בדיחה!!!

boolbool boy

New member
בדיחה!!! ../images/Emo13.gif

השנה התחילה, וילדי כיתה א' כבר בכיתה. המורה נכנסת ומתחילה להקריא שמות: צור רון - "כאן!" קצב זהבית - "כאאאן!!!" גיל יונתן - "לקקי לי ת'קטן!" המורה נבהלת לשניה ושואלת: "סליחה?!" "לקקי לי ת'קטן המורה!" המורה בשוק אך מתעלמת. ויום אחר כך: צור רון - "כאן!" קצב זהבית - "כאאאן!!!" גיל יונתן - "לקקי לי ת'קטן!" המורה בעצבים ישר הולכת למנהל ומספרת לו הכול, המנהל אומר: "מחר תקריאי את השם שלו הפוך: יונתן גיל" המורה אומרת "בסדר" וחוזרת לכיתה. למוחורת: צור רון - "כאן!" קצב זהבית - "כאאאן!" יונתן גיל - "לקקי לי כרגיל!!!"

Kps

New member
../images/Emo6.gif

שפן אחד רץ ביער פתאום פוגש את הצב מעשן ג'וינט. אמר השפן: "למה לך לעשן, צב, בוא איתי לרוץ ביער". הצטרף אליו הצב לריצה. פתאום פגשו את הזברה מסניפה. "למה לך להסניף, זברה, עזבי אותך מזה, בואי לרוץ איתנו ביער". הצטרפה הזברה לריצה. פתאום פגשו את הנמר מזריק. "עזוב אותך מהזרקות", אמר השפן, "בוא לרוץ איתנו ביער". עזב הנמר את המזרק והתחיל לרוץ איתם. פגשה החבורה את האריה מעשן בנגים. "בוא לרוץ איתנו ביער", אמר השפן. הניח האריה את הבנג בצד והעיף לשפן כאפה. "למה עשית את זה"? אמרה החבורה. "נמאס לי כבר מהשפן הזה", אמר האריה, כל פעם שהוא לוקח ספידים אני צריך לרוץ איתו.

Kps

New member
עוד אחת:

כשמרוקאי נולד הוא מקבל במתנה גורמט, כשהוא מגיע לגיל מצווה הוא מקבל עוד אחד ובגיל 18 בא שוטר ומחבר את שניהם.

בדיחה שמעלה חיוך:

ילד נסע עם ההורים שלו לחוף נודיסטים... הוא הלך לשחק בחול אחרי כמה דקות הוא בא לאמא שלו ושואל: "אמא למה יש נשים עם ציצי קטן ויש כאלה עם גדול?" ענתה ל האמא:"אשה עם ציצי גדול היא טפשה גדולה ואשה עם ציצי קטן היא טפשה קטנה". הילד חוזר לשחק בחול חוזר לאמא שלו ושואל: "אמא למה יש גברים עם זין קטן ויש כאלה עם גדול?" ענתה ל האמא:"גבר עם זין גדול הוא טיפש גדול וגבר עם זין קטן הוא טפש קטן". אחרי חמש דקות הילד בא לאמא ואומר לה: "אמא, אמא, ראיתי את אבא מדבר עם טיפשה מזה גדולה וככל שהוא מדבר איתה הוא נהיה יותר טיפש".......

Kps

New member
../images/Emo13.gif

אחד המלאכים בא אל אלוהים ואומר לו "תישמע אלוהים זה לא הולך ככה... העולם נהיה מלא ברוע ואנשים מגעילים. צריך לעשות משהו.." אז אלוהים החליט ללכת ולבדוק על מה המלאך דיבר. הוא מתחפש לאיש זקן ומגיע לכדה"א הוא עומד ברחוב ומבקש מאיש אחד שקל "לא אכלתי כבר שלושה ימים...." האיש אומר לו "תמצא עבודה !" ככה הוא הולך ומחפש סימן לטוב ליבם של אנשים. בדיוק כשהוא עומד להתייאש ומחליט להרוס את העולם הוא נתקל בסאטלן שיושב על גבעה עם ג'וינט ביד, הוא ניגש אליו ושואל "תגיד אפשר שאכטה?" הסאטלן אוטומטית מזמין אותו להצטרף אליו. אלוהים שנרגש מהמחווה אומר לסטלאן "עכשיו הצלת את האנושות, אני אלוהים ואני רוצה להעניק לך שלוש משאלות" הסאטלן חושב... ואומר "אני רוצה ג'וינט בגודל סיגר" תוך שניה יש לו ביד ג'וינט בגודל סיגר. הם מעשנים כל היום יום אחרי אלוהים שואל "מה אתה רוצה עכשיו?" "אני רוצה ג'וינט בגודל כפול מסיגר" הם מעשנים אותו יומיים שלמים ואז אלוהים שואל "מה המשאלה הבאה שלך?" אני רוצה ג'וינט בגודל חצי מטר הם מעשנים שבוע שלם ואז אלוהים שואל מה המשאלה הבאה שלך?

Kps

New member
עוד בדיחת סמים:

סטלן אחד עמד לעבור דירה/ וכבר פינה את כל החפצים מהבית חוץ מהתוכי שלו. לפני שהוא יצא לסידור מהבית הוא חיפש איפה להחביא את הקוק שלו. ורק הכלוב נשאר אז הוא אמר לתוכי, תוכי, אני משאיר כאן שקית קטנה מיתחת לשמיכה שלך, דיר באלאק לגעת בה, אם אתה נוגע בה...אני תולש לך את כל הנוצות..!! אמר והלך... אחרי שעתיים הוא חוזר, נכנס ורואה את התוכי שלו עומד בכלוב בפישוק חצי תלוש נוצות, וצורח מי צריך ת'נוצותתת , מי צריך ת'נוצוווות....

C a n T o n a

New member
another one-

מורה בבצפר מזכירה לתלמידיה שמחר יש להם את הבחינת מעבר. "כיתה, אני לא אסבול שום תירוצים ממי שלא יבוא מחר, אני אולי אוותר על מחלה אישית או על מוות במשפחה הקרובה אבל חוץ מזה כלום!" תלמיד מתחכם הרים את ידו ושאל, "מה תגידי אם אני אסבול מעייפות ותשישות אחרי לילה שלם של סקס?" אחרי שכל הכיתה עשתה את מאמציה לא לצחוק ושקט נהיה בכיתה, המורה חייכה קלות אל התלמיד וענתה בעדינות, "במקרה הזה אני מניחה שתצטרך לכתוב את המבחן עם היד השניה".

Kps

New member
תיקון קטן,

שמעתי את הבדיחה הזאתי עם שינוי קל בסוף שלדעתי רק מוסיף: "...במקרה כזה תצטרך ללמוד לכתוב ביד השנייה."

Kps

New member
...

שני סרטנים הולכים ברחוב. פתאום מוציא אחד הסרטנים סיגריה ומתחיל לעשן. שואל אותו הסרטן השני: "מה אתה עושה? אתה רוצה לקבל בן אדם?"

Kps

New member
...

שאלה: מה אומרים הכתמים שעל המפה למכונת הכביסה? תשובה: "אנחנו על המפה ונישאר על המפה".

Kps

New member
...

שאלה: מדוע בנו את בי"ח רמב"ם ליד הים ? תשובה: כדי שהחולים יוכלו לשכב עם החולות.

Kps

New member
../images/Emo6.gif

שתי לחמניות יושבות בסופרמרקט על הדלפק פתאום הן רואות לחמניה מוזרה. ניגשות אליה הלחמניות ושואלות אותה: " מה יש לך?" עונה הלחמניה המוזרה במבטא רוסי כבד: "אני חלה"...

Kps

New member
../images/Emo6.gif

שיכור נכנס לאוטובוס ומצהיר: "כל הנקבות היושבות בצד שמאל זונות וכל היושבות בצד ימין מטומטמות". אישה אחת שישבה בצד שמאל לא התאפקה והגיבה: "איך אתה מעז לדבר ככה! אני נשואה כבר עשרים שנה לבעלי ובחיים לא בגדתי בו!" השיכור הסתכל עליה ואמר: "אז כדאי שתעברי לצד ימין".

PavelRDR

New member
.......=>

היה עץ עם עלים, כל העלים ראו איזשהו עלה מוזר, שואלים אותו, למה אתה נראה מוזר? העלה עונה במבטא רוסי: אני עלה חדש.

PavelRDR

New member
.+.+..+...+

שתי רוסיות עוברות בבנייה, פתאום האחת רואה שלט "מטען חורג", שואלת את חברתה, מה זה מטען חורג? היא עונה: זה מטען שאם הוא נופל עלייך הוא חורג אותך

למעלה