בדיחה בהמשכים

בדיחה בהמשכים../images/Emo6.gif

טוה אותו הרעיון כמו הסיפור אבל פה נספר דיחה בהמשכים שקשורה לגולשים שאני אסביר את עצמי אני אתחיל אז ככה יום אחד עברה לה piket לרחוב אלנבי שם פגשה את ארתור התקרבו אחד לשני וככה ובלי סיבה החליקה והפילה גלידה על פניו של ארתור ארתור זעם נהייה אדום כאילו...

X ר ת ו ר

New member
עוד שניה בועט לה בפרצוף,

אבל הילדה התנצלה והבטיחה פיצוי אז ארתור סלח :p

לאחר הסולחה ../images/Emo123.gif

באה פיקית אל ארתור ובלי להרגיש שמה לו מדבקה על הגב רשום בה "כל מי שקורא את זה שיתן לי בעיטה" אז בדרך חזרה כל אדם עובר לידו נותן לו בעיטה וארתור כועס ורב עם כל האנשים וכששאל אחד האנשים למה אתם עושים לי את זה ענה לו האיש...

pikit

New member
:O המשך..

לא מגלה ולא מגלה.. נה נה בננההההההההה P: ונתן לו עוד בעיטה קטנה :] ארתור המשיך בדרכו ופתאוםםםםםם.. פיקית הופיעה מולו שוב P:

X ר ת ו ר

New member
המשך

שאל את פיקית,למה כולם בועטים בי? P: מה אני ילד כאפות? חחחח אמר לה ביי והלך.. ראה צדיק בסדום ששאל לפשר המדבקה על הגב, חשב לעצמו מי מסוגל לעשות דבר מגעיל שכזה,לבן אדם עם מעמד כזה גבוה P: הגיע למסקנה שזאת פיקית וחזר אליה בריצה..

pikit

New member
...

פיקית קלטה את מהירות תאוצתו.. כמעט 120 קמ"ש.. נבהלה והתחילה לברוח מפניו. מעמד גבוה מסוג זה!! זה מה שקורה לבן מלך שננטש ע"י הוריו כשלא רוצים אותו :)

ולאחר

ולאחר ריצה שנמשכה כמעט 8שעות תפס ארתור את פיקית אך איזו מכה זאת לא פיקית אלא מכשושה וקיבל ממנה בעיטה וכשניסה להחזיר לה אז....

למעלה