בדיחה רעה או נבזות

nelo5411

New member
בדיחה רעה או נבזות

קבלתי במייל תוכנית של מארגנת ירדים מוכרת. והיא מזכירה ציטוט יום שישי ארטבכפר דניאל במתחם הצורפים . לאור הצלחה במסורת שוק אומנים בכפר דניאל . רוצה להעיר לאור הכישלון בכפר דנאיל העבירו את המתחם לגברת שרית דיין היה כישלון ונשאר כישלון אנא ממכם אל תנסו לשנות את הסטיגמה העלובה במילים יפות כישלון כישלון כישלון

nelo5411

New member
רחובות החדשה

כתושב רחובות מאוד הופתעתי. שבעלי דוכנים בהתחלה אמרו הולך מעט במכירות או הזמן יעשה את שלו יכירו אותנו ועוד, למה אנו בעלי הדוכנים משלמים את תקופת ההרצה של כל קיניון עלוב בכל מקום רחובות החדשה מקום עלוב ומעט אנשים פוקדים אותו אבל המחיר . של מארגני הירדים נשארים בעלי דוכן יקרים לא הולך לכם אנא תצביעו ברגלים לא חייבים להיות במקום שאתם לא מוכרים מארגני הירידים לא חושבים עליכם אז תפעלו בהתאם

mlkr2

New member
כל כך לא נכון../images/Emo31.gifמרחובות מקום מבורך

שלום לכולם, אין לי שמץ של מושג מה מטרתך אדון "נלו"! אבל אני עובד ברחובות מהיום ה- 1 שהוא נפתח וברוך השם המקום עובד והפרנסה טובה. עצה ידידותית אוליי תעשה בדק בית אצלך מה לא בסדר איתך כי הריי לפי מה שאני רואה אתה דואג להשמיץ לא מעט מארגני ירידים ואתה פוסל כ"כ הרבה ירידים במקומות שונים אולי משהו אצלך לא בסדר??? עוד נקודה שכדאי לך לחדד ולהפנים בעבודה שלנו (דוכנים) מספיק שעה או שעתיים פוריות אז אל תשפוט לפי מתי אנשים מתקפלים ולסיום רחובות החדשה מומלץ ביותר מקום מבורך, פורה ויישר כוח למארגנת היריד הנפלאה.

HayaBee

New member
תגובת משתתפת הפורום ביריד הקודם בכפר דניאל

מה בדיוק מביא לשם את המבקרים? פארק הקופים? האם יש שם פרסום מרחבי? דווקא נשמע נחמד שיש מקום בו דוכני תכשיטים יכולים להתרכז...אסוסיאציה ....מזכיר לי את שוק הזהב באיסטנבול, האם זו המטרה? רעיון מגניב. תגובה על כפר דניאל

HayaBee

New member
הערב פגשתי דוכנים שמתמידיםלהגיע ליריד בכפר

בכפר דניאל, הם דווקא הראו נכונות לחזור לשם, סיפרו שהמפיקים ובראשם חברה המיצרת כלי כסף, הצורפים, השקיעו רבות בפרסום ארצי והגיעו לשם קונים מרחבי הארץ, הפרסום כפי שנמסר לי היה בעתונות הארצית כמו באזורית. אני צריכה להודות שאני קוראת מעריב (וזה חצי מדינה) ולא זכיתי לראות את הפרסום. הפרסום היחידי הוא שראיתי כאן בפורום. מהון להון המכירות שלהם היו טובות והם לא מתלוננים ושמחים לחזור למקום. רעיון של העברת ניהול היריד למפיקים חיצוניים הביא חשש לליבם והם מקוים שהמפיקים ישקיעו ויטפחו את המקום שלדעתם הוא פנינה. נשמח אם אנשים אחרים ידווחו כיצד נראה כפר דניאל בעיניהם, לדעתי זה רעיון מצוין שהרבה דוכני תכשיטים יכולים להתגודד במקום אחד באופן ברור וחד משמעי והיריד נקרא יריד תכשיטים ומי שבא בא לקנות, לראות, לחוות, להנות מיצירות שהן תכשיטים מכל גווני היצירה.

חוות דעת

שעשתה שם דוכן אמרה שהיה מקרטע ועכשיו היא התייאשה סופית ולא תבוא יותר. אומרת שבאות המון משפחות לראות את ההופעות חינם ולא קונות.

HayaBee

New member
יתכן, לכל אחד מהעמדה שלו דברים נראים שונה

בכל אופן בואן של משפחות לראות את ההצגות זה דבר טוב, זה קהל לדוכנים שונים ולא רק תכשיטים. כנראה שהכל נכון , מי שהצליח במכירות לא יגיד שהיה רע, לעומת זאת מי שלא הצליח יקטר....טבעו של עולם. לא לכולם טוב או רע כל הזמן.

למעלה