עקב מקצועך. וזאת אחרי שרציתי לשאול אותך איך הגעת דווקא למספר הזה? כלומר, כאילו מה, כתבת בן. תפוז ענה שזה תפוס,אז כתבת בן1 ושוב הוא ענה כך,עד שהגעת אל המנוחה ואל הנחלה. והיום אפילו אל החלחלה.

emmy5

New member
מישכיני ...בדיוק כך..הגעתי ל5 נגד עין רעה../images/Emo6.gif

emmy5

New member
מה היה עוזר לי?פעמים 5 ,יותר מזל?../images/Emo6.gif

או ילידת 55? את זה עוזר , או אפשר לעשות שנוי "שם"

ben 911

New member
חחחח מישכיני.../images/Emo6.gif יענו אפקט הקאונטר..לא!

צריך זמן לזה..
וזמן זה מצרך יקר.
חוצמזה למה לי מספרים שאינם סימטריים?
אני חייב להינשא עוד פעמיים..
כדי שאשא בגאון את הניק: Ben1111 כל זאת בתנאי כמובן ש..הלפני אחרונה תתחשב בעו"ש הדליל במילא.

ben 911

New member
זו רק בדיחה..החכמים האמיתיים זה אנחנו.../images/Emo3.gif

התפניתי ל../images/Emo6.gif

אחרי הטסט לרכב......[איך הם מוצאים בכל זאת משהו פעוט לתקן במחיר מוגזם?] בן...... הבדיחה הזכירה לי את בדיחות הכורדים. ומשהו מהמייל..."על טעם וריח אין מה להתווכח "

למעלה