בדיחה לעופר...

בדיחה לעופר...

תורגם מאנגלית לעברית למעט הפואנטה... אדם יושב בתור לרופא ולידו יושב אדם עם גוף ענק וראש קטן. אחרי כמה דקות הוא לא מתאפק ושואל את זה שיושב לידו: "איך יש לך גוף כזה גדול וראש כזה קטן?". עונה לו האיש: "יום אחד הלכתי ביער ופתאום שמעתי קולות של בחורה צועקת - הצילו, הצילו. מיד רצתי לכיוון הקולות וראיתי בחורה טובעת בנהר. מיד קפצתי למים והצלתי אותה. בעודנו יושבים על החוף היא אמרה לי שהיא פיה ובגלל שהצלתי אותה אוכל לבקש ממה שלוש משאלות. המשאלה הראשונה שלי היתה שיהיה לי גוף כמו של ארנולד שוורצנגר. ופוףףף פתאום נהיה לי גוף שרירי וגדול. המשאלה השניה שלי היתה שנעשה אהבה שעות (כמו מיכל ובעלה) וככה גם היה. שסיימנו שכבתי לי על הגב והיא אמרה לי - מגיעה לך עוד משאלה אחת. אז אמרתי לה: How about a little head ?"

nightroll

New member
והגירסא העברית

אחד נרשם לספר השיאים של גינס כשמגדל הזית הגדול בעולם. בטקס קבלת התואר שואלים "נו, אז איך עשית את זה?" והאיש עונה: עדרתי בערוגה שלי, כשפתאום ראיתי שהכלב שלי מחזיק משהו בפה. הוצאתי לו את הדבר מהפה וגיליתי לתדהמתי גמד. הוא היה כל כך אסיר תודה שהוא אמר: "אני אגשים לך משאלה אחת לאות תודה". "נו, וביקשת זית ענק?" "לא, אבל הוא לא שנע טוב..."

../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח הנה אני נרגעת חח ח נרגעתי

YYYYYYYY../images/Emo5.gif

נשבעת ששלחתי תגובה .... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחח חחחח חח ח כאן אני

למעלה