בדיחה לשישי .............

LIRI שלירי

New member
בדיחה לשישי .............

בדיחה בחורה נכנסת לסופר וקונה את המצרכים הבאים: סבון אחד מברשת שיניים אחד משחת שיניים אחת לחם אחד חלב אחד תפוח אחד בננה אחד תפוז אחד משמש אחד שזיף אחד מלפפון אחד מילקי אחד היא ניגשת לקופה והקופאי שואל אותה בחיוך: את רווקה נכון? הבחורה מחייכת בבישנות ושואלת כן אייך ידעת עונה הבחור: כי את מכוערת לאללה"

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

תמיד כייף לצחוק לפני שבת אפילו ...... טוב לא חשוב אומרים שהצחוק יפה לבריאות

טוב, אז אם ככה......../images/Emo11.gif.. עוד בדיחה

איש אחד נכנס לבית מרקחת וביקש מהרוקחת לדבר עם רוקח גבר. הרוקחת אמרה לו שהיא ואחותה הן בעלות בית המרקחת, כך שאין שם אף גבר. היא שאלה אותו אם יש משהו שהיא תוכל לעזור לו בו. הוא ענה לה שזו בעיה מאד אישית ושיהיה לו הרבה יותר נוח לדבר עליה עם גבר. הרוקחת הבטיחה לו שהיא לגמרי מקצועית ובכל עניין הוא יכול לבטוח בה שתטפל בו בדרך הטובה ביותר. הוא הסכים ואמר לה בשקט: "קשה לי לדבר על זה, אבל יש לי זיקפה תמידית. זה גורם לי תמיד למבוכה נוראית ולהמון בעיות. מה את יכולה לתת לי בשביל זה?" הרוקחת אמרה: "חכה רגע, בבקשה. אלך להתייעץ עם אחותי". לאחר מספר דקות חזרה ואמרה לו: "התייעצתי עם אחותי. והכי הרבה שאנחנו יכולות לעשות זה לתת לך שליש מהחברה, רכב צמוד ושלושת אלפים דולר לחודש".

../images/Emo12.gif

שיטטטטט... אף פעם לא זוכרת בדיחות

נעמי 1

New member
../images/Emo6.gif...

שיטטטטטטט גם אני לא זוכרת בדיחות. וגרוע מכך... אני לא יודעת לספר. (וזה לא החיסרון היחיד שלי
) נעמי

מיקו 42

New member
מה את סחה

אומרים קושלא בקיצור של כושלאמא או כושלאחותך אני מאיכפת לי שבת שלום

למעלה