בדיחה לתחילת השבוע

חגית...36

New member
בדיחה לתחילת השבוע

איזה בחור אתיופי מוצא ת. זהות של לאונרדו דקפריו, האתיופי מגיע למחסום והחייל במחסום מבקש ממנו להציג ת. זהות, כמובן שהבחור מציג את התעודה של לאונרדו, החייל מסתכל על התעודה ומסתכל על האתיופי ושוב על התעודה, ושוב על האתיופי, בסוף מתקשר החייל לחבר שלו ושואל אותו: תגיד האם האונייה טיטניק טבעה או נישרפה ??????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אהבתי וצחקתי מאד מקווה שגם אתם שיהיה לכולם שבוע טוב שבוע של אהבה, בריאות והצלחההההההההההההה אוהבת אותכם חגית...36

חחחחחחח חגית ...

חגית מקסימה שלי .. מאחלת לך בדיוק מה שאת מאחלת לנו .. שבוע טוב שבוע של אהבה שבוע של בריאות והצלחה אוהבת אותך מקסימה .... שרון

קונדסון

New member
שבוע מלא של חיוכים

אחרי שבוע מתיש , הגיע לו סוף שבוע מגניב. ושוב הסופשבוע נגמר וכמו שתמיד אמרנו , זהו מעגל שאינו נסגר. חגית 36 בדיחה נהדרת (רק חבל שלי היא כבר מוכרת) נקווה שתציפי אותנו בעוד כמה כאלו. ואיך אפשר בלי בדיחה נחמדה ממני לתחילתו של שבוע קסום: ילד ניגש לאביו ושואל אותו:``מה ההבדל בין קטסטרופה לצרה ?`` אז האבא עונה:``קח דוגמא: סבתא שלך עלולה להידרס ע``י משאית כבדה בשעה שהיא חוצה את הכביש-זו ללא ספק תהיה קטסטרופה. אבל.. במקום זה היא מגיעה אלינו מחר - וזו כבר צרה אחרת....`` מזכיר קצת את הבדיחה על רגשות מעורבים אבל גם נחמד. שבוע טוב ו.. ביי

גילית.

New member
,תמיד מצליח להצחיק אותי

אני באמצע העבודה קפצתי לפורום לגיחה קצרה, ועשה לי כיף לקרוא את הבדיחה, משום מה אתה תמיד מצליח להצחיק אותי, תודה, תודה גילית

למעלה