בדיחה...

גלי ב

New member
בדיחה...../images/Emo6.gif

שוטר עצר נהג שעבר ברמזור אדום. הוא מבקש ממנו רשיון נהיגה, הבחור עונה: "אין לי", מבקש רשיון רכב, הבחור עונה: " אין לי", מבקש תעודת ביטוח, הבחור עונה "אוי, מצטער, גם את זה אין לי". אומר לו השוטר להמתין שניה, והולך לניידת להזעיק את הקצין התורן מהתחנה. הקצין אומר לו להמתין שם ולהחזיק את החשוד. מגיע הקצין, פונה לעבריין התנועה ומבקש ממנו את רשיון הנהיגה שלו, הבחור עונה "בבקשה". מבקש ממנו את רשיון הרכב, הבחור עונה "בבקשה". מבקש את תעודת הביטוח, הבחור עונה.. "בבקשה".. אז הקצין אומר לו - "תגיד לי, אז מה השוטר אמר שאין לך רשיונות??" "לא יודע" , עונה העבריין, "תכף הוא גם יגיד לך שעברתי באדום"......

יש לי יש לי יש לי גם..

בכביש 22 בצד הדרך עומד שוטר ומנסה לתפוס נהגים החוצים את המהירות המותרת, לפתע הוא רואה רכב הנוסע במהירות איטית של 22 ק"מ, מחליט לעצור אותו כי נהג איטי מסוכן כמו נהג מהיר. כאשר הוא עוצר את הרכב ומתקרב לרכב הוא רואה 5 נשים מבוגרות, 2 במושב הקדמי ו3 במושב האחורי. הנשים במושב האחורי נראות לבנות כסיד. הנהגת שואלת אותו "אדוני השוטר למה עצרת אותי לא עברתי על שוב חוק תנועה" השוטר עונה "נסיעה איטית היא מסוכנת כשם שנסיעה מהירה מסוכנת" הנהגת עונה " אני לא עברתי את המהירות האיטית או שנסעתי פחות פעלתי בדיוק לפי חוקי התנועה, השלט על הכביש הזה מורה על מהירות מותרת של 22 ק"מ" השוטר מחליט לתקן אותה מטעותה ואומר "סבתא´לה, מס´ הכביש הוא ולא המהירות" הנהגת שקיבלה את הערתו מתנצלת על כך שלא הבינה נכונה. לפני שהיא מחליטה לנסוע, השוטר שואל "אני חייב לשאול הכל בסדר בתוך האוטו הזה, כי הנשים שיושבות איתך לא הציעו שום ציוץ מרגע שעצרתי אתכם ושתיים מהם חיוורות כסיד ולא מפסיקות לרעוד" האישה עונה "על תדאג בעוד מס´ דקות הם יהיו בסדר גמור, הרגע ירדנו מכביש 204"

הנה עוד אחת קטואלית

As the plane settled down at Ben Gurion airport, the voice of the captain came on: "Please remain seated with your seatbelt fastened until this plane is at a complete standstill and the seat belt signs have been turned off." "To those of you standing in the aisles, we wish you a Happy Chanukah." "To those who have remained in their seats, we wish you a Merry Christmas"

למעלה