בדיחההההההההההה

GoldenEyes

Well-known member
בדיחההההההההההה

צעיר עובר ליד לשכת האבטלה בת"א ורואה על הלוח הצעת עבודה כעוזר גניקולוג. "מעניין...", הוא אומר לעצמו ונכנס מיד כדי לקבל פרטים נוספים. בהגיע תורו הפקיד שולף את פרטי המשרה ומקריא: "על עוזר הגניקולוג יהיה לעזור לנשים להסיר את בגדיהן התחתוניים, להשכיבן ולשטוף בעדינות את איזוריהן האינטימיים. לאחר מכן ימרח העוזר קצף גילוח, יגלח אותן וימרח שמן עדין מונע עקצוצים כך שתהיינה מוכנות לבדיקת הרופא הגניקולוג. השכר החודשי עומד על 25,000 ש"ח - אבל תצטרך להגיע לאילת לשם כך." הוא אומר ומרים עיניו אל הבחור. "אה, שם נמצאת המרפאה?" "לא, שם נמצא סוף התור..."

אחת קטנה

שני ילדים קטנים מתווכחים במגרש המשחקים אבא של מי מהם יותר חזק. "אבי יכול בקלות על אביך, הוא הרבה יותר טוב ממנו!" אומר הראשון. השני, שלא ידע מה לענות, אומר: "אבל אמא שלי יותר טובה מאמא שלך!" "נכון", משיב הראשון, " אבא שלי גם אומר את זה".

Silly Wisdom

New member
טוב אז במקרה הזה... איכס!!!

אני בעד טיבעי כשזה נוגע לגברים....

איכס ? כנראה שאת אוהבת ש...

יער גדול מכסה את פנייך שאת מענגת את המסכן שהסכים לקיים עמך יחסי אישות לאחר נידה לא קלה... :)

Silly Wisdom

New member
חחחחחחחח יא דוחה!

אני לא יוצאת עם גברים שעירים ברמה כזו... וחיי האישות שלי לא מתאימים לפורום הזה.... וסתם ככה זה לא עיניינך :)

syrus

New member
תפסיקו בבקשה עם הדיון המיותר

מה נסגר איתכם?! תימני - ידוחה

חחחח היא התחילה...

אני רק הגבתי :) ואני לא חושב שזה דוחה להיות אסתטי , כן גם לגברים מותר , זה לא בבעלות הנשים. מי שלא יאה לו שיקפוץ לי :) או לחלופין , שישתה את מי הים של עזה חחחחחח

Silly Wisdom

New member
אני בהחלט אוהבת אסטיות...

אבל כזה בא בתחומים אחרים- לדומא שלא יצאו לך שערות מהאף והאוזניים :) שאר האיזורים אני אוהבת נטורל :) איל- אתה חמוד!

למעלה