בדיחה טובה לשבת

ניקולי

New member
בדיחה טובה לשבת

אישה אחת עולה לשמיים,פוגשת את המלאך גבריאל בשערי גן עדן מתחילים לדבר על הא ודא, רק שלפתע חותך את השיחה בניהם קולות איימים שואלת האישה : "אויש מה זה?" עונה לה המלאך : "אה זה כלום, זה רעש של קדיחה" שואלת האישה "קדיחה?? מה קודחים כאן?" עונה לה המלאך : "כן קודחים למישהו בשכמות, בכדי להתקין לו כנפיים" האישה היתה בהלם אבל בכל אופן המשיכה בשיחה עם המלאך, כעבור שתיי דקות שוב רעש איימים שואלת האישה :"ומה זה???" עונה לה המלאך : "אה זה?" זה קודחים לו עכשיו בראש בכדי להתקין לו את ההילה" האישה לא התאפקה ואמרה : "זהוווו אני לא יכולה יותר, אני הולכת לגיהנום" הביט בה המלאך בפליאה ואמר: "גיהנוםםםםםם?? מה קרה לך יאנסו אותך שם.." ענתה האישה : "אין דבר לפחות שם לא יצטרכו לקדוח אני אגיע לשם כבר עם חורים מוכנים"....
ועכשיו עוד אחד... אישה אחת זקנה, מגיעה לאוניברסיטה, מבקשת לדבר עם המנהל..כשהמנהל הגיע אמרה לו : "שלום אני רוצה ללמוד שלוש שפות, אנגלית גרמנית וצרפתית" הביט בה המנהל בוהה ואמר : "גיברתי, ללמוד בגילך??? ועוד שלוש שפות?? אולי רק אחת?? הרי שעוד מעט (ולא נעים לי כ"כ להגיד) אבל עוד מעט את הולכת לעולמך?" ענתה לו הזקנה : "אין דבר, אני רוצה ללמוד את שלושת השפות, אמרו לי שבגן עדן מדברים שלוש שפות"..הביט בה המנהל וגיחך..."חחחח, בגן עדן מדברים שלוש שפות אה??? ומי הבטיח לך שתלכי לגן עדן??, אולי תלכי לגיהנום??" הזקנה חיכה ואמרה לו : "אז זהו שמרוקאית אני כבר יודעת"
.... שבת שלום...מאושרת... מצחיקה...ושקטה!!

למעלה