בדיחה כואבת

ס ד

New member
בדיחה כואבת

בנצרת עלית בשכונת וילות גר משה כהן שהחליט לשפץ את ביתו. עבדאללה שכנו החל לשפץ מיד אחריו. משה קנה ריצוף כחול, עבדאללה קנה ריצוף כחול. משה קנה אסלה ורודה, עבדאללה קנה אסלה ורודה. משה קנה אהילים מקש, עבדאללה קנה אהילים מקש. משה קנה חלוקי נחל לכניסה, עבדאללה קנה חלוקי נחל לכניסה. לאחר כחודשיים משה יוצא ב-7 בבוקר להביא את העיתון מתיבת הדואר ורואה מעבר לגדר את עבדאללה. בוקר טוב עבדאללה! בוקר טוב משה! מה חדש? משה: "החלטתי למכור את הוילה ב-165,000$" עבדאללה: " גם אני מוכר את הוילה , ב-210,000$" משה מחייך ואומר: "לא יכול להיות, הרי כשאני שיפצתי את העתקת את אותם הדברים... כלומר הבית של שנינו שווה לחלוטין. איך אתה חושב לקבל יותר ממני ומבקש 210,000$ ???" עונה לו עבדאללה: "לוילה שלך יש שכן ערבי, ולוילה שלי אין!"

ס ד

New member
איזה מעניינים אתם בפורום, חבל על

הזמן. שום תגובה על בדיחה שמיצגת את עירנו. רק שטויות אתם כותבים. והכי מצחיק הוא שכל אחד מכם מבקר את האחרים. אז הנה משל שמשקף כמעט כל אחד מכם חברי הפורום הזה: פעם הסתובב לו גמל דו דבשתי וראה מולו גמל בעל דבשת אחת. החל לצחוק הדו דבשתי. שאל אותו החד דבשתי על שום מה אתה צוחק? ענה לו הדו דבשתי: על מה שיש לך על הגב. השיב לו החד דבשתי: נכון, יש לי אחד, אך לך יש ש ת י ם !!! חחחחה. נכון הרטי, מרפסות, סהרויים, וסתם יושבי ביצה למינהם. אגב, ספרתי כבר 67 מכתבים של התנועה... עוד מעט הם עוברים אותי... יש כבר משהו חדש???

למעלה