גם לי יש אחת אבל מפגרת ../images/Emo13.gif
סמי החליט לנסוע לטיול טוב ארז מיזוודה :שניי חולצות שניי תחתונים שניי מיכנסים שניי גרבים וקונדומים אלפיים טוב נסע לאפריקה והינה סמי מטייל בג´ונגל מיסתכל על העצים על הפרחים וכ"ו פיתאום הוא שומע בהההההההההההההההההה הוא קופץ חמש מטר באויר מרוב בהלה מיסתובב ורואה תנין צוחק סמי אומר לו "עוד פעם אתה מבהיל אותי ככה ואני הופך אותך!" טוב ממשיך לטייל רואה עצים פרחים חיות פיתאום הוא שומע בההההההההההההההההההה קופץ שמונה מטר באווי קימעת מת מרוב פחד מיסתובב וראוה את אותו תנין מיתפקע מצחוק סמי אומר לו "עוד פעם אחת תאתה מבהיל אותי אני הופך אותך!" טוב ממשיך לטייל אתם יודעים עצים אבנים ציפורים פיתאום הוא שומע בהההההההההה קופץ עשרים מטר באוייר הלב שלו כבר בקושי עובד! מיסתובב רואה את התנין נישפך על הריצפה מצחוק אומר לו "היזהרתי אותך" ו.... הופך את התנין פנימה החוצה כמו גרב מה יצא?????? נינת! (כן עכשיו צוחקים) טוב עוד אחת: היו היה שריף בעיר רחוקה יום אחד השריף החליט לצאת לטיול על הסוס הלבן שלו בערבות המדבר,טוב בלי שהוא בכלל שם לב פתאום הוא הלך לאיבוד,שריף שריף אבל חסר חוש התמצאות טוב מפה לשם חושך מצריים והוא דוהר ודוהר פתאום הוא שומע קול מאחוריו לוחש לו באוזן:"עצור עצור לפניך יש תהום תזהר שלא תיפול!"השריף ההמום עוצר ויורד מהסוס ומה הוא רואה? שבאמת יש מולו תהום!טוב הוא דוהר לכיוון השני דוהר דוהר דוהר דוהר עד שפתאום הוא שוב שומע את הקול:"היי תיזהר לפנייך על הגבעה יש עדר שלם של זאבים" השריף עוצר כולו בהיסטריה מי זה הקול הזה שמדבר איתו באמצע הכלום?ועוד מזהיר אותו מפני כל הסכנות בדרך?ובאמת הוא רואה עדר זבאבים רעב ומזיל ריר. טוב השריף דוהר ודוהר ודוהר עד שהוא שומע שוב את הקול הזה לוחש לו באוזן:"לפנייך יש כפר של אינדיאנים שתגיע אל הכניסה תגיד לשני השומרים שאתה דורש לראות את ראש השבט" והשריף כולו מלא ביטחון שהרי הקול לא ישקר לו רוכב קדימה אל תוך השבט ובאמת בכניסה עומדים שני שומרים אחרי שהוא מתווכח הם נותנים לו להיכנס לראש השבט. טוב השריף נכנס אל תוך הטיפי(מתחרז עם פיפי)ורואה את ראש השבט יושב ומעשן מקטרת והוא זקן,מה זה זקן,פשוט ממש זקן, ועל ידו עומדים שני מקררי ג´נרל אלקטריק אנושיים.(שומרי ראש יעני) "מה לעשות עכשיו?" שואל השריף את הקול"עכשיו" אומר לו הקול"תבוא לצ´יף קרוב קרוב תן לו 2 סתירות לחי תקפוץ על הסוס ותברח!" טוב, השריף עושה את זה ומתחיל לברוח"נו מה עכשיו?" הוא שואל את הקול,"עכשיו יקיפו אותך חבורה של אינדיאנים עצבניים במיוחד"ובאמת זה מה שקרה השריף מסתכל ורואה שהוא באמת מוקף בעדר אינדיאנים עצבניים. "נו נו מה עכשיו?מה יקרה עכשיו?" שואל השריף בהיסטריה,והקול אומר לו: וואו וואו מה יהיה עכשיו! (נכון שזה ממש לא מצחיק אני לא יודע איפה שמעתי את זה!)