בדיחה!!!

PavelRDR

New member
../images/Emo8.gifבדיחה מצחיקה.. לפפחות אותי

שלושה אנשים עשו תחרות מי הכי חפיפניק ושם זין על הכל... הראשון אומר, אותי העמידו מול 20 כוסיות ערומות מחכות שיזיינו אותם אבל אני... ויתרתי, שמתי זין! השני אומר, שמו אותי בחדר עם מיליון דולר ומלא זהב ואמרו לי לקחת כמה שבא לי אבל אני... שמתי זין וויתרתי על זה. השלישי אומר, אני הלכתי הבייתה, בדרך פגשה אותי חבורה של אנשים, אומרים לי, אתה יצחק? אני עונה כן, והם התחילו לזיין אותי מכות! שברו לי את כל השיניים שכבתי חודשיים בבית חולים. אז חבריו שואלים אותו, נו ומה הקטע בזה? על הזין שלי! אני לא יצחק...

Kps

New member
../images/Emo6.gif

יושב לו הקוף על ענף עץ סקויה בגונגל מעשן גוינט מדהים, הוא כל-כך מסטול שהוא נאלץ להשען על הגזע שלא ליפול. לפתע קולט אותו הבונה מלמטה מיד הוא עולה לעץ ןמתחנן לקוף שיתן לו איזה שאחטה,אומר לו הקוף שמע, קח אחת עמוקה לריאות, תשאיר את זה בפנים רד מהר למטה שחה לצד השני של הנהר תחזור לצד הזה ורק אז תוציא את העשן. הבונה לוקח את הגוינט נותן שאיפה אדירה... יורד מהר למטה שוחה לצד השני אבל אז נשבר מוציא את הראש ונושף את כל העשן בפרצופו של הקרנף שבדיוק עומד שם... אומר לו הקרנף: אחי איזה חומר מדליק, מאיפה? אומר לו הבונה שלקוף יש, ושישחה מהר לצד שני. הקרנף לא מהסס לשניה, שוחה מהר לצד שני, ואיך שהוא מזנק מהמים הקוף צועק לו:תוציא תוציא !!!

ASAFICO99

New member
זאת הגרסה שאני מכיר...

השנה התחילה, וילדי כיתה א' כבר בכיתה. המורה נכנסת ומתחילה להקריא שמות: צור רון - "כאן!" קצב זהבית - "כאאאן!!!" גיל יונתן - "שבי לי על הקטן!" המורה נבהלת לשניה ושואלת: "סליחה?!" "שבי לי על הקטן המורה!" המורה בשוק אך מתעלמת. ויום אחר כך: צור רון - "כאן!" קצב זהבית - "כאאאן!!!" גיל יונתן - "שבי לי על הקטן!" המורה בעצבים ישר הולכת למנהל ומספרת לו הכול, המנהל אומר: "מחר תקריאי את השם שלו הפוך: יונתן גיל" המורה אומרת "בסדר" וחוזרת לכיתה. למחרת: צור רון - "כאן!" קצב זהבית - "כאאאן!" יונתן גיל - "שבי לי כרגיל!!!"

למעלה