עוד אחת או שתיים...
אחד הולך לרופא שיניים לטיפול שורש הרופא בדק אותו ואמר לו "מצטער, צריך לבצע עקירה". האיש הסכים והרופא התחיל למשוך בשן במלקחיים. הפציינט התפתל מכאבים וכאשר לא יכול היה יותר לסבול את הכאב, צעק בכל כוחותיו "איי!!". אז הרופא פנה אליו מופתע ואמר לו "למה לא אמרת שהשורש הוא קומפלקסי??" והוציא את השורש ללא בעיות נוספות. למה עשרת בני המן לא יכולים לשמש בסיס למרחב וקטורי? כי הם אינם בלתי-תלויים.... מהו סטיסטיקאי אחד שיגיד לך, שאם תכניס את הראש לתנור, ואת הרגליים למקפיא, אתה תרגיש בממוצע בסדר פעם אחת כל האופרטורים עשו מסיבה... היו שם נגזרת, פלוס, מינוס, כפל, חילוק וכו'....לפתע נשמעה קפיה על הדלת... ההופרטורים המופתעים החלו להתלחשש ביניהם, שהרי כל האופרטורים כבר הגיעו. מינוס הוא הראשון שהתעשט...הוא ניגש אל הדלת בנחישות, אך עם זאת בזהירות, פתח אותה וגילה שם להפתעתו את אפסילון. "מה אתה עושה פה, אפסילון" שאל מינוס בחוסר נוחות אז אפסילון השפיל את עיניו אל הקרקע ומלמל "הייתי בסביבה"...

כל הפונקציות והמספרים עשו מסיבה ורק את נגזרת לא הזמינו , רקדו , שתו , עשו חיים שלפתע דפיקה בדלת מסתכלים בעינית ורואים שזוהי נגזרת , כל הפונקציות החלו לשקשק מפחד מאיפה היא גילתה על המסיבה ומה היא הולכת לעשות להן ורק e^x אמר בשלווה, "תנו לי, אני אפתח את הדלת מה היא כבר תעשה לי"? אז הוא פותח את הדלת והנגזרת מחייכת עליו חיוך מרושע ואומרת אני גוזרת לפי t אסטרונום, פיזיקאי ומתמטיקאי נוסעים לארץ זרה, ובנסיעה ברכבת בתוכה הם רואים כבשה שחורה בשדה. "מעניין" , אמר האסטרונום, "הכבשים כאן שחורות." "לא בדיוק", השיב הפיזיקאי, "לפחות חלק מהכבשים כאן שחורות". והמתמטיקאי עונה: "בארץ זו יש לפחות שדה אחד, בו לפחות כבשה אחת, שלפחות אחד מצדדיה שחור". וזה גם מזכיר לי את הסיפור על מהנדס ומתמטיקאי שהלכו לשמוע הרצאה של פיסיקאי על גרוויטציה ב-13 מימדים. בסוף ההרצאה אומר המהנדס למתמטיקאי: -"ההרצאה היתה מאד מעניינת אבל אני מודה ומתוודה שהיה לי קצת קשה להבין הכל כי אני חייב לראות את הדברים. ובדמיון שלי קצת קשה לי לראות מרחב ב-13 מימדים. איך אצלך?" עונה לו המתמטיקאי: -"אצלי אין לי בעיות. אני מדמיין עולם ב- N מימדים ולוקח בסוף N = 13." מה ההבדל בין נשים לשברים? שבר הוא רציונאלי כשיש לו מחזור.