בדיחה (והמבין יבין)

ariegur

New member
בדיחה (והמבין יבין)

ישראלי אחד מטייל ברחובות לוס אנג`לס. לפתע עוצרת לידו לימוזינה שחורה ענקית, חלונות כהים לא רואים מה קורה בתוך המכונית, נפתחת דלת, הישראלי נמשך לתוך המכונית שפורצת בדהרה קדימה. בתוך המכונית, רואה הישראלי ההמום את מדונה, ערומה כביום הוולדה וניכר בעליל שהיא כולה משתוקקת (שרון תסביר למה). ואכן, מורידה מדונה לישראלי שלנו את הז`קט, מסירה ממנו את העניבה, היא מתחילה להתנשף וגם הוא מתחיל להתעורר. והיא ממשיכה ומורידה ממנו את החולצה, חולצת את נעליו, מורידה גרביו, מסירה מכנסיו - ועכשיו הוא עם תחתונים בלבד לגופו - וזה מה שמפריד בינו לבין בילוי סוער עם מדונה (שרון תסביר מה זה בילוי סוער). עצרי לי מיד אני רוצה לרדת ! מדוע - תמהה מדונה (הכל כמובן באנגלית אבל לא חשוב) אינך רוצה להזדיין איתי ? לא, עונה הישראלי, במילא אף אחד לא יאמין לי. אריה - שהסיפור הזה תמיד מופיע בסיוטים שלו - כי באוטו יושבת לימור לבנת

KONFUZ

New member
לא הבנתי...

לך לפורום אקטואליה..ותביא משהו יותר מצחיק!! ;-)

ariegur

New member
אין דברים מצחיקים בפורום אקטואליה,

הייתי מספר לך קצת על חלק מהחברים שם, אבל אני לא יכול כי אני תחת אזהרה. אריה

KONFUZ

New member
סתם צחקתי

אני יודע..כי השקפתי ..בהודעות שם.. נפעמתי..מהכמות האדירה של אנשי השמאל שם! ``חהחהחה`` -------- קונפוז~

ariegur

New member
לדעתי יש שם בעיה

שלימניים שם - פשוט חסרה האונה השמאלית במח. אריה - שלא יכול להתאפק.

KONFUZ

New member
הצעה שלי..(לא חייב לקבל אותה)

עדיף שתתאפק! מותר להם..לזיין במוח..כמו שמותר לנו! אישית אני לא כותב שם כלום(למרות שדעותי מגובשות) כי פשוט חבל לבזבז זמן ...אין שם שום דיאלוג בונה! האקטואליה היחידה היא השמצות אשיות בין חברי הפורום שרובם אומרים בעצם את אותו דבר בדיוק..ועסוקים בתחרות.. של מי יותר קיצוני מהשני. קונפוז~(שמעדיף את זיוני המוח של כאן)

ariegur

New member
מסכים לכל מילה שלך

(אבל אל תחשוב שזה יהיה לי להרגל !) אריה

שרון-ב-

New member
תרגום בגוף הסרט

``כולה משתוקקת`` אם הוא היה כושי הייתי מבינה על מה ולמה.... ``בילוי סוער`` סקס, סקס, ועוד סקס (כשבכל אחד מהם מגיעים לאורגזמה) ``ממילא אף אחד לא יאמין לי`` סתם תירוץ, בטח יש לו קטן שרון שאם זכות הדיבור נתונה לה לרגע אומרת ש... 1. לזיין את לימור ליבנת עדיף מאשר את מדונה (פעמיים גבר) 2. עדיין יש גברים (ונשים) שלא מזיינים בכדי לרוץ לספר לחברה 3. גברים שאינם בטוחים ביכולת סיפוקם יעדיפו לשתוק העיקר לא לנסות 4. ``היי אריה, תתעורר, זו לא לימור זו אני``

למעלה