בדיחה

ניקולי

New member
בדיחה ../images/Emo6.gif

אישה אחת הזמינה את בעל החנות שממנו קנתה ארון לחדר שינה..לטענתה אמרה שברגע שעובר אוטובוס ברחוב המקביל..כל הארון רועד ואינו יציב..הבחור (בעל החנות) הגיע לביתה ובדק את הנושא נכנס לארון וחיכה וחיכה וחיכה..בשעת בין ערביים הגיע הבעל הביתה פתח את ארון הבגדים ע"מ לתלות את המעיל..לפתע ראה את הבחור עומד בתוך הארון..שאל הבעל : "היי מי אתה???" ענה לו הבחור : "אם אני אגיד לך שאני מחכה לאוטובוס תאמין לי?"

ניקולי

New member
עוד אחד

מנהל בית הספר יצא לסיבוב בין הכיתות כשלפתע ראה את דני עומד בחוץ באמצע השיעור וצוחק וצוחק וצוחק..שאל אותו המנהל : "דני מה קרה למה אתה בחוץ?" ענה לו דני " המורה הוציאה אותי" והמשיך לצחוק (נקרע מצחוק) שאל המנהל :"הוציאה אותך?? אז למה אתה צוחק?"..ואז דני ענה : "אני אגיד לך המנהל אני צוחק, כי המורה הוציאה אותי בגלל שהפלצתי" המשיך ושאל המנהל : "נו.. אז מה מצחיק דני זה לא יפה" דני ענה : "כן המנהל אני יודע שזה לא יפה אבל עכשיו כולם נשארו עם הריח בתוך הכיתה..ואני כאן בחוץ"

ניקולי

New member
עוד...

בעל הפתיע את אישתו והגיע הביתה מוקדם..היה שקט בבית רק אנחות נשמעו מתוך חדר השינה שלהם..רץ הבעל לחדר השינה ומה הוא רואה??.. נכון אישתו בוגדת בו אבל עם מי?? נכון, עם החבר הכי טוב שלו..כאשר ראשו נמצא בין שני שדיה..מתרגז הבעל ושואל.. : "יופי אריה מה זה??" אריה נלחץ מסתובב לבעל ואומר : "מה מה זה אני שומע רדיו" הסתכל הבעל בפליאה ושאל : "רדיו?? איך רדיו??" ענה לו אריה : "כן מה איך רדיו, בוא תשמע" הבעל התחיל להסתקרן הוריד את ראשו בין שדיה של אישתו וניסה להאזין לרדיו (כמובן שלא שמע כלום) וכשלא שמע דבר פנה שוב לחברו : "תגיד לי אריה מה אתה רוצה לשגע אותי איזה רדיו איזה נעליים, לא שומעים כלום" אריה הביט על הבעל ושאל "מה לא שומעים כלום אז איך אני שומע??" לפתע הוריד ראשו אריה למטה ואז אמר : "אהה בטח לא תשמע איך אתה רוצה לשמוע רדיו...השקע לא בתקע"

ניקולי

New member
עוד אחד...

מרוקאית עלתה לאוטובוס אמרה לכולם : "בוקר טוב מה סלומכם?? איך אתם מרגיסים?" לפתע קרבה אליה חיילת ואמרה : "דודה פה זה לא מרוקו פה מדברים בלי סה סה" אמרה לה המרוקאית : "אימשי כפרה עלייך, תודה עיניים ואיך קוראים לך??" ענתה לה החיילת : "סוסנה"

ניקולי

New member
עוד....עוד????

בוקר יום ראשון כל החיילים איחרו למסדר כמובן שג´גו המפקד קיבל את הכריז עליהם ושאל : "אני רוצה עכשיו לדעת למה כולכם איחרתם אני אשאל אחד אחד וחסר לכם שלא תהייה סיבה מוצדקת" שאל את מומו הראשון וזה ענה : "מה אני אגיד לך המפקד, קמתי בבוקר..בקושי, איחרתי את האוטובוס, ראיתי עגלה עם חמור ולא היתה לי ברירה עצרתי אותו ואז עליתי עליו..ואתה יודע איזה לאט הוא הולך..אמצע הדרך התעייף החמור ונרדם, בגלל זה איחרתי" סימו היה שני וגם הוא סיפר "שמע המפקד קמתי בבוקר איחרתי את האוטובוס..ראיתי עגלה עם חמור עצרתי אותו..עליתי...ובדרך החמור נרדם" וכך הלאה והלאה והלאה כל החיילים סיפרו את אותו הסיפור בערך 150 חיילים..כשהגיע המפקד לחייל האחרון ג´וג´ו אמר לו : "ג´ו´ג´ו אתה עכשיו החייל האחרון שאני שואל אותו..חסר לך שהסיבה שלך לא תהייה משכנעת, נמאס לי לשמוע על החמור" ואז אמר לו ג´וג´ו : "המפקד הסיפור שלי שונה..אני אגיד לך, נכון, קמתי בבוקר ואיחרתי את האוטובוס אבל..יצאתי החוצה ומה אני רואה?? עוברת לידי לבורגינית אדומה, ובתוכה יושבת בלונדינית יפיפיה, הושטתי את היד והיא עצרה בחריקה.. אבל מה זה חריקה המפקד אתה לא תאמין..וזהו ואז נסענו והגיעתי לבסיס" תהה המפקד ושאל :"אם הגעת בלבורינית אדומה, עם בלונדינית חתיכה..אז למה איחרת?? " ענה לו ג´וג´ו : "המפקד אתה יודע איזה באסה זה להיות בפקק של 149 חמורים ישנים?"

ניקולי

New member
רוצים עוד??????.

זוג עומד באלנבי עוצר מונית..הבעל מתקרב למונית ושואל : "תגיד לי כמה זה עד לדיזנגוף?" מתכופף הנהג מונית מסתכל החוצה מבעד לחלון שואל : "עם האישה?" עונה לו הבעל : "כן" עונה הנהג : "טוב יאלה תעלו 20 ש"ח", לפתע פונה הבעל לאישתו ואומר לה : "את רואה כפרה כמה את שווה?"

ניקולי

New member
עוד..

אישה אחת זקנה הלכה לאיזה אוניברסטה ביקשה לדבר עם אחד המורים יצא אליה מורה צעיר ושאל : "כן, גברתי במה אוכל לעזור לך?" אמרה לו הזקנה : "באתי ללמוד שתיי שפות , גרמנית,ואנגלית" הסתכל עליה המורה הצעיר והיה נבוך אמר לה : "גברתי תשמעי עם כל הכבוד לך..אבל כל קורס זה לפחות 4 שנים, אולי תלמדי רק שפה אחת?? הרי שאת כבר זקנה....לא נעים לי להגיד אבל..עוד מעט את הולכת לעולמך..למה את צריכה לדעת גם גרמנית וגם אנגלית?" ענה לו הזקנה בחיוך : "אני אגיד לך למה, אמרו לי שבגן עדן..מדברים את שתיי השפות האלו" תהה שוב הבחור ושאל במבוכה : "רגע..ומי הבטיח לך שתלכי לגן עדן?? ואם תגיעי לגהנום?" ענתה לו הזקנה בחיוך : "אז זהו..שמרוקאית אני כבר יודעת"

ניקולי

New member
יש עוד כוח???

זוג תימנים הלך לרופא גנקולוג..ישבו שניהם פנו לרופא ושאלו : "אנחנו באנו מתימן ואנחנו לא יודעים איך עושים כאן ילדים" ענה הרופא :"מה זאת אומרת כאן, מה אתם לא יודעים?" ענו שניהם פה אחד : "לא!!" ואז הרופא התחיל להסביר להם סירטט להם..וניסה להמחיש להם " כשסיים שאל : "הבנתם?" ושניהם פה אחד : "לא!!" אמר הרופא : "אם כך אין ברירה אני חייב להראות לכם באזשהי דרך אני אקח את אישתך אני אראה לה והיא תראה לך בבית" הבעל כמובן הסכים כי רצה לדעת..הרופא הכניס את האישה מאחורי הוילון..כשלפתע נשמעו אנחות : אווו אייי אהההההההה הבעל נבהל קם על רגליו פתח את הוילון נרתע למראה עיניו ושאל: "מה אתה עושה לה???" ענה לו הרופא : "מה, מה אניעושה לה אני מראה לה איך עושים ילדים" ענה הבעל : "אהה תמשיך חשבתי אתה דופק אותה"

Crossface

New member
גם לי יש, גם לי יש

יוסי רצה להתעסק עם השכנה הנשואה שלו, הוא מצא כמה ילדים בחוץ ואמר להם, לכו קחו שמיכה ותמתחו אותה מתחת לחלון ואני אקפוץ עליה הוא כמובן חשב לעצמו, עם הבעל מגיע אני קופץ מהחלון עלה יוסי לשכנה והתחילו להתעסק.......אחרי כמה דקות שניהם כבר באמצע...דפיקות בדלת, יוסי לא חושב הרבה וקופץ מהחלון השכנה פותחת את הדלת ומול העומד... ילד ואומר:"תגידי ליוסי שלא מצאנו שמיכה"

ניקולי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מגניבבבבבבבבבבבב
... ויש לי עוד....... אישה אחת הולכת לגניקולוג יושבת על הכיסא ומרימה רגליים הרופא אומר לה : "למעלה , למעלה" האישה פותחת את רגליה עוד ועוד ..אומר לה הרופא : "גברתי למעלה, למעלה" האישה פותחת עוד ועוד..הרופא ממשיך : "גברתי למעלה למעלה" האישה התעצבנה ושאלה " תגיד לי מה קורה לך עד איפה אפתח את רגליי מה זה למעלה למעלה" ואז הרופא ענה לה : "גברתי גניקולוג למעלה אני רופא שיניים"

ניקולי

New member
מה פתאום מספרה

תמיד זה היה גניקולוג ורופא שיניים יש להם את אותו כיסא לא???

Crossface

New member
אני די בטוח

שקראתי את הבדיחה הזאת עם מספרה אולי זאת לא היית את
תודה על הצחוקים

ניקולי

New member
ועוד......

זוג תינים הולך ללונה פארק, ציונה מבקשת מציון : "ציון אני רוצה להעלות לגלגל ענק.." עונה לה ציון : "לא!!" ציונה מתחננת : "ציון בבקשה אני רוצה לגלגל ענק" עונה לה ציון :"אמרתי לא, יש לך חצאית ואני לא מסכים יראו לך הכל" תוך כדי טיול בלונה פארק כשציון לא שם לב ברחה ציונה לגלגל ענק...ציון ראה שציונה לא לידו נלחץ והתחיל לחפש : "ציונה, ציונה, איפה את?" לפתע ציונה קראה לו מלמעלה : "ציון אני כאן למעלה, בגלגל ענק" ציון הפנה את ראשו למעלה וצעק : "ציונה רדי מהר למטה, אמרתי לך משהו נכון?" ואז ציונה הניפה בתחתוניה ואמרה "אל תדאג, כפרה התחתונים ביד"

ניקולי

New member
אני חושבת ש...../images/Emo166.gif

מספיק לא??? בסוף לא תשארנה לי בדיחות לפעם הבאה...סיפרתי כבר הרבה עייפתי אני חושבת שאלך לתפוס
ואולי אח"כ אחזור לכאן.. צהריים טובים גם לך
ניפגש בשמחות

Crossface

New member
בבקשה, הנה עוד

אחד נכנס לבר שואל את הברמן " כמה עולה בירה?" עונה לו הברמן: "שלוש שקל" (אני יודע שזה שלושה שקלים, הברמן לא יודע) הבן אדם מוציא שלושה שקלים שם אחד בתחילת הבר אחד באמצע הבר ואחד בסוף הבר הברמן חושב לעצמו: "טוב, קצת דפוק, אבל הלקוח תמיד צודק" ככה כמה פעמים, כמה עולה בירה? שלוש שקל, שקל, שקל, שקל יום אחד הוא שוב נכנס:"כמה עולה בירה?" ברמן:"שלוש שקל" מוציא מטבע של 5 שקלים ושם על הבר הברמן מחליט זהו, הוא מחזיר לו נותן לו את הבירה ושם שקל בתחילת הבר ושקל בסוף הבר הבן אדם שותה את הבירה שלו, מסיים אותה מוציא שקל שם על הבר ומבקש עוד בירה

למעלה