בדיחה קטלנית...

mic106

New member
בדיחה קטלנית...

רוצים לשמוע בדיחה: אמרקאי צרפתי וקורדי עובדים בבניין גורד שחקים. יום אחד שהגיע ההפסקה בשעת האוכל כל אחד רואה מה יש לו בבפרוסה האמרקאי רואה המבורגר ואומר אם עוד פעם אני רואה המבורגר אז אני קופץ מהקומה המאה ומת, המצרפתי פותח תפרוסה רואה קוטג' עם זיתים ואומר גם הוא עם הוא עוד פעם רואה קוטג' עם זיתים הוא קופץ מהקומה המאה ומת, הקורדי פותח את הפרוסה רואה פסטרמה ואומר גם הוא אם הוא רואה עוד פעם פסטרמה אני קופץ מהקומה המאה ומת. למחורת בהפסקת האוכל האמרקאי פותח תפרוסה רואה המבורגר קופץ מהקומה המאה ומת הצרפת רואה קוטג' עם זיתים קופץ מהקומה המאה ומת הקורדי רואה פסטרמה קופץ מהקומה המאה ומת למחורת בהלוויות של האנשים הנשים שלהם מתחילו לבכות ואישתו של האמרקאי אומרת אני לא יודעת שהיה אומר לי הייתי מכינה לו משהו אחר ואישתו של הצרפתי אומרת כן גם אני לא מבינה למה הוא לא אמר לי ואז אישתו של הקורדי אומרת ואני לא מבינה הרי זה הוא בעצמו מכין את הפרוסות.

NAHUM C

New member
קרעת אותי

אני חיב להרגע הבטן שלי מתפוצצת סתם נראה לך שמעתי את זה מזמן וגם אז לא מי יודע מה צחקתי אבל אם אותך זה הצחיק זה היה שוה

NAHUM C

New member
קרעת אותי

אני חיב להרגע הבטן שלי מתפוצצת סתם נראה לך שמעתי את זה מזמן וגם אז לא מי יודע מה צחקתי אבל אם אותך זה הצחיק זה היה שוה

למעלה