בדיחה בינונית

בדיחה בינונית

פסיכיאטר מציג לפציינט כתם דיו ושואל: "מה אתה רואה כאן?" "בחור ובחורה עירומים" משיב הפציינט הפסיכיאטר מציג עוד כתם דיו ושואל: "ומה יש כאן"? "זוג במשגל" משיב הפציינט ללא היסוס. מציג עוד כתם דיו ושוב נשמעת תשובה דומה: "אורגיה המונית" אומר הפסיכיאטר לפציינט: "אדוני, אתה סובל מסטיה מינית" "אני סוטה !?!" תמה הפציינט, "של מי כל הציורים האלו?"

משתפרים

בעל חוזר הביתה ומוצא את אשתו ערומה על המיטה. לאחר רגע הוא שומע שיעול מתוך ארון הבגדים. הבעל פותח את ארון הבגדים ומוצא בפנים גבר זר. הבעל החסון מפשיל את השרוול של חולצתו ואומר בקול רם: "באותה הזדמנות שאתה כבר מגיע לבית חולים, כדאי שגם תטפל בשיעול שלך."

אחת לסער

כורדי הולך לפיצריה וקונה פיצה , המוכר שואל אותו: "לכמה חתיכות לחתוך את הפיצה, שמונה או שש עשרה" ? עונה הכורדי: "תחתוך לשמונה, כי שש עשרה אני לא אגמור"

אחת לי חחחחחח

פציינט אחד נכנס בסערה אל הרופא שלו ואומר לו: "דוקטור, לפני 6 חודשים אמרת לי שיש לי חצי שנה לחיות אבל אני מרגיש מצוין ולא קרה לי כלום" הדוקטור פותח את המגירה בשולחנו, מוציא משם את אקדחו יורה בפציינט ומגחך לעצמו: "אני אף פעם לא טועה"

אחת די משעשעת

גבר חוזר הביתה במפתיע אחרי שקיבל חופש מהמילואים. הוא נכנס לחדר השינה ורואה את אישתו שרועה על המיטה ולידה מאפרה ובה סיגר. הוא מסתכל על אישתו ושואל בכעס: "מאיפה לעזאזל הסיגר הזה?" "מהאוונה" נשמע קול מהארון.

ואחרונה, מאד שימושית לפגישות

כלכלן ורואה חשבון מטיילים ליד שלולית גדולה, ולפתע נתקלים בצפרדע : "תשמע", אומר הכלכלן לרואה החשבון, "אם אתה בולע את הצפרדע אני נותן לך מייד אלף ש"ח". רואה החשבון בולע מיד את הצפרדע. השניים ממשיכים לטייל ונתקלים בצפרדע נוספת. אומר רואה החשבון לכלכלן: "אם גם אתה בולע את הצפרדע, תקבל ממני אלף ש"ח". הכלכלן מהסס רגע ובולע את הצפרדע. הם ממשיכים לטייל ורואה החשבון אומר: "בעצם שנינו בלענו צפרדעים ואף אחד לא הרוויח כסף". "כן", עונה הכלכלן, "אבל לכל אחד מאתנו היה מחזור של אלפיים ש"ח".

מיכל31

New member
זאת עם הכורדי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יצאת מהדיכאון של הבוקר?

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח...מאפי???

מחוק אתה......מחוק......

נעמי 1

New member
אניגי...

מאז שהתחלת להשתמש בברכה... יעבדוך עמים... אתה משתפר חחחחחחחחחחח

sahr12

New member
זה בגלל..(בשפתיים חתומות)חחחח

הרג אותי עם הרופא שירה בחולה.......חחחחחחחחחחח