בדיחה:D

Sis LiAA

New member
../images/Emo10.gifילד תמים מדורדר לתסכול..

עצוב עד כמה שהבדיחה הזו נכונה .. (חח) אפילו לא נעים לי לצחוק.אבל צחקתי בלחש מהעוגמה

חחחחחחח לימור קבלי!

בדיחה פרה לחברה שלה: שמעת על מחלת הפרה המשוגעת? הפרה עונה לה: כן שמעתי איזה מזל שאנחנו ברווזים

ועוד בדיחה...

משוגע רצה לברוח מבית המשוגעים ולא ידע איך, הוא שאל את חבריו אבל אף אחד לא יכל לעזור לו, עד שבא אחד ואמר לו: "אני יכול לעזור לך לברוח מפה". "איך?" שאל הראשון. "אני אזרוק כרטיסיה מחוץ לחומה ואתה תקפוץ עליה וככה לא יקרה לך כלום", "באמת?" שאל המשוגע הראשון, "כן" ענה לו חברו. חברו זרק את הכרטיסיה מחוץ לחומה והאיש טיפס וקפץ ... אחרי כמה דקות שומעים את המשוגע שקפץ צועק... אז חברו שואל אותו "מה קרה"? אז הוא עונה "תראה מה קרה לי, העיקר אמרת לי שלא יקרה לי כלום".. אז חברו ענה: " מה אני אעשה, קפצת על הניקוב"....

ועוד אחת... חחחח מתה<

3 אנשים בבית משוגעים רצו לברוח 1 אמר בואו ננסה לברוח דרך החור של המפתח 1 רץ רץ רץ נדפק בדלת 2 רץ רץ נדפק בדלת 3 מציץ דרך חור המפתח "יא מפגרים המפתח בפנים"

חחחחחחחח זהו נמשיך מחר זה הרג אותי חחחחח

שבעה משוגעים הולכים ברחוב......... אחד אומר..... בוא נלך בשלשות.....

Sis LiAA

New member
על זה כבר אפשר לצחוק חחחחחחחחח.../images/Emo12.gif אבל..

בהתחשב בזה שאני שותה המון נס קפה עם חלב.. סתם.אחלה בדיחה.)

נקסט:S

מנהל בית המשוגעים נכנס לבית המשוגעים וראה את כל המשוגעים עושים את עצמם שוחים בים ו1 יושב בצד. שואל אותו המנהל "למה אתה לא עם כל שאר המשוגעים ששוחים? עונה לו: "כי אני המציל"

Sis LiAA

New member
כמה צרות אלוהים...

סליחה שאני "הורסת" לך את הבדיחות בעצם טענת שאני מבדחת אותך בתגובות.. תגידי מה יהיה בסוף, דגים < אי אפשר לאכול בכייף..סלמונלה<שפעת הדגים.. עוף<שפעת העופות< ט'רמה של פרה ושאר חלקים<הפרה המשוגעת.. מעניין איזה עוד מחלות יתקפו את החיות שהיו לי טעימות עד כה
.. ראבאק
אני חוזרת לפסטות בלבד

ועוד אחת..

יום אחד בא פרופסור לבית משוגעים הוא מצייר דלת ואומר מי שיצליח לפתוח את הדלת יקבל מה שהוא רוצה כל המשוגעים מנסים לפתוח את הדלת רק משוגע אחד יושב בפינה הפרופסור "אומר לו למה אתה לא מנסה לפתוח את הדלת?" המשוגע אומר "ששש יש לי את המפתח."

בדיחה אחרונה ללילה זה...

יום אחד בלונדינית עומדת מול מכונת שתייה קרה. מכניסה שקל, מוציאה קולה. מכניסה שקל, מוציאה קולה. מכניסה שקל, מוציאה קולה. מכניסה שקל, מוציאה קולה. לפתע ניגש אליה בחור ואומר לה "תגידי את מפגרת? מה את עושה?" עונה לו הבלונדינית:"ששש אל תפריע אתה לא רואה שאני זוכה?"

לא זאת האחרונה ושבוע טוב לכולם!

חייל חדש מגיע לבסיס. הש"ג אומר לו "תיזהר! יש בבסיס מלא הומואים. רוצה שאגלה לך מיהם?החייל החדש "כן! כן!"אז תן נשיקה" עונה הש"ג...

למעלה