בדיחה רעה של הטבע

בדיחה רעה של הטבע

לאחר שהבטא היתה יותר מ 16,000 ואחרי יותר מחודש אחרי השתלה ב IVF ואחרי ששאלתי מה לעשות עם כמה עוברים בא הטבע ולעג לנו בפנים. אין כלום !!! יש שליה גדולה וריקה בלי עוברים. תודה למי שנתנו עצות לגבי שלישיות ודילול אבל מה לעשות את העיצות נשמור לפעם באה.

עוד יהיה!

נכון שעכשיו אתם מאוד מאוכזבים, אבל באמת באמת באמת שיהיה! תמשיכו לנסות מחזיקה אצבעות. ענת

טל של 4

New member
ירון ואשתו..

המון
ים
תהיו חזקים ותחזרו אלינו במהרה (אמן טפוטפוטפו
) עם עידכונים משמחים. אנחנו מחזיקים אצבעות

קרנושה

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

צר לי בשבילכם........ אבל......אבל......אבל אני יודעת כמה מדכא וקשה זה כרגע ומילותינו בטח לא משמעותיות אבל....שתדע שהרגעים האלה-בסופם יבוא ה-רגע שבשבילו חיכיתם וסבלתם והוא יהיה כזה שווה-תיתעודדו בבקשה...היום הזה יבוא! כגודל הציפיות גודל האכזבות-משפט מוכר ומעצבן נכון? אני בהריון עם השלישיה עייפתי מלצפות-ולא הלכתי לעשות בטא בזמן (לא אחרי 11 יום) רק אחרי שבועיים בערך והאחות מקופת חולים שהתקשרה אלי לספר לי על ההריון-אני לא טרחתי לעשות זאת-עד כדי כך לא האמנתי באותו הטיפול.....האם יש לדבריי שורה תחתונה? לא יודעת.....ככה זה היה...
ירון מהצפון-ואנחנו פה מחכים לכם...באמת! קומו הניחו לטישו וצאו לדרך-היא ארוכה ומחכה לכם... קרן

נונינה

New member
מחזיקה לכם אצבעות

גם לי היו כל מני תלאות בדרך לילדים - כמו הריון בלי דופק, אל תתיאשו, קחו אויר, קצת זמן (כמה שצריך), צאו לחופשה והתאוררו, ובסוף גם תבוא ההצלחה. בהצלחה בפעם הבאה.

אתן בסדר!

אני קורא וכותב כאן ואני אעביר את המסר העיקרי לאשתי. היא עכשיו מרגישה כ"כ חרא. מצד אחד בחילות כאילו שהיא בהריון ומצד שני אנחנו יודעים שלא. תסכולה גדול משלי ואתן יכולות להבין אותה טוב ממני. יש משהו שאפשר לעשות? לומר לה? חוץ מחיבוק חם? אני ממש מרגיש חסר אונים. ה"אשמה" כאילו עליה והיא מרגישה רע עם זה. מן כשלון אישי. ושוב תודה על העידוד. אולי בכ"ז יש אור בקצה המנהרה.

טל של 4

New member
יש לי להציע לצערי רק המון ../images/Emo24.gifים

אולי אשתך רוצה להשתתף בפורום כדי לקבל תמיכה אישית. יש לנו כמה וכמה משתתפים שאין להם שום קשר כרגע לתאומים ושלישיות וכולם מוזמנים. תמסור לה בשמי שהאשמה היא ללללאאאאאאאאאאאא שלה!!! ובקצה המנהרה האפלה יש אור, אולי קצת קשה כרגע לראות אותו אבל הוא שם ואתם תגיעו, ובנתיים אנחנו מוכנים ללוות אותכם בדרך....

ירון מהצפון ואישתו קבלו../images/Emo24.gif

כמי שעברה טיפולי הפריה אני מאד מבינה את גודל התסכול אהל אסור להתיאש ולשקוע צריך להרים ראש ולהמשיך כי יש אושר גדול שעוד מצפה לכם וזה יגיע

keren1

New member
לירון מהצפון ואישתו

התאכזבתי לשמוע את החדשות..כל מה שאתם יכולים לעשות אחד בשביל השני זה להיות שם. בשבילי הולך נישוקים וחיבוקים ושאומרים לי שאוהבים אותי. אני מקווה ומחכה לראות אתכם איתנו במהרה עם בשורה על הריון תקין.
קרן

למעלה