בדיחה חזקה : )

BlogTV Police16

New member
בדיחה חזקה : )

זקנה חביבה מגיעה לרופא ואומרת לו: "יש לי בעיה קטנה של גזים"... "אבל היא לא מפריעה לי כ"כ, הפלוצים שלי לא מסריחים ואף-פעם לא משמיעים רעש"... "למעשה", אומרת הזקנה החביבה, "הפלצתי כבר 20 פעם מאז שנכנסתי למשרדך, אבל אתה לא הרגשת, כי הם לא מריחים ולא מרעישים" הרופא אומר לה: "הבנתי." רושם רצפט, נותן לה ואומר: "קחי את הכדורים האלה ותחזרי אלי בעוד שבוע". הזקנה חוזרת כעבור שבוע ואומרת: "דוקטור אני לא יודעת מה נתת לי, אבל הפלוצים שלי, למרות שהם לא מרעישים הם מסריחים לאללה!" אז הרופא אומר לה: "יופי! עכשיו שטיפלנו בבעית הסינוסיטיס שלך נעבור לטפל בבעיית השמיעה שלך".

BlogTV Police20

New member
זה מזכיר לי

פעם זקנה אחת ישבה באוטובוס מאחורי הנהג ורצתה לשחרר ולא רצתה שישמעו אז תוך כדי שהיא משחררת לאויר היא מכה עם היד על הרגל חזק כמה פעמים אז הנהג שואל אותה גב' מה קרה? אז הזקנה עונה לו: "כלום סתם נרדמה לי הרגל" אז הנהג עונה לה: "לפי הריח היא כבר מתה..."

BlogTV Police16

New member
גם טוב./. עוד בדיחה לנשואים ....

לאחר עשרים שנה של נישואין, אומר בני לאישתו "תשמעי, אני רוצה שנקיים יחסי מין כמו באולימפיאדה!" האישה מסמיקה "אהובי! אתה מתכוון שנזדיין גבוה יותר, מהר יותר, חזק יותר?" עונה בני "לא! לא! התכוונתי שנעשה את זה פעם בארבע שנים." ...

BlogTV Police16

New member
נאור זה גם טוב.. קלוט..

מורה שואלת את תלמידיה "מי מייצר חשמל?" דני עונה "הזונות." המורה "מי אמר לך שהזונות מייצרות חשמל?" התלמיד "אבא שלי. בכול פעם שיש הפסקת חשמל הוא צועק - עוד פעם הזונות האלו ניתקו את החשמל!" ...

BlogTV Police25

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה ענקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה