בדיחה (
18+ )

niva99

New member
בדיחה ( ../images/Emo18.gif 18+ )

בעל מסור שעובד קשה החליט להגיע הביתה מוקדם ולהפתיע את אישתו. בכניסה לבית הוא רואה נעליים ענקיות,מתפלא אך ממשיך ללכת. בהמשך המיסדרון הוא רואה חולצה ענקית בגודל של אוהל-המום אך ממשיך ללכת. פותח את דלת חדר השינה. רואה כושי ענק רוכן על אישתו.הבעל נתקף זעם רב ורץ למטבח ,לוקח את המחבת הכי עבה שיש להם.חוזר לחדר השינה ומכה את הכושי בישבן. פתאום הוא שומע את אישתו גונחת : "איי". והכושי אומר:"אמרתי לך שבסוף זה יכנס".

רק גבר

New member
אותה אישה לאחר מכן....

גבר ואישתו מתכוננים להיכנס למיטה לפני השינה. האישה, עומדת מול המראה, מסתכלת ואומרת "אתה יודע יקירי? בזמן האחרון אני רואה שמאוד הזדקנתי, יש לי המון קמטים בפנים, השדיים שלי מגיעים לי עד הפופיק, הטוסיק נפול. הרגליים שמנות הזרועות נפולות ושמנות..." היא מסתובבת לעבר בעלה וממשיכה: "- נו? תגיד לי משהו טוב כדי שארגיש טוב יותר עם עצמי..." הגבר מסתכל עליה, חושב ועונה בקול רך: -יקירתי...לפחות את יודעת שהראיה שלך מעולה...

niva99

New member
שבוע מאוחר יותר בעבודה

גבר ניגש לאשה במישרד שבו שניהם עובדים. הוא עומד קרוב מאד אליה,לוקח שאיפה עמוקה ואומר לה:"השיער שלך מריח נהדר". אחרי שבוע כזה,האישה פונה להנהלה,מספרת להם מה האיש עושה ומבקשת להגיש תלונה על הטרדה מינית. אחד מחברי ההנהלה קצת מבולבל מהגישה התוקפנית של האשה ואומר לה:"אני לא מבין למה זאת הטרדה מינית,כשחבר לעבודה מחמיא לך על ריח טוב מהשיער?" האשה עונה:"זה חיים, הגמד".

niva99

New member
ובבית

אשה פונה לבעלה ואמרת לו:"אנחנו צריכים לקנות וילונות חדשים". מדוע???-שואל הבעל. עונה האשה:"הגיע שכן חדש לבניין ממול,ואני מפחדת שהוא יציץ לי... "תני לו להציץ פעם אחת והוא יקנה וילונות",עונה הבעל.

למעלה