בדיחה לפני הטיסה...

בדיחה לפני הטיסה...

מטוס נוסעים נמצא לקראת נחיתה בניו-יורק, והטייס מודיע לנוסעים: "תוך 10 דקות ננחת בניו-יורק, מאחל לכולכם שהייה מהנה"... ושוכח לסגור את המיקרופון שלו וכל הנוסעים שומעים את הנאמר בתא הטייס. שואל אותו הטייס משנה: "מה תעשה בניו-יורק ?" עונה לו הטייס: "דבר ראשון אני הולך לחרבן. אחר כך אני לוקח את הדיילת החדשה, עם השדיים הגדולות, לארוחת ערב בעיר ואח"כ חוזרים למלון ואז נזדיין כל הלילה"... הנוסעים שומעים את זה ומתחילים לחפש מי זו הדיילת עם השדיים הגדולות. הדיילת שומעת את זה, מתחילה לרוץ לכיוון תא הטייס לומר להם שמיקרופון פתוח, בדרך היא נתקלת בתיק ונופלת על הרצפה. מסתובבת אליה זקנה ואומרת לה: "בשביל מה את רצה ?? הוא צריך עוד לחרבן קודם !"

נעמי 1

New member
../images/Emo6.gif

מקווה שלא ישב לידך הבחור מברוקלין חחחחחחחחחח כי אז לא יהיה לך למי לספר בדיחות.

חחחחחחחחחחח,,,

גדוללללללל,,,,, לרגע חשבתי שמדובר בי,, ואז נזכרתי,, שאני לא דיילת,,,,חחחחחחח

phantom

New member
../images/Emo25.gif

אם היית דיילת הייתי שם אותך באייר תימן: קופי ? תי ? מלאווח ??

phantom

New member
1,2,3 testing....

יופי - הכינוי הראשון שלי עוד עובד... אז נפרד ממכן וממכם באופן זמני ביותר... חוזר עוד 8 ימים... כמו שאני מכיר אותי... חחחחחחחח... בין ישיבה לישיבה אהיה כאן... (ולא ישיבה בברוקלין נעמי)... אז תעשו חיים בלעדיי וכמה שפחות מריבות... love love love

זהר nj

New member
בהצלחה טיסה נעימה

ואין לי ספק ש מחכות לך המוון הפתעות כאן זהר

יקירי................

אין לך מושג כמה אתגעגע אליך... אתה היחידי שבכל שעה ביום אני יכולה להתקשר אליו ולבכות על מר גורלי.... אפילו לחניבעל אני לא יכולה להציק כמו שאני מציקה לך..... אגב, חניבעל תתכונן..שבוע קשה מצפה לך....

תעצורררר ת´מטוס......

סע בשלום , ותחזור בשלום

sahr12

New member
היית צריך לעזוב תארץ בשביל להצחיק??

חחחחחחחחחחח.......טיסה נעימה,בטוחה.... אני שומר לך על הרכב.......:)

למעלה